Κλαπηκε Μ3 Ε46 με αριθμό ΙΒΡ 4928 απο χαλανδρι σημερα το βραδυ,χρώματος ασήμι με πόρτ μπαγκαζ και προφυλακτηρα csl.έχει μπορντο καθίσματα και μαύρες 19ρες ΒΒS.εάν δείτε τίποτα ενημερωνετε στο 6946196600.ευχαριστώ
Κλαπηκε Μ3 Ε46 με αριθμό ΙΒΡ 4928 απο χαλανδρι σημερα το βραδυ,χρώματος ασήμι με πόρτ μπαγκαζ και προφυλακτηρα csl.έχει μπορντο καθίσματα και μαύρες 19ρες ΒΒS.εάν δείτε τίποτα ενημερωνετε στο 6946196600.ευχαριστώ
οχι παλι τετοια νεα!!!!
ελπιζω να βρεθει συντομα πριν γινει ζημια.....
Λυπαμαι πολυ, θα εχω το νου μου.
οι ώρες τους...
τούρμπο και πράσινα άλογα
Φίλε λυπάμαι πολύ.
Ηταν ασφαλισμένο ?
Προχτές το βράδυ κλέψανε από το Χαλάνδρι ένα RS4 ενός φίλου μου.
εχουν γινει πολλα πλεον τα κρουσματα...και σιγουρα ολα συνδεονται με καποιο τροπο...! μαλλον εχουν πεσει πολλες οι παραγγελιες για μετατροπες...και τα κλεφτρονια εχουν βγει στο κυνηγι! προσοχη λοιπον και οχι ασκοπη προβολη του καμαριου σας! ελπιζω να βρεθει...παντως το συγκεκριμενο και να μην εχει την τυχη των υπολοιπων!
ευτυχως το ειχα ασφαλισει,αλλα τι να το κανεις?καλυτερα να το βρω..
Φιλε Λευτερη τα ειπαμε και στο τηλεφωνο ευχομαι πραγματικα να βρεθει.
Παιδια το αυτοκινητο δεν περναει καθολου απαρατηρητο. Ειναι ασημι look CSL με μαυρες 19αρες bbs αραχνη, και imola rot σαλονι.
Απιστευτα δυσκολο να ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να το κυκλοφορουν εξω, αλλα ποτε δεν ξερεις..
Φίλε Λευτέρη, εύχομαι να βρεθεί το αυτοκίνητό σου
-> ενημέρωσέ μας για την αντιμετώπιση από την ασφαλιστική καθώς και πόσο γρήγορα θα πάρεις τα χρήματα αν δεν βρεθεί τελικά
(κάποιες ασφαλιστικές πληρώνουν για ενοικίαση αυτοκινήτου -> αν χρειάζεσαι κάποιο για να κάνεις τη δουλειά σου)
λυπάμαι φίλε.....![]()