το μελλον??
εχθες το βραδυ,πραγματικα η ελλαδα νομιζω οτι παρακολουθουσε ενα σηριαλ που ουτε οι βραζιλιανικες παραγωγες δεν μπορουν να πετυχουν.
ενας πρωθυπουργος που το μεσημερι ηταν με τον παπουλια,στις 8 θα εκανε οικομενικη κυβερνηση και θα παριατουνταν απο τη πρωθυπουργια ενω λιγο πριν τις 10...ω εκ του θαυματος τελικα δεν θα χασει τη μαρμια,θα κανει ανασχηματισμο και θα ζητησει ψηφο εμπιστοσυνης...
ψηφο εμπιστοσυνης???απο τη στιγμη που απο ακρα αριστερα,εως ακρα δεξια ζηταν εκλογες,αυτος φανταζεται οτι θα παρει ψηφο εμπιστοσυνης...
ταυτοχρονα τη στιγμη που ειμαστε για να μας εκτελεσουν τα κομματα ζηταν εκλογες.για να αναλλαβει ποιος??
αυτος που φωναζε χρωσταμε χρωσταμε πρεπει να πληρωσετε??
η αλλη που θελει να βγουμε μεχρι και απο το νατο?
η ο αλλος που λεει πλατειες?ποιες πλατειες...αντε πηγαινεται να δουλεψετε!!!
επειδη δεν δουλευουμε ρε βλακα ειμαστε στις πλατειες!!!!!!!
επειδη ολοι οι αλβανοι δουλευουν και στελνουν λεφτα στην αλβανια και οι ελληνες ζητιανευουν απο τους αλβανους που εχουν γινει τα αφεντικα τωρα ειμαστε στις πλατειες...
αυτο που κανενας ομως δεν εχει αναφερει ειναι οτι την κυριακη παιρνουμε τη 5 και τελευταια δοσητου τρομερου δανειου που θα μας εσωζε!!!
βεβαια κανεις δε ξερει οτι η πρωτη δοση πηγε κατευθειαν στις τραπεζες και οχι στα ταμεια...
σαν να μην εφτανε αυτο στις 11 ιουλη θα μας ανακοινωσουν και δευτερο δανειο που θα παρουμε!!!!
αφου αποτυχαμε παταγωδως με το πρωτο δανειο και οχι μονο δε σωθηκαμε αλλα αρχισαμε να ξεπουλαμε κι ολας,το δευτερο δανειο δεν αποδεικνυει περιτρανα οτι ο τζεφρυ απετυχε?
οτι τελικα θα επιβαλει φορο 1% σε μισθο των 750 ευρω το εχετε παρει χαμπαρι???
το να επαναλαβμανουμε συνεχως τα νεα μετρα που θα μας επιβαλλουν εχει γινει λιγο γραφικο.απλα γιατι η πλειοψηφια του λαου δεν εχει χρηματα για τα βασικα.
αντιθετα κυριοι πληρωσαμε το διαζυγιο της αποστολακη.....που την καταδικασε το ευρωπαικο δικαστηριο και η βουλη ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΕΙΑΣ.για διαζυγιο μιλαω οχι για υπουργικη αποφαση...
και το διαζυγιο των τεμπεληδων το πληρωνω εγω!!!!!!!!!!!!!!
και μου την λενε!!!!
και με γ@μ@νε!!!!
τετοιες μερες θεωρω οτι ειναι καθηκον ολων μας να μην αναπαυτουμε στη τηλεοραση εμ τη κλασσικη δικαιολογια...εγω θα αλλαξω την ελλαδα?η αφηστε με εχω τοσα πολλα στο κεφαλι μου που θα δω την πατυ για να ξεχαστω!!
εγω δεν ξεχνιεμαι με τιποτα πλεον.
θα ξεχαστω μονο αν δω στη φυλακη με τη δημευση της περιουσιας ολων των πολιτικων της τελευταιας 30 ετιας μεχρι το τριτο βαθμο συγγενειας τους....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....