ghost-rider (19-05-11), Gregory_///M (19-05-11)
και λεφτα να ειχα καποτε για τετοιο, ποτέ δε θα παρω μερσεντες.
κι ας ειναι και "φαστερ"...
η λεζαντα της τελευταιας φωτο θα επρεπε να λεει
ποτέ μερσεντε πιο fun απο BMWthe c63 is admirably well balanced until you really push it. but i can't help knowing that the M3 driver is having more fun
ειδικα αυτο εδω το σχημα δεν ξερω γιατι το σιχαινομαι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 19-05-11 στις 14:56
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Δεν είναι sport κατασκευή το benz..
Καθαρά θέμα προσωπικότητας η επιλογή. 'Οποιος ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να οδηγήσει με την κυριολεκτική σημασία του όρου, παίρνει bmw. Αλλιώς πηγαίνει στην άλλη μάρκα για πιο... ξενερωτικές μετακινήσεις... συλληπητήρια σε αυτόν.....
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
από τα δυο σίγουρα το Μ3... αλλά αν η C63 ήταν Black series τότε μααααλον θα την προτιμούσα...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Thomelef (19-05-11)
ειμαι ορκισμενος BMWακιας
τι να κανω?
πολυ δυσκολα να παρω αλλη μαρκα.
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
δύσκολη ερώτηση αν έχεις οδηγήσει και τα 2 αυτοκίνητα. Με το ένα όσο ζείς μαθαίνεις, με το άλλο στα πρώτα 100km τα ξέρεις όλα. Φαντάζομαι να ξερετε ποιο κάνει τι...
Υ.Γ και ναι οδηγώ συχνά και το merc μιας και το έχει ο κουμπάρος μου ο οποίος το αλλάζει σύντομα με ένα ωραιότατο Μ5.
To εβγαλαν και σε κουπε το merc?
Ισως το bmw να ειναι πιο αθλητικο ρε παιδια.
Αλλα το merc εχει λιγο αερα muscle car(ελπιζω να μην το σκοτωσα ορθογραφικα).
Μου φερνει κατι πιο αποκοσμο πιο δυσκολο.... Πιο κτηνος.
Αν εμπαινα στον πειρασμο μπορει να το προτιμουσα.
Αλλα σε σενταν.
Ασχετο. Και η Μ3 η Ε90 αρχιζει να μου αρεσει παραπανω απο την Ε92...
Μαλλον αρχισα να κουρκουτιαζω...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 19-05-11 στις 19:14
Monsta (19-05-11)
πέρυσι είχα ανοίξει ένα τοπικ για μια διαδρομή που είχα κάνει εναντίον ενός τέτοιου.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos : 19-05-11 στις 19:44 Αιτία: ....
sympether with chiefτης