Θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι ειναι σωστο να κανω σε σχεση με τα κινητα που εχω στην οικογενεια μου.
Κατ'αρχην εχουμε ολοι γραμμες Cosmote.
Εγω εχω συμβολαιο με παγιο 32 ευρω για 240λεπτα ομιλιας προς ολα τα δικτυα.
Η γυναικα μου και τα 3 παιδια μου εχουν το what's up,που πληρωνοντας 7ευρω εχουν δωρεαν 1200 μηνυματα και 1200 λεπτα ομιλιας μονο σε καρτοκινητα με what's up!!!αρα εγω,ενω ειμαι στην ιδια εταιρεια ,εξαιρουμαι!!!!
.....οποτε αναγκαζονται να μου κανουν αναπαντητεςκαι μετα να παιρνω εγω για να μην χρεωνονται.
Κοστος λοιπον ανα μηνα ειναι 32εγω+4καρτες των 10=72 ευρω.
Πολλες φορες χρειαζεται, ειδικα οι κορες μου να ανανεωσουν το χρονο νωριτερα απο μηνα, επειδη ειτε κατα λαθος ειτε ....εξ επιτηδεςτους τελειωνει!!!!
Τα πραγματα εχουν ως εξης:
1.Εγω θελω να εχω χρονο(240λεπτα ειναι αρκετα δεν τα τελειωνω σχεδον ποτε!!!) προς ολα τα δικτυα λογο της δουλειας μου,......δεν ξερω τι εταιρεια κινητων εχουν οι πελατες μου.
2.Το δικο μου κιν.περναει στα εξοδα της επιχειρησης αφου ερχεται λογαριασμος στο καταστημα μου,ενω των αλλων κιν.πανε στα περιπτερα.....
3.Καλο ειναι να εχω τον ελεγχο με τις καρτες ειδικα στα παιδια για το τι ξοδευουν στα κινητα......
4.Να μπορουσα ομως να μιλαω με την οικογενεια εχοντας και εγω τα προνομια του what's up!!!και οχι να μου κανουν αναπαντητες!!!
5.και τελος μηπως υπαρχει ταυτοχρονα και οικονομικοτερο πακετο για 5 κινητα!!!!χωρις να εξαιρει ειδικα για τα παιδια μου το προνομιο των 1200+1200 του what's up????
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!![]()