Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 69

Θέμα: Εμεινε δυστυχώς από ακινησία...!

Rides
    0

Thumbs down Εμεινε δυστυχώς από ακινησία...!

Χαιρετώ παιδιά και πάλι!

Το BMW μου 316i μοντέλο 2007 διαπίστωσα χθες όταν πήγα να πατήσω το κουμπάκι να το ξεκλειδώσω ότι δεν ανοίγει τίποτα...! Φυσικά και φταίω εγώ καθώς λίγο το ότι καίει τα κέρατά του, λίγο η καθημερινότητα είχα πάψει να το οδηγάω και το είχα περίπου 1,5 χρόνο στην αχρηστία... Το περίεργο είναι πως πριν 10 ημέρες το είχα βάλει κανονικά μπροστά...
    Του έχω δώσει ήδη 2 φορές το φιλί της ζωής με καλώδια (μαύρο-κόκκινο) αλλά τότε μπορούσα να ανοίξω με το κλειδί... Τώρα πατώντας το βελάκι ούτε καν ανάβει κάτι... Ετσι κι εγώ έβγαλα το πρακτικό κλειδάκι και με το που το έβαλα στην κλειδαριά είδα ότι άνοιξε... Εντωμεταξύ επειδή είμαι και ψιλοάσχετος δεν τολμώ να ανοίξω την πόρτα μην βαρέσει κανένας συναγερμός (αλλά δεν νομίζω)...
    Εάν ανοίξω και δεν βαρέσει τίποτα θα προσπαθήσω να ενώσω καλώδια με άλλο αμάξι μήπως πάρει πάλι μπροστά... Διαφορετικά επειδή έχω στην ασφάλειά μου ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ θα τους φωνάξω, είτε μπας και κάνουν κάτι είτε να το πάω κατευθείαν αντιπροσωπεία (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)...

Ο προβληματισμός μου είναι πόσο θα μου ζητήσουν εκεί για νέα μπαταρία...
    Σόρρυ για τη φλυαρία αλλά είμαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης...

Σε ο,τι μπορείτε απαντήστε παρακαλώ...

Ευχαριστώ θερμά...

Rides
    0

Προεπιλογή

Οδική βοήθεια BMW MOBILE CARE: 210 9118 100

Ερχονται, το βάζουν μπρος, έφυγες.!

3. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

zeovani (09-08-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπέρα φίλε μου.

Βάσει του bmwfans.info μια μπαταρία για το δικό σου στα 70ah μέσα απο την bmw κάνει 127 ευρώ https://bmwfans.info/parts/catalog/E...attery_filled/ χωρίς το φπα και την προμήθεια του dealer. 156 χοντρικά χωρίς την προμήθεια (βάλε κανα 20άρικο) πάς άνετα στο 180άρι

Για εμένα δεν συμφέρει να αλλάξεις μπαταρία σε επίσημο εκτός και αν είσαι εντός εγγύησης...

Bosch θα βρεις στα μισά λεφτά να βάλεις...

Η επιλογή δική σου αναλόγως την κατάσταση...Όπως είπε και ο Snoopy, αν το βιάζεσαι και είναι ανάγκη BMW MOBILE CARE
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 09-08-10 στις 21:20

5. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

zeovani (09-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χαχαχα σωστός ο moderator... Αφού έχω είπαμε ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ γιατί θα πρέπει να πληρώσω extra αυτούς τους κυρίους? ΟΕΟ?
    Κάτσε μήπως το βάλω μπροστά και μόνος μου...
    Αλήθεια με αυτούς πόσο πάει το μαλλί??? Αντικαθιστούν επί τόπου μπαταρία ή το βάζουν μπρος και το πας κατευθείαν συνεργείο χωρίς να πληρώσεις οδική βοήθεια???

Rides
    0

Προεπιλογή

Εκει απλα θα αποφυγεις την ταλαιπωρια με την οδικη αλλα θα σου στοιχησει πιο πολυ αφου κατι θα δωσεις και στην bmw mobile care + την μπαταρια.Αλλα στο μισαωρο θα εχουν ερθει τσακ μπαμ δλδ.Φιλε Zeovani επειδη τους χρειαστηκα και εγω καποτε αλλα δεν ηταν μπαταρια τα πραγματα εχουν ως εξης.Ερχονται παρολο που δεν εισαι εγγεγραμενος και σε χρεωνουν την εργασια.Εαν δεν μπορουν να το φτιαξουν στο πανε με πλατφορμα σε καποια αντιπροσωπεια bmw οχι στο τοπικο σου συνεργειο και φυσικα σε χρεωνουν και παλι.Οποτε αν δεν μπορεις να το βαλεις μπροστα μονος σου καλεσε την οδικη σου αφου εχεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 09-08-10 στις 21:24

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκει απλα θα αποφυγεις την ταλαιπωρια με την οδικη αλλα θα σου στοιχησει πιο πολυ αφου κατι θα δωσεις και στην bmw mobile care + την μπαταρια.Αλλα στο μισαωρο θα εχουν ερθει τσακ μπαμ δλδ.
    Πόσο δηλαδή??? Επιδιορθώνουν προσωρινά την μπαταρία? Η μόνιμα?
    Δεν θα θέλω ούτως ή άλλως αλλαγή μπαταρίας?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχαχα σωστός ο moderator... Αφού έχω είπαμε ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ γιατί θα πρέπει να πληρώσω extra αυτούς τους κυρίους? ΟΕΟ?
    Κάτσε μήπως το βάλω μπροστά και μόνος μου...
    Αλήθεια με αυτούς πόσο πάει το μαλλί??? Αντικαθιστούν επί τόπου μπαταρία ή το βάζουν μπρος και το πας κατευθείαν συνεργείο χωρίς να πληρώσεις οδική βοήθεια???
    Η υπηρεσία BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν σε όλους τους ιδιοκτήτες καινούργιων αυτοκινήτων BMW, τα οποία έχουν πωληθεί από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Hellas, με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης μετά την 1/7/2005.

10. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (09-08-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η υπηρεσία BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν σε όλους τους ιδιοκτήτες καινούργιων αυτοκινήτων BMW, τα οποία έχουν πωληθεί από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Hellas, με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης μετά την 1/7/2005.
    H μπαταρία όμως πληρώνεται...Και όχι και τόσο φτηνά...hehhehehe

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα φίλε μου.

Βάσει του bmwfans.info μια μπαταρία για το δικό σου στα 70ah μέσα απο την bmw κάνει 127 ευρώ https://bmwfans.info/parts/catalog/E...attery_filled/ χωρίς το φπα και την προμήθεια του dealer. 156 χοντρικά χωρίς την προμήθεια (βάλε κανα 20άρικο) πάς άνετα στο 180άρι

Για εμένα δεν συμφέρει να αλλάξεις μπαταρία σε επίσημο εκτός και αν είσαι εντός εγγύησης...

Bosch θα βρεις στα μισά λεφτά να βάλεις...

Η επιλογή δική σου αναλόγως την κατάσταση...Όπως είπε και ο Snoopy, αν το βιάζεσαι και είναι ανάγκη BMW MOBILE CARE
    Δυστυχώς δεν έχω και τόση εμπειρία από ηλεκτρονικές αγορές (μόνο λίγο e-bay) οπότε πώς θα την παραγγείλω αυτή την μπαταρία? Από το εξωτερικό?
    Και μπορώ να την εγκαταστήσω μόνος μου???

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    H μπαταρία όμως πληρώνεται...Και όχι και τόσο φτηνά...hehhehehe
    Καλώδια θα του βάλουν ρε Βασίλη, δεν θα του κάνουν αξονική τομογραφία!

Η μπαταρία αλλάζει εύκολα με ένα γαλλικό κλειδί και μια πένσα.
    Βγάζεις πρωτα τον έναν πόλο, ύστερα τον άλλο και τέλος.
    Δεν είναι τίποτα.

Φυσικά αν σκοπεύεις να το αφήσεις ακίνητο για άλλον 1 χρόνο, άστο έτσι είναι και πιό ασφαλές.

Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP