Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Επενδύσεις της Fiat στη Σερβία
Επενδύσεις της Fiat στη Σερβία
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 09:26
Ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, είχε συνάντηση στο Τορίνο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fiat, Σέρτζιο Μαρτσιόνε. Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μαρτσιόνε διαβεβαίωσε τον Σέρβο πρόεδρο για την υλοποίηση των επενδύσεων της Fiat στη σερβική οικονομία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί.
Η παραγωγή του νέου μοντέλου της εταιρείας στη Σερβία θα αρχίσει στο τέλος του 2011, εξασφαλίζοντας 2.500 θέσεις εργασίας, ενώ η συνολική λειτουργία της μονάδας παραγωγής των αυτοκινήτων, μαζί με την παραγωγή ανταλλακτικών, θα δώσει δουλειά σε 4.500-5.500 εργαζομένους.
Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στη λειτουργία της Fiat Automobili Srbija έχουν επιλυθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Σέρβου προέδρου, ενώ η μονάδα θα είναι έτοιμη για την έναρξη αρχικής παραγωγής τον χειμώνα.
Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 10:01
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=279039&cid=12
ΕΡΩΤΗΣΗ--ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ,ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?????


-
The Following 2 Users Say Thank You to individual For This Useful Post:
bimmer-corfu (22-03-11), katsaraios (22-03-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP