Χαιρετώ παιδιά και πάλι!
Το BMW μου 316i μοντέλο 2007 διαπίστωσα χθες όταν πήγα να πατήσω το κουμπάκι να το ξεκλειδώσω ότι δεν ανοίγει τίποτα...! Φυσικά και φταίω εγώ καθώς λίγο το ότι καίει τα κέρατά του, λίγο η καθημερινότητα είχα πάψει να το οδηγάω και το είχα περίπου 1,5 χρόνο στην αχρηστία... Το περίεργο είναι πως πριν 10 ημέρες το είχα βάλει κανονικά μπροστά...
Του έχω δώσει ήδη 2 φορές το φιλί της ζωής με καλώδια (μαύρο-κόκκινο) αλλά τότε μπορούσα να ανοίξω με το κλειδί... Τώρα πατώντας το βελάκι ούτε καν ανάβει κάτι... Ετσι κι εγώ έβγαλα το πρακτικό κλειδάκι και με το που το έβαλα στην κλειδαριά είδα ότι άνοιξε... Εντωμεταξύ επειδή είμαι και ψιλοάσχετος δεν τολμώ να ανοίξω την πόρτα μην βαρέσει κανένας συναγερμός (αλλά δεν νομίζω)...
Εάν ανοίξω και δεν βαρέσει τίποτα θα προσπαθήσω να ενώσω καλώδια με άλλο αμάξι μήπως πάρει πάλι μπροστά... Διαφορετικά επειδή έχω στην ασφάλειά μου ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ θα τους φωνάξω, είτε μπας και κάνουν κάτι είτε να το πάω κατευθείαν αντιπροσωπεία (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)...
Ο προβληματισμός μου είναι πόσο θα μου ζητήσουν εκεί για νέα μπαταρία...
Σόρρυ για τη φλυαρία αλλά είμαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης...
Σε ο,τι μπορείτε απαντήστε παρακαλώ...
Ευχαριστώ θερμά...![]()