Καλημερα φιλοι μου,μου εχει σπασει ο καθρεφτης μεριας οδηγου μονο το κρυσταλλο η βαση και τα πλαστικα ειναι οκ, σ αυτην την περιπτωση τι γινετε??????? αλλαζει μονο το κρυσταλλο?????????? να προσθεσω οτι ειναι ηλεκτρικος θερμαινομενος....
Καλημερα φιλοι μου,μου εχει σπασει ο καθρεφτης μεριας οδηγου μονο το κρυσταλλο η βαση και τα πλαστικα ειναι οκ, σ αυτην την περιπτωση τι γινετε??????? αλλαζει μονο το κρυσταλλο?????????? να προσθεσω οτι ειναι ηλεκτρικος θερμαινομενος....
ναι αλλαζει μονο το κρυσταλο κοστος δεν ξερω να σου πω ομως
dimtz (27-05-11)
Αν πας σε αντιπροσωπεία πάρε καρνέ επιταγών, πιστωτικές και δήλωση Ε9 μαζί. Αν πας σε κανένα μαγαζί που φτιάχνει καθρέφτες θα δώσεις ένα 20άρικο max...
Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!
dimtz (27-05-11)
δε μου λετε ο δικος μου ειναι θερμαινομενος, αυτο οφειλεται στον μηχανισμο η στο κρυταλλο???????μπορω να βαλω δηλ απλο κρυσταλλο????? θα κανω και μια ερευνα για να δω και ποσο πανε............ αυτην η γραμμη που εχει καθετα τι ρολο παιζει? ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας..........![]()
φίλε νομίζω οτι οι αντιστάσεις είναι μέσα στο κρύσταλλο.... Οπότε αν δεν βρείς ημιτασιόν ή τα σκας χοντρά ή βάζεις απλό κρύσταλλο χωρίς θέρμανση....
dimtz (27-05-11)
να σου δωσω μια πολυ σημαντικη πληροφορια..καποια η και καποιες ασφαλιστικες στο καλυπτουν..
dimtz (27-05-11)
dimtz (27-05-11)
πολυ σωστα το λενε τα παδια
εχει ενα φυσακι για το θερμενομενο
ξεκουμπωνεις το δικο σου με ενα κατσαβιδακι
και ξανακουμπωνεις το καινουργιο
σχετικα ευκολη δουλεια
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
dimtz (27-05-11)
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα επειδη λεω να ψαχτω στο ιντερνετ για αγορα πως μπορω να καταλαβω οτι ειναι θερμαινομενο????? απο την καθετη γραμμη που εχει στο κρυσταλλο η μονο απο την διευκρινηση του πωλητη????????
panos90 (27-05-11)