Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 128

Θέμα: προγραμματισμός εγκεφάλου

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

για 400 άλογα στον M54B30 θές άλλα μπέκ, τα εργοστασιακά το πολύ να σε πάνε μέχρι 360 ίππους (για την λύση του S/ch μιλάμε), μετά θα σε "στεγνώσουν" ψηλά.

2. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

BILL007 (02-02-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Ε46 330 0,8bar 400 άλογα
    επίσης να θυμάσαι οτι σε αυτά τα επίπεδα ιπποδύναμης του M54B30 (με s/ch) οι αντοχές των εργοστασικών "σωθηκών" είναι στα όριά τους (μή σου πώ οτι τα έχουν ξεπεράσει κι'όλας).

Rides
    1

Προεπιλογή

είμαι σε αναζήτηση μπεκ ούτως ή άλλως. και το αμάξι του βίντεο έχει μεγαλύτερα μπεκ.
    το ξέρω ότι είναι το όριο η συγκεκριμένη πίεση γι αυτό και θέλω να πάω μέχρι εκεί.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

είμαι σε αναζήτηση μπεκ ούτως ή άλλως. και το αμάξι του βίντεο έχει μεγαλύτερα μπεκ.
    το ξέρω ότι είναι το όριο η συγκεκριμένη πίεση γι αυτό και θέλω να πάω μέχρι εκεί.
    Οταν είχα ρωτήσει στην ESS για τα μπέκ που χρειαζόμουν για TS3, η πληροφορία που έλαβα ήταν ο κάτωθι κωδικός:

0280150558

Regards,
    H.

Sent: Thursday, March 04, 2010 8:06 PM
    Subject: fuel injector specs for TS3

As discussed in our todayΆs telecom, please inform of the code for the “specTS3” fuel injectors.
    You told me that their capacity is of 42lbs.

Thanks for your assistance.

Τα αγόρασα απο ένα κατάστημα στη Λεωφ.Βουλιαγμένης, γύρω στα 100 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά.
    Εγώ τα έβαλα γιατί ήθελα να set-up με 8,75 psi (με τους εκκεντροφόρους Shrick που έχω στο Ζ3). Τα εργοστασιακά μπέκ δεν μου έφταναν, ενώ με τα ανωτέρω, αν κάποια στιγμή θελήσω TS3, είμαι ΟΚ, δεν θα χρειστώ άλλα.

Υ.Γ.: Η ανωτέρω πληροφορία δεν μου δόθηκε "ευκολα", επέμεινα αρκετά αλλά βλέπεις είχα ψωνίσει όλο το kit απ'ευθείας απο ESS και ακολούθως, ήθελαν να είναι "συνεργάσιμοι".
    Αν παραγγείλεις να σου στείλουν μπέκ (π.χ.) για TS2+, αυτά που θα παραλάβεις έχουν σβησμένους τους κωδικούς προϊόντος του κατασκευαστή (Bosch νομίζω).

6. The Following 9 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Andri (02-02-14), BILL007 (02-02-14), chrisgiapz3 (02-02-14), deepBLUE (02-02-14), Leonidas_E39 (02-02-14), Nino (03-02-14), Panos 316T (02-02-14), stefm5 (02-02-14), zaharias (02-02-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν είχα ρωτήσει στην ESS για τα μπέκ που χρειαζόμουν για TS3, η πληροφορία που έλαβα ήταν ο κάτωθι κωδικός:

Τα αγόρασα απο ένα κατάστημα στη Λεωφ.Βουλιαγμένης, γύρω στα 100 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά.
    Εγώ τα έβαλα γιατί ήθελα να set-up με 8,75 psi (με τους εκκεντροφόρους Shrick που έχω στο Ζ3). Τα εργοστασιακά μπέκ δεν μου έφταναν, ενώ με τα ανωτέρω, αν κάποια στιγμή θελήσω TS3, είμαι ΟΚ, δεν θα χρειστώ άλλα.

Υ.Γ.: Η ανωτέρω πληροφορία δεν μου δόθηκε "ευκολα", επέμεινα αρκετά αλλά βλέπεις είχα ψωνίσει όλο το kit απ'ευθείας απο ESS και ακολούθως, ήθελαν να είναι "συνεργάσιμοι".
    Αν παραγγείλεις να σου στείλουν μπέκ (π.χ.) για TS2+, αυτά που θα παραλάβεις έχουν σβησμένους τους κωδικούς προϊόντος του κατασκευαστή (Bosch νομίζω).
    πολύ χρήσιμη πληροφορία. σ'ευχαριστώ
    μια πρόχειρη αναζήτηση τα έβγαλε στα 28 ευρώ το ένα στην ebay
    εκκεντροφόροι θα μπουν ίδιοι με τους δικούς σου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefm5 : 02-02-14 στις 17:44

8. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

VanVIC (02-02-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολύ χρήσιμη πληροφορία. σ'ευχαριστώ
    εκκεντροφόροι θα μπουν ίδιοι με τους δικούς σου
    Θυμίζω οτι οι δικοί εκκεντροφόροι (1ου σταδίου N/A Schrick) θα σου "δουλέψουν" για απόδοση πιο ψηλά (μιλάμε για κόφτη στις 7 ίσως και μια ιδέα παραπάνω).
    Σε τέτοια περίπτωση εγώ συστήνω ένα πρόγραμμα απ'έξω και μετά fine tuning σε προγραμματιστή εδώ.
    Πολύ αμφιβάλω οτι θα βρείς καλό προγραμματιστή εδώ που να ασχοληθεί να σου φτιάξει πρόγραμμα απ'την αρχή (δεν παίζει με τίποτα πιστευω).

Στην δική μου περίπτωση, με βάση το πρόγραμμα της ESS, το fine tuning έγινε (λόγβ και μεγαλύτερων μπεκ πλέον) απο τον Γιάννη τον Σάλια υπο την επίβλεψη του "δικού μας" Δημήτρη Σκανδάλη.
    Για την αποτελεσματικότητα του "εγχειρήματος" δεν θα πώ κάτι, έτσι κι αλλιώς δεν το χάρηκα και πολύ γιατί μετά απο λίγο καιρό κατέθεσα πινακίδες.
    Πάντως αν είχα την ευκαιρία να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα έγβαζα τους εκεντροφόρους της schrick, και θα έβαζα το TS3 όπως το δίνει η ESS (ή θα ακολουθούσα την οδό που επέλεξε ο deepBLUE με τις μεθανόλες και το set-up του TS2+ με τους εκκεντροφόρους που δίνει η ESS).
    Για να μπορέσει κάποιος να εκμεταλευτεί τις δυαντότητας της παόδοσης του TS3, θέλει και άλλες σχέσεις στο κιβώτιο (σίγουρα πιο μακριές 1η και 2α), τά'χω ξαναγράψει.

10. The Following 4 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

BILL007 (02-02-14), deepBLUE (02-02-14), stefm5 (02-02-14), zaharias (02-02-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

...μια πρόχειρη αναζήτηση τα έβγαλε στα 28 ευρώ το ένα στην ebay...
    σε μεταχειρισμένα αναφέρεσαι προφανώς

Rides
    1

Προεπιλογή

σε μεταχειρισμένα αναφέρεσαι προφανώς
    όχι, σε καινούρια

https://www.ebay.com/itm/42LB-GREEN-...-/261166806516

13. The Following 2 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

BILL007 (02-02-14), VanVIC (02-02-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Θυμίζω οτι οι δικοί εκκεντροφόροι (1ου σταδίου N/A Schrick) θα σου "δουλέψουν" για απόδοση πιο ψηλά (μιλάμε για κόφτη στις 7 ίσως και μια ιδέα παραπάνω).
    Σε τέτοια περίπτωση εγώ συστήνω ένα πρόγραμμα απ'έξω και μετά fine tuning σε προγραμματιστή εδώ.
    Πολύ αμφιβάλω οτι θα βρείς καλό προγραμματιστή εδώ που να ασχοληθεί να σου φτιάξει πρόγραμμα απ'την αρχή (δεν παίζει με τίποτα πιστευω).

Στην δική μου περίπτωση, με βάση το πρόγραμμα της ESS, το fine tuning έγινε (λόγβ και μεγαλύτερων μπεκ πλέον) απο τον Γιάννη τον Σάλια υπο την επίβλεψη του "δικού μας" Δημήτρη Σκανδάλη.
    Για την αποτελεσματικότητα του "εγχειρήματος" δεν θα πώ κάτι, έτσι κι αλλιώς δεν το χάρηκα και πολύ γιατί μετά απο λίγο καιρό κατέθεσα πινακίδες.
    Πάντως αν είχα την ευκαιρία να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα έγβαζα τους εκεντροφόρους της schrick, και θα έβαζα το TS3 όπως το δίνει η ESS (ή θα ακολουθούσα την οδό που επέλεξε ο deepBLUE με τις μεθανόλες και το set-up του TS2+ με τους εκκεντροφόρους που δίνει η ESS).
    Για να μπορέσει κάποιος να εκμεταλευτεί τις δυαντότητας της παόδοσης του TS3, θέλει και άλλες σχέσεις στο κιβώτιο (σίγουρα πιο μακριές 1η και 2α), τά'χω ξαναγράψει.
    όπως τα λες είναι.
    schrick θα βάλω γιατί θέλω απόδοση ψηλά και ο κόφτης θα είναι 7000 με 7100.
    ένας επιπρόσθετος λόγος είναι επειδή ο κομπρέσσορας δεν είναι twinscrew αλλά centrifugal και αποδίδει τα μέγιστα στα ψηλά. συνειδητή επιλογή αυτού του κομπρέσσορα μιας και θέλω γραμμική απόδοση σαν ατμοσφαιρικό μοτέρ.
    όταν ήταν να επιλέξω, διάβαζα για την απόδοση του ess χαμηλά και είπα όχι (βλαμμένος!).

Rides
    1

Προεπιλογή

και για το φίλο το mormon

E46 330 turbo 0,7 bar 425 άλογα με εργοστασιακό εγκέφαλο

16. The Following 5 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (03-02-14), mormon (02-02-14), VanVIC (02-02-14), Vassilis ///M (03-02-14), zaharias (02-02-14)

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP