Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Cosmote & what's up....

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή Cosmote & what's up....

Θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι ειναι σωστο να κανω σε σχεση με τα κινητα που εχω στην οικογενεια μου.
    Κατ'αρχην εχουμε ολοι γραμμες Cosmote.
    Εγω εχω συμβολαιο με παγιο 32 ευρω για 240λεπτα ομιλιας προς ολα τα δικτυα.
    Η γυναικα μου και τα 3 παιδια μου εχουν το what's up,που πληρωνοντας 7ευρω εχουν δωρεαν 1200 μηνυματα και 1200 λεπτα ομιλιας μονο σε καρτοκινητα με what's up!!!αρα εγω,ενω ειμαι στην ιδια εταιρεια ,εξαιρουμαι!!!!
    .....οποτε αναγκαζονται να μου κανουν αναπαντητες και μετα να παιρνω εγω για να μην χρεωνονται.

Κοστος λοιπον ανα μηνα ειναι 32εγω+4καρτες των 10=72 ευρω.
    Πολλες φορες χρειαζεται, ειδικα οι κορες μου να ανανεωσουν το χρονο νωριτερα απο μηνα, επειδη ειτε κατα λαθος ειτε ....εξ επιτηδεςτους τελειωνει!!!!

Τα πραγματα εχουν ως εξης:
    1.Εγω θελω να εχω χρονο(240λεπτα ειναι αρκετα δεν τα τελειωνω σχεδον ποτε!!!) προς ολα τα δικτυα λογο της δουλειας μου,......δεν ξερω τι εταιρεια κινητων εχουν οι πελατες μου.
    2.Το δικο μου κιν.περναει στα εξοδα της επιχειρησης αφου ερχεται λογαριασμος στο καταστημα μου,ενω των αλλων κιν.πανε στα περιπτερα.....
    3.Καλο ειναι να εχω τον ελεγχο με τις καρτες ειδικα στα παιδια για το τι ξοδευουν στα κινητα......
    4.Να μπορουσα ομως να μιλαω με την οικογενεια εχοντας και εγω τα προνομια του what's up!!!και οχι να μου κανουν αναπαντητες!!!

5.και τελος μηπως υπαρχει ταυτοχρονα και οικονομικοτερο πακετο για 5 κινητα!!!!χωρις να εξαιρει ειδικα για τα παιδια μου το προνομιο των 1200+1200 του what's up????

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατί δεν κάνετε όλοι μια εταιρική σύνδεση, με ξεχωριστό πρόγραμμα για τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του? Ο συγκεντρωτικός λογαριασμός θα έρχεται σε σένα και θ' αφαιρείς το σύνολο του ΦΠΑ.

Εγώ πάντως από την Cosmote δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Πλήρωνα πολλά και το σήμα μόνο καμπάνα δεν ήταν. Τελικά κρατήσαμε τους ίδιους αριθμούς και πήγαμε σε Vodafone. Πληρώνω σχεδόν τα μισά αλλά το σήμα είναι εξίσου χάλια, απλώς σε διαφορετικά σημεία απ' ότι της Cosmote. Βλέπεις, αν και ζούμε στο 2011 η μόνη αξιόπιστη λύση εξακολουθεί να είναι το 'σύρμα που κελαηδάει'.

3. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (18-03-11), Thomelef (19-03-11), Vasilis (19-03-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

To προβλημα με τις εταιρικες συνδεσεις ειναι οτι εαν"ξεφυγουν"τα παιδια στο λογαριασμο παει στραφι ολη η διαδικασια αλλαγης πακετου!!!

Θα πρεπει να ειναι ελεγχομενα τα παιδια αλλα εχουμε και το θεμα οτι ολοι οι φιλοι/φιλεναδες τους εχουν what's up!!!!....και αυτο ειναι που μου τη δινει δηλαδη οτι εχουμε εγκλωβιστει στην Cosmote και στο what's up!!!!

Αντε λοιπον να παρουν δωρεαν χρονο ομιλιας τα δικα μου παιδια,με καποιο πακετο,οι φιλοι τους που εχουν what's up δεν θα μπορουν να εχουν δωρεαν επικοινωνια μαζι τους!!!!

....αστα μπλεξιμο.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Eδω και ενα 4 μηνο εψαξα και ειπα στο πατερα μου να κοψει το εταιρικο που ειχε 6 νουμερα με παγιο 5,90 το μηνα. Και βαλαμε ενα πακετο συνδεσης που σου δινει 1200+1200 ομιλια και μυνηματα προς ολη την cosmote ειτε what's up ειτε cosmokarta ειτε συμβολαια αλλα cosmote παντα με 18 ευρω παγιο. Και εγω εβαλα και 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα παγιο 24 το μηνα και δεν σου τελειωνει ποτε!

6. The Following User Says Thank You to dblade For This Useful Post:

aristent (19-03-11)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

η προσφορα του whats up εχει τελειωσει εδω και ενα μηνα.
    προς το παρον τα πακετα ειναι ακριβα.
    περιμενε κανα μηνα ακομα να δεις τι θα βγουν απο προσφορες και που θα κινειθει ολη η νεολαια.
    Ειναι κριμα να κανεις κατι πχ στη κοσμοτε και να σου λενε μετα τα παιδια οτι ολοι οι φιλοι μας πηραν Q.....

8. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

aristent (19-03-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φανταζεσαι να μετακινηθει ολη η νεολαια σε αλλο δικτυο?

Θα πεσουν "κεφαλια" στη διοικηση της Κοσμοτε!!!!

Ασε που τα παιδια καλως η κακως(σιγουρα το κακως!!!!) εχουν ΕΘΙΣΤΕΙ στα μηνυματα και οχι τοσο στην ομιλια.....οποτε λιγο δυσκολο να το κανουν ολοι μαζι,θα πρεπει να γινει μεγαλος συντονισμος και μεγαλη προσφορα απο τον ανταγωνισμο!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

https://cosmote.gr/cosmoportal/page/...mited_Internet
    Aυτο εχουμε αμα σε βολευει κανε το.

11. The Following User Says Thank You to dblade For This Useful Post:

aristent (19-03-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανταζεσαι να μετακινηθει ολη η νεολαια σε αλλο δικτυο?

Θα πεσουν "κεφαλια" στη διοικηση της Κοσμοτε!!!!

Ασε που τα παιδια καλως η κακως(σιγουρα το κακως!!!!) εχουν ΕΘΙΣΤΕΙ στα μηνυματα και οχι τοσο στην ομιλια.....οποτε λιγο δυσκολο να το κανουν ολοι μαζι,θα πρεπει να γινει μεγαλος συντονισμος και μεγαλη προσφορα απο τον ανταγωνισμο!!!!!
    Αρη
    αυτη τη στιγμη που "γραφουμε" σε αλλο παροχο υπαρχει με 10 ευρω το μηνα καρτοπρογραμμα για απεριοριστη επικοινωνια μεταξυ των μελων...
    Αυτο ερχεται τη στιγμη που η προαναφερθεισα εχει "κοψει" τα προγραμματα whats up,για την ακριβεια δεν τα εκοψε αλλα τα "δυσκολεψε" οικονομικα λιγο.
    Το παιχνιδι ειναι οτι η cosmote κατεχει 48+% των συνδεσεων (καρτες-προγραμματα) πανελλαδικα, αυτο πρακτικα σημαινει οτι κινδυνευει αν περασει το 50% να μπει σε ρυθμιση με αποτελεσμα την μη παροχη προσφορων και εκπτωσεων.
    Ετσι θα εχει σημαντικη μειωση των κερδων... τωρα οι μεν το κοβουν ,οι δε το ξεκινανε... σαν λιγο "κανονισμενο" εμενα μου κανει...
    Ετσι και αλλιως με τη φορητοτητα μετακινουνται οι αριθμοι πολυ ανετα και παλι με μηνες με καιρους παλι επιστρεφουν...

13. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (19-03-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδη τωρα που διαφημιζει οτι ειναι με τους πιο πολλους η "οικογενεια Καραβακου" στην τηλεοραση,αυτο δεν λειτουργει υπερ τους?

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη τωρα που διαφημιζει οτι ειναι με τους πιο πολλους η "οικογενεια Καραβακου" στην τηλεοραση,αυτο δεν λειτουργει υπερ τους?
    Λειτουργει αλλα παραγινανε πολλοι!!!
    θα μιλησω με τον jordan που ξερει και ολες τις λεπτομερειες και θα γραψω τι ακριβως γινεται αν ξεπερασεις το 50%

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP