https://www.youtube.com/watch?v=oSCK...yer_embeddedτ
Η δική μου σειρά προτίμησης:
1) C63
2) RS4
3) M3
https://www.youtube.com/watch?v=oSCK...yer_embeddedτ
Η δική μου σειρά προτίμησης:
1) C63
2) RS4
3) M3
κολασμενος ηχος η C.... κυκλοφορει ενα εδω στην Ξανθη. αλητεια σκετη!
Μη τα συζητας αδερφε...
να με συγχωρεσει ο φιλος monsta..αλλα βρε παιδια..πειραγμενα συγκρινουμε???η μαγεια ενος μεγαλου μοτερ ειναι ο ηχος του ιδιου και οχι της εξατμισης..τα καλα μοτερ δεν χρειαζονται ελευθερες εξατμισεις για να ακουστουν..δεν ειναι rallye η honda με "εξω" καταλυτη..στο θεμα μας τωρα..το μ3 ακουγεται μπροστα οπως και η porsche gt3 πισω χωρις να χρειαζονται κλαπετα εξατμισης..για να ομορφυνουν τον ηχο...και δεν εννοω φυσικα οτι ειμαι κατα της ferrari που κανει αυτο το πραγμα για ενα σκοπο..(για να περιορισει τον ηχο χαμηλα και να περναει τις "νορμες")...αυτο που λεω ειναι οτι μην παρασυρομαστε απο τον ηχο μιας εξατμισης αλλα απο τον ηχο του μοτερ και μονο...
pilot (01-06-11)
Και αυτό απο E92 M3 Stock Exhaust είναι Κώστα αλλά ακούγεται νομίζω τελείως διαφορετικά !!!
Τελικά πιστεύω έχει σημασία η απόσταση, ο χώρος, το μαγνητόφωνο, κλπ που πέρνει τον ήχο !!!!
Το τελευταιο βιντεο που χε τον ηχο του Μ3 απο αλλο βιντεο ,ηταν σαφως καλυτερο.
Προσωπικα μ'αρεσει περισσοτερο ο ηχος του RS4 κ αυτο γτ καταλαβαινεις οτι προκειται για V8 ....εχει το κλασικο γουργουρισμα.
Ειναι κ φαινεται ρε παιδι μου ,πως το λενε.
Δεν επελεξα το Μ3 γιατι οσες φορες το χω ακουσει με μαμα εξατμιση,καμμια δεν μου θυμησε οτι ειναι 8κυλινδρο.
Οταν το ακουσα με μια aftermarket μου επεσαν οι χιονο-μπαλες στο πατωμα...!
οσον αφορα το Μερσεντες ,ακουγεται σαν Peugeot Rallye...με group N Παπαδοπουλος.....exhaust center κ.λ.π
Παντως οπως κ να χει,τα βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικα,γτ αλλα προβαλλουν το χαρισματικο ηχο καποιων αυτοκινητων κ αλλα τον θαβουν...
Αμα δεν το ακουσεις ο ιδιος διπλα σου να ουρλιαζει...τι να λεμε τωρα....
rs4...ισως φταινε και τα βιντεο
για να ειμαστε δικαιοι θα πρεπει να ειναι με την ιδια καμερα τραβηγμενα τα βιντεο ωστε να ειναι πιο ασφαλη τα συμπερασματα,σιγουρα ακομη καλυτερα ειναι να τα ακους ζωντανα αφου ετσι δεν"πνιγονται η χανονται" καποιες χαμηλες η υψηλες συχνοτητες ηχου.
οσο για την δικη μου προτιμηση, συμφωνα με τα βιντεο, ειναι....
1.RS4
2.C63 AMG
3.M3 e92
..αλλα δεν το συζηταμε, αυτη ειναι συμφωνα με τα βιντεο,...ομως επειδη εχω ακουσει απο κοντα μονο την Μ3 και την C63 AMG (στη συναντηση Ε60αριδων),εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο μπασα η χροια και ισως πιο εντυπωσιακη στην C63 AMG,......acrapovic ομως και ξερο ψωμι θα ψηφιζα εαν υπηρχε τετοια επιλογη με την //Μ3,αφου την εχω "ακουσει" απο κοντα απο τον συμφορουμιτη μας τον Πανο(panoskk)
"ακουστε" την απο ενα βιντεο που κυκλοφορει στο Youtube...
εεεεεεε????????!!!!!!
![]()
Το C63 κάνει σα λιοντάρι που βρυχάται, είτε σε βίντεο είτε live. Καταλαβαίνεις τα έ-ξι χι-λιά-δες τρι-α-κό-σια κυβικά ακόμα και από το ρελαντί.
Μια φορά είχα τη τύχη να είμαι έξω από το μαγαζί και εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξεκινούσε από το φανάρι μαλλιά κουβάρια ένα SLR........απλά δεν υπάρχει αυτός ο ήχος.![]()
Υπαρχει βεβαια και acrapovic για C63 AMG....ακομα πιο εντυπωσιακος ηχος!!!
ακουστε το ΤΕΡΑΣ!!!
Samaro (01-06-11)
Και εγω θα διαμαρτυρηθω διοτι το Μ3 αδικηθηκε !
Αλλά ! και εγω το βαζω δευτερο, πισω απο το Αουντι.
Βεβαιως ΜΟΝΟ στον ηχο, ετσι ?
1) rs4
2) M3
3) merc
υ.γ
Κωστα, κατι ηξερες και διαλεξες εκεινο το μαγαζι.
Ειναι καλο περασμα ε ?
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM