Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: Βγηκε το αμορτισερ

Rides
    1

Προεπιλογή Βγηκε το αμορτισερ

Λοιπον.θα παρακαλουσα για οσες περισσοτερες αποψεις γινεται γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.το αμαξι ειναι χαμηλωμενο με αμορτισερ bilstein κιτρινα τα οποια δεν ηταν χαμηλωματος.πριν απο καμια εικοσαρια μερες εβαλα πισω μ΄αρα θολων.Μετα απο ενα διημερο ψιλοξεσκιζματος στις κολιες απο τον αδερφο μου,την επομενη μερα το πισω αριστερο αμορτισερ βγηκε απο τη θεση του ενω το πισω δεξι ηταν σχεδον ετοιμο να φυγει και αυτο απο τη θεση του.τελικα αλλαχτηκαν τα δυο πισω με bilstein κιτρινα χαμηλωματος.τι μπορει να εφταιξε και βγηκαν απο τη θεση τους;το σκισιμο απο τον αδερφο μου σε συνδυασμο με τη θολομπαρα;η θολομπαρα μονο;μπορει να υπηρχε καποιο αλλο προβλημα που σε συνδυασμο με τα παραπανω να δημιουργησε το προβλημα;τη θολομπαρα τελικα την εβγαλα μεχρι να ακουσω τις αποψεις σας.

Υγ:χρειαζομαι πραγματικα τις αποψεις σας γιατι εχω προβληματιστει αρκετα.δεν ειναι και λιγο να εχουν βγει τα αμορτισερ απο τη θεση τους...
    Ευχαριστω εκ των προτερων!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον.θα παρακαλουσα για οσες περισσοτερες αποψεις γινεται γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.το αμαξι ειναι χαμηλωμενο με αμορτισερ bilstein κιτρινα τα οποια δεν ηταν χαμηλωματος.πριν απο καμια εικοσαρια μερες εβαλα πισω μ΄αρα θολων.Μετα απο ενα διημερο ψιλοξεσκιζματος στις κολιες απο τον αδερφο μου,την επομενη μερα το πισω αριστερο αμορτισερ βγηκε απο τη θεση του ενω το πισω δεξι ηταν σχεδον ετοιμο να φυγει και αυτο απο τη θεση του.τελικα αλλαχτηκαν τα δυο πισω με bilstein κιτρινα χαμηλωματος.τι μπορει να εφταιξε και βγηκαν απο τη θεση τους;το σκισιμο απο τον αδερφο μου σε συνδυασμο με τη θολομπαρα;η θολομπαρα μονο;μπορει να υπηρχε καποιο αλλο προβλημα που σε συνδυασμο με τα παραπανω να δημιουργησε το προβλημα;τη θολομπαρα τελικα την εβγαλα μεχρι να ακουσω τις αποψεις σας.

Υγ:χρειαζομαι πραγματικα τις αποψεις σας γιατι εχω προβληματιστει αρκετα.δεν ειναι και λιγο να εχουν βγει τα αμορτισερ απο τη θεση τους...
    Ευχαριστω εκ των προτερων!
    Τι εννοείς βγήκε από την θέση του? Δεν φταίει ούτε θολόμπαρα ούτε κολιές ούτε τίποτα. Σφάλμα στην τοποθέτηση ή αστόχησε κάποια βίδα ή την άκουσαν τα τοπ μαουντς. Αμα μου πεις ακριβως πως βγήκαν θα σου πω

Rides
    1

Προεπιλογή

Στειλε μου το e mail σου να σου στειλω μια φωτο που εχω βγαλει το δεξι αμορτισερ γιατι το αριστερο που ειχε βγει τελειως δεν το τραβηξα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Κακη τοποθετηση της μπαρας.
    Την επιασε πανω στα πιατελα και δεν εσφιξε καλα να κλειδωσουν οι βιδες.
    Αποτελεσμα λασκαραν τα πιατελα απο κατω και κουνηθηκαν τα αμορτισερ.
    Δεν νομιζω να εννοει πωσ εφυγαν απο τη γεφυρα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Σταματη πρωτα απολα χαιρομαι που μπορεσες και επεστρεψες ενεργα!πραγματι κατι πρεπει να εχει γινει με τη μπαρα γιατι τα αμορτισερ τα ειχα σχεδον 30000 χιλιομετρα επανω στο αμαξι...

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε ποιο σημείο έφυγε από την θέση του ??

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ποιο σημείο έφυγε από την θέση του ??
    Εχω στειλει φωτο στο σπυρο γιατι μπαινω απο κινητο και δεν ξερω πως νς την ανεβασω!ελπιζω να την ανεβασει αυτος!θα προσπαθησω να το περιγραψω.στο κατω μερος του αμορτισερ,εκει που ειναι το σινεμπλοκ του μπαινει μια βιδα που βιδωνει το αμορτισερ.ε φαντασου,το κεφαλι αυτης της βιδας καταφερε και περασε ολο το σινεμπλοκ και το αμορτισερ βγηκε απο εκει.οποτε το κατω στρογγυλο μερος του αμορτισερ οπου βρισκεται το σινεμπλοκ βρεθηκε να ειναι διπλα απο τη βιδα που το κραταγε!

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.
    Σαν να εστριψε το αμορτισερ στον αξονα του το ακουω.
    Κουλο.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω στειλει φωτο στο σπυρο γιατι μπαινω απο κινητο και δεν ξερω πως νς την ανεβασω!ελπιζω να την ανεβασει αυτος!θα προσπαθησω να το περιγραψω.στο κατω μερος του αμορτισερ,εκει που ειναι το σινεμπλοκ του μπαινει μια βιδα που βιδωνει το αμορτισερ.ε φαντασου,το κεφαλι αυτης της βιδας καταφερε και περασε ολο το σινεμπλοκ και το αμορτισερ βγηκε απο εκει.οποτε το κατω στρογγυλο μερος του αμορτισερ οπου βρισκεται το σινεμπλοκ βρεθηκε να ειναι διπλα απο τη βιδα που το κραταγε!
    χεχεχεχ
    Το έχω ξαναδεί σε ένα φίλο μου!!

Πήγαμε το αυτοκίνητο του για σέρβις και μετά μας το έδειξε ο μάστορας, βέβαια αυτουνού δεν πρόλαβε να βγει τελείως το αμορτισέρ, βάλαμε μια ροδέλα εκεί στην βίδα μεταξύ του αμορτισέρ και το γλυτώσαμε!

Πληροφοριακά ούτε θολόμπαρα είχε ούτε το έλιωνε!!!

Απλά έτυχε μας είπε ο μηχανικός και ότι το έχει ξαναδεί το φαινόμενο!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εννοείς βγήκε από την θέση του? Δεν φταίει ούτε θολόμπαρα ούτε κολιές ούτε τίποτα. Σφάλμα στην τοποθέτηση ή αστόχησε κάποια βίδα ή την άκουσαν τα τοπ μαουντς. Αμα μου πεις ακριβως πως βγήκαν θα σου πω
    + 1000

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP