Όπως φαίνεται και από τον τίτλο θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο άμεσα και είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά αυτοκίνητα.
Τώρα θα μου πείτε τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο:
Διαθέτω το πολύ 8000Ευρώ και είναι πολύ περιοριστικό το ποσό.
Με τόσα χρήματα τα αυτοκίνητα που είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και με εντυπωσιάζουν είναι τα 2 παραπάνω (και κανένα από τα corsa-307-megane-focus-astra)
γιατί είναι αυτοκίνητα για μούρη, για ταξίδι, για άνεση, για πολυτέλεια-χλιδή και για οδηγικές εμπειρίες (το ένα στις στροφές το άλλο στις πλαγιολισθήσεις).
Τώρα το δίλημμα είναι αυτό:
Με αυτά τα χρήματα αγοράζω 147 1600 με 120 άλογατα αλλά μοντέλο μετά το 2006 (4ων-5 ετών) και με λιγότερα από 45.000 χιλιόμετρα
Ενώ για 3.16 μιλάμε για 105-115 άλογα και πάμε στα 100.000 χιλιόμετρα (και άνω) και μοντέλο 2003 και πρίν.
Από μπέμπα με ενδιαφέρει και αυτό το σεντάν και αυτό το κουπέ.
Πάντα μιλάω για αμάξι με αυτά τα φώτα (και όχι τα παραλληλόγραμμα των προηγούμενων μοντέλων και αυτό το τιμόνι το σπόρ το τριάκτινο.
Γνώμονα για την αγορά μου έχω κατ αρχήν την αξιοπιστία σε ένα μήκος 5 ετών που σκέφτομαι να το κρατήσω.
Το ένα είναι καινούριο αλλά το άλλο αρκετά μεταχειρισμένο όταν μιλάμε για 100.000 χιλιόμετρα και παλιό.
Το άλλο που με ενδιαφέρει είναι το κόστος των σερβις και των ανταλακτικών δηλαδή το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου που θα αγοράσω και αν μπορείτε να μου το προσδιορίσετε.
Επειδή δεν έχω καμία εμπειρία από το άμεσο περιβάλλον μου με κανένα κάτοχο των 2 αυτοκινήτων θα ήθελα να ακούσω γνώμες κατόχων για να με βοηθήσουν να καταλήξω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος.