Σελίδα 8 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858108 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το παρεις, κανεις κατευθειαν το μεγαλο σερβις και μια ρυθμιση βαλβιδων και εισαι οκ.
    Λάστιχα λέει έχει ολοκαίνουρια. Πόσο να υπολογίσω για το μεγάλο service?

@Αλεξ, η ανάρτηση του Ε90 είναι όντως αλλού, αλλα δεν έχει καμία σημασία γιατι στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για Μ3. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι αυτός έχει βάλει ρυθμιζομενη. Θα προτιμούσα τη μαμά, εκτός αν είναι καμία γαματη.

Θα τη πάω βόλτα και θα δω.

Απ´την άλλη λέω...μήπως να κάτσω στ´αυγά μου και να μη μπλέκω με 3λτ έτσι όπως είναι τα πράγματα?

Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα...

Sent from my iPad 2 using Tapatalk
    Nikos

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εάν το αυτοκίνητό σου είναι καλό και είσαι ευχαριστημένος από αυτό και την απόδοσή του μην μπαίνεις στον πειρασμό.

Θεωρώ πως δεν υπάρχει μεταχειρισμένο επιδόσεων που να μην θέλει τα μαζέματά του για να γίνει πένα (εκτός κι αν ψωνίσεις από κανέναν ψείρα από εδώ μέσα). Και όταν μιλάμε για Μ3 Ε46 πίστεψέ με πρόκειται για ένα αμάξι που για να "πηγαίνει" όπως το έχει σχεδιάσει η BMW να πηγαίνει πρέπει τα όλα του να είναι τέλεια και καλοσυντηρημένα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δραματικό μπορεί να είναι στην οδήγηση ένα κακοσυντηρημένο Μ3...αλλά στον αντίποδα πόσο υπέροχο είναι ένα διατηρημένο στην πένα.

Γενικά για αυτοκίνητο 343 ίππων δεν βγάζει προβλήματα και έχει νορμάλ συντήρηση...απλά μην περιμένεις συντήρηση μεσαίου οικογενειακού...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

3. The Following 2 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Nikos! (28-08-12), pilot (28-08-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανα 700 αρι μαζι με τις βαλβιδες. Αλλα μιλαμε για αλλαγη στα παντα.
    Λαδια, ξυδια, φιλτρα, μπουζι, βαλβολινες.
    Η μαμα αναρτηση του Μ3 δεν ειναι σαν του csl. Τπτ το σπουδαιο δλδ, οποτε καλυτερα αν εχει και μια καλη αναρτησουλα το αμαξι.
    Για το τριλιτρο, αν το σηκωνει η δηλωση σου μια χαρα εισαι. Αν δεν, κανε εναν υπολογισμο για να δεις τι προστιμο θα πληρωσεις για την υπερβαση και δες αν αξιζει.
    Μεχρι εδω παντως εισαι 500 ευρω το χρονο πανω, για ενα οχημα παλαιοτερο μεν, κατα πολυ ανωτερο δε.
    Δικο σου το μαχαιρι, δικη σου και η πιτα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (28-08-12), Leonidas_E39 (29-08-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

@theomelef νορμάλ μου ακούγονται όλα. Θέμα συντήρησης δεν έχω έτσι όπως μου τα παρουσιάσατε ούτε τεκμηριου, το κάλυπτω.

Το μόνο που θα με ζορίσει είναι καμία χοντρή ζημιά της τάξεως των 2-3Κ. Αλλα αυτο δε μπορει να το γνωρίζει κανείς και μπορει να βγει και στο δικο μου πχ.

Επίσης με προβληματίζει και όλο το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που ζούμε...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν το αυτοκίνητό σου είναι καλό και είσαι ευχαριστημένος από αυτό και την απόδοσή του μην μπαίνεις στον πειρασμό.
    Γιαυτο προβληματίζομαι γιατι είμαι απολύτως ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο μου.

Πολυ σωστό το πόστ σου.

Το Μ3 που κοιτάζω είναι αυτο: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2713759/

Νομίζω ότι ανταλλαγή με το δικο μου χωρίς διαφορά είναι καλο deal γιατι τα 20Κ που λέει δε τα πιάνει με τη καμία.

Nikos

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι ανταλλαγή με το δικο μου χωρίς διαφορά είναι καλο deal γιατι τα 20Κ που λέει δε τα πιάνει με τη καμία.
    Άν είναι οκ αυτοκίνητο και στο ανταλλάσει με το δικό σου, πάρ'το αμέσως !

8. The Following 3 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

Dimzan (29-08-12), Thomelef (29-08-12)

Περιοχή
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέει Individual....δε βλέπω κάτι Individual πάνω του... το χρώμα είναι το steel gray της βασικής παλέτας πριν το facelift.

Kατά τα άλλα οπτικά φαίνεται καλό και ακαγκούρευτο...

Σε αυτό το εύρος τιμής καλύτερα να πάρεις facelift, και ειδικότερα παραγωγής 06/2003 και μετά που έχουν τα νέα μέταλλα...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

10. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

pilot (28-08-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Το χρώμα μου είπε είναι individual.

'03 είναι παραγωγη. Τα μέταλλα ποτε έφτιαξαν?

Nikos

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

από τα μέσα του 2003 περίπου(ίσως και λιιγο ποιο νωρίς).. πάντως αν έχει κάνει ανάκληση η είναι από αυτή την ημερομηνία και μετά ΔΕΝ έχει άλλο θέμα με τα μέταλλα..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χρώμα μου είπε είναι individual.

'03 είναι παραγωγη. Τα μέταλλα ποτε έφτιαξαν?

Όπως είπε και ο Γιώργος εάν έχει κάνει ανάκλιση είσαι οκ. Πάντως όπως έγραψα προηγουμένως από 06/2003 τα Μ3 είχαν το νέο ανταλλακτικό στα μέταλλα.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το συγκεκριμένο πάντως δεν είναι facelift οπότε το ποιο σίγουρο είναι να είναι μέσα στις ημερομηνίες της ανάκλησης..Αν την έχει κάνει σε εξουσιοδοτημένο είσαι οκ..θα φανεί όταν το πάς για έλεγχο..

τα έχεις τσεκάρει αυτά? Πως ξέρεις ότι είναι 2003? είδες αριθμό πλαισίου? αν όχι πάρε τα τελευταία 7 ψηφία και μπες στο real-oem να τσεκάρεις τι έτος κατασκευής είναι το αυτοκίνητο..

Σελίδα 8 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858108 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP