Λοιπον εχουμε κ λεμε,εχουμε φρενα απο Μ3 Ε46 εμπρος κ θελω να τα βαλω στο Ε36 μου.Δεν κανουν το ξερω,αλλα εχω βρει μια λυση,το θεμα ειναι αν στις βασεις του Ε46 3.30 βιδονουν οι δαγκανες του Μ3 Ε46?Εχει πειραματιστει κανεις με αυτο?Γιατι ολη η ιστορια ειναι εκει κ στο βιδακι που στηριζεται η δισκοπλακα.Την δισκοπλακα την εχω στηριξει αλλα η βαση της δαγκανας θελει να φαγωθει σε φρεζα αρκετα χιλιοστα κ δεν θελω να την αδυνατισω,γι αυτο και η ερωτηση μου για την βαση αν ταιριαζει απο το ενα στο αλλο?Η αλλη λυση ειναι η γνωστη,φρενα απο 330 Ε46 και τελος.Η διαμετρος ομως 3.30 και Μ3 της δισκοπλακας ειναι ακριβως ιδια 325χιλ.αλλαζει μονο το υλικο και το οτι στο Μ3 ειναι τρυπιτες και εχουν τρεις οδηγους και δυο βιδουλες στηριξης,δεν ξερω ομως αν ταιριαζουν και στο παχος οι βασεις,αρα μηπως ειναι διαφορετικες και οι βασεις στο να χωραει να περναει η δισκοπλακα μεσα απο την βαση?Για να μου λυθουν λοιπον αυτες οι αποριες πρεπει να εχω ενα 330 και ενα Μ3 Ε46 να τα λυσω για να δω.Ενω αν καποιος απο εσας εχει κανει αυτη την πατεντα γλιτωνω χρονο και κοπο,εννοειται.Sorry αν σας κουρασα αλλα οποιος θελει βοηθαει.......τι να κανω μ αρεσει να πειραματιζομαι αλλα σε σωστα πλαισια!!!!!!!