Σελίδα 106 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 65696104105106107108116 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.051 έως 1.060 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτο στα 15Κ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3778392/

και αυτο λιγο παραπανω στα 16Κ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/

Δειχνουν Οκ με μια πρωτη ματια και σε καλη τιμη με κατω απο 100Κ χιλ. που ζητας.
    Θα πρεπει φυσικα να εισαι ετοιμος να διαθεσεις 15-18Κ αν θελεις ενα καθαρο Μ3 με λιγα σχετικα χιλιομετρα.

2. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Thomelef (31-08-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο στα 15Κ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3778392/

και αυτο λιγο παραπανω στα 16Κ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/

Δειχνουν Οκ με μια πρωτη ματια και σε καλη τιμη με κατω απο 100Κ χιλ. που ζητας.
    Θα πρεπει φυσικα να εισαι ετοιμος να διαθεσεις 15-18Κ αν θελεις ενα καθαρο Μ3 με λιγα σχετικα χιλιομετρα.
    Το πρώτο αν και Ρόδο ακόμα περιμένω τα 7 ψηφία του πλαισίου.

Το δεύτερο λέω να πήγαινα αύριο αν και το προτιμώ πιο μαμά.

Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτό στη Ρόδο το έχω δει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχα πάει.

Φαίνεται πολύ καλό, προσεγμένο και με πολλά aftermarket πράγματα.

Το πουλάει με μισή καρδιά γιατί δε το χρειάζονται πια με τα παιδιά και γκρινιάζει η γυναίκα του.

Μη πήγε βόλτα και πυροβολάει!

Δε το πήρα γιατί δεν τον ενδιέφερε ανταλλαγή.
    Nikos

5. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

BILL007 (31-08-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νίκο για αρχή πάντα ζητάω τουλάχιστον τα 7 τελευταία ψηφία.
    Απο κεί ξεκινάω για αρχή αφού παίρνω μια εικόνα για το τι είναι.
    Μετά το βλέπω από κοντά και μετά πάω για έλεγχο.
    Από τη μικρή εμπειρία που ψάχνω υπάρχει στο car απ τα πιο ακριβά,πολύ καλό σε γενικές γραμμές αλλά πωλείτε για άστρωτο… και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
    Το άλλο αντί για βενζίνα, ήθελε μπανάνες και πάει λέγοντας. Λυπήθηκα το παλικάρι που ήρθε από Κομοτηνή και αφού πήγε σε αντιπροσωπεία το κλειδί ήταν 316 και το πλαίσιο που χτύπησα έλεγε 320. .Του λέω ρε φίλε με WBA πλαίσιο δε χρειαζόταν ούτε Αθήνα να έρθεις για να σου πει η BMW τα αυτονόητα. Στην άδεια δηλωμένο 3246 προχωρημένη μαϊμού .Όποιος αρνείται να δώσει στοιχειά κάποιο λακο έχει η φάβα. Εγώ χάνω το υποτιθέμενο κελεπούρι η κρίμα σ αυτόν αυτήν την εποχή που δίνει τα σεβαστά λεφτακια του?
    Ο Κρητικός δεν το δίνει μη κάνω καμιά μπουγάδα λέει(χαχαχα πρώτη φορά το άκουσα) και στο στέλνω με το καράβι μου λέει αφού είσαι από Αθήνα λες και του ζήτησα τυρί απ τη Κρήτη. Δεν έχω σκοπό να τραβιέμαι στη Κρήτη και οπουδήποτε για να χάνω το καιρό μου παίζοντας με την νοημοσύνη μου.
    Ισχυρίζονται ότι δεν το δίνουν μη χτυπήσω εγώ τα νούμερα τους(γίνονται γραφικοί ειδικά οι μαντραδες) λες και αν θέλω κάποιο πλαίσιο του μαντρα περίμενα.
    Μη γελιόμαστε, κανένας δεν τα έχει για πέταμα κι ας φαίνονται λίγα γι αυτούς που τα πουλανε. Το αμάξια αυτά μπορεί να έκαναν 80000 ¤ καινούργια αλλά οι καιροί άλλαξαν.
    Τα χρήματα έχουν άλλη αξία σήμερα που μιλάμε. Δε βγαίνουν τόσο εύκολα όπως την εποχή που το αγόρασε ο καθένας. Τώρα αν το αξίζει δε διαφωνώ να το πληρώσω αλλά μη βάζουμε το χρυσάφι με το μπακίρι στο ίδιο τσουβάλι.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή .......

Αιμιλιε,προσδιόρισε το budget σου,το καλοκαίρι πουληθηκανε 2 Μ3 Ε46 cabrio στα 18χιλ και στα 22χιλ απο τα καλύτερα στο car.gr

Το καλο πληρώνεται ένα πάσα ώρα και στιγμή.-
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

To budget είναι ανοικτό γι αυτό δεν έχω βάλει ταβάνι.Αρκεί να τ αξίζει....
    Οπως κατάλαβες και παραπάνω έχω δει και τα πιο ακριβά του car που παίζουν σήμερα.Να έχει ταυτότητα όμως.Δεν μου αρκέι η βιτρίνα...
    Ανοιχτος είμαι,θύμα προσπαθώ να μη γίνω...
    Το καλό (στα μάτια μου πάντα) θα πληρωθεί και θα είναι αυτό που θα μου κανει κλίκ.

9. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Panos 316T (04-09-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΣΕ cabrio είμαι λιγο επιφυλακτικός αλλα όχι αρνητικός.
    Δεν έχω garaz και με φοβίζει,η στιβαρότητα,διαρροες και τριγμοί.
    Το coupe μου κάνει πιο αλήτικο.Με ηλιοροφή είμαι καλυμένος και του δίνει πολύ στυλ για μένα.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως ΑΝ μιλας με σωστους ανθρωπους που βλεπουνε τα αμαξια για εσενα τα χλμ τα πρεγματικα τα δειχνει το αμαξι απο κατω.-

Οτιδηποτε αλλο κοιταει καποιος κινδυνευει με φωλα.

Μονο βλεποντας απο κατω και με συνδυασμο με χαρτια,μυρωδιες,τριγμους κτλ βγαζεις συμπερασμα.Θα σε βοηθαγε να ειχες σημειο αναφορας καποιο με τσεκαρισμενα λιγε χλμ για νε συγκρινεις.

Παντως οτι βρισκεις βαζε το και εδω ολο και κατι θα ξερουμε,αν ηθελες χειροκινητο θα σου ελεγα καποιο.
    insane in the ///Midbrain

12. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (31-08-13), pilot (31-08-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως ΑΝ μιλας με σωστους ανθρωπους που βλεπουνε τα αμαξια για εσενα τα χλμ τα πρεγματικα τα δειχνει το αμαξι απο κατω.-

Οτιδηποτε αλλο κοιταει καποιος κινδυνευει με φωλα.

Μονο βλεποντας απο κατω και με συνδυασμο με χαρτια,μυρωδιες,τριγμους κτλ βγαζεις συμπερασμα.Θα σε βοηθαγε να ειχες σημειο αναφορας καποιο με τσεκαρισμενα λιγε χλμ για νε συγκρινεις.

Παντως οτι βρισκεις βαζε το και εδω ολο και κατι θα ξερουμε,αν ηθελες χειροκινητο θα σου ελεγα καποιο.
    Σε συνεργείο δεν έχω πάει ακόμα κάποιο γιατι κολήσαμε απ τα αποδυτήρια.
    Αν υπάρχει κάποιος έμπειστος θα τον χρειζόμουν.Επίσης περα απ το ιστορικό,μπρίζωμα,πάτωμα,μ α συμπιεση μοτέρ δεν είναι απαραίτητη?

Δεν αναρτώ δημόσια αγγελίες για κάθε επιφύλαξη νομικών δικαιωμάτων.(δεν ξέρω αν είναι σωστό και νόμιμο)αν είμαι λάθος ας με διορθώσετε.
    Και χειροκίνητο κοιτάω πλέον...η ιδέα του smg μου αρέσει αλλα με φοβήζει για τα γνωστά προβλήματα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο για αρχή πάντα ζητάω τουλάχιστον τα 7 τελευταία ψηφία.
    Απο κεί ξεκινάω για αρχή αφού παίρνω μια εικόνα για το τι είναι.
    Μετά το βλέπω από κοντά και μετά πάω για έλεγχο.
    Από τη μικρή εμπειρία που ψάχνω υπάρχει στο car απ τα πιο ακριβά,πολύ καλό σε γενικές γραμμές αλλά πωλείτε για άστρωτο… και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
    Το άλλο αντί για βενζίνα, ήθελε μπανάνες και πάει λέγοντας. Λυπήθηκα το παλικάρι που ήρθε από Κομοτηνή και αφού πήγε σε αντιπροσωπεία το κλειδί ήταν 316 και το πλαίσιο που χτύπησα έλεγε 320. .Του λέω ρε φίλε με WBA πλαίσιο δε χρειαζόταν ούτε Αθήνα να έρθεις για να σου πει η BMW τα αυτονόητα. Στην άδεια δηλωμένο 3246 προχωρημένη μαϊμού .Όποιος αρνείται να δώσει στοιχειά κάποιο λακο έχει η φάβα. Εγώ χάνω το υποτιθέμενο κελεπούρι η κρίμα σ αυτόν αυτήν την εποχή που δίνει τα σεβαστά λεφτακια του?
    Ο Κρητικός δεν το δίνει μη κάνω καμιά μπουγάδα λέει(χαχαχα πρώτη φορά το άκουσα) και στο στέλνω με το καράβι μου λέει αφού είσαι από Αθήνα λες και του ζήτησα τυρί απ τη Κρήτη. Δεν έχω σκοπό να τραβιέμαι στη Κρήτη και οπουδήποτε για να χάνω το καιρό μου παίζοντας με την νοημοσύνη μου.
    Ισχυρίζονται ότι δεν το δίνουν μη χτυπήσω εγώ τα νούμερα τους(γίνονται γραφικοί ειδικά οι μαντραδες) λες και αν θέλω κάποιο πλαίσιο του μαντρα περίμενα.
    Μη γελιόμαστε, κανένας δεν τα έχει για πέταμα κι ας φαίνονται λίγα γι αυτούς που τα πουλανε. Το αμάξια αυτά μπορεί να έκαναν 80000 ¤ καινούργια αλλά οι καιροί άλλαξαν.
    Τα χρήματα έχουν άλλη αξία σήμερα που μιλάμε. Δε βγαίνουν τόσο εύκολα όπως την εποχή που το αγόρασε ο καθένας. Τώρα αν το αξίζει δε διαφωνώ να το πληρώσω αλλά μη βάζουμε το χρυσάφι με το μπακίρι στο ίδιο τσουβάλι.
    δηλαδη... κατσε λιγο ρε φιλος... εσυ πουλας το ε21 2800... και θες να παρεις μ3 κοψοχρονια... σωστος...!
    Γέλα πουλί μου γέλα...

15. The Following User Says Thank You to manosm3 For This Useful Post:

aimiliosbmw (07-09-13)

Σελίδα 106 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 65696104105106107108116 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP