Σήμερα στο Σπανό είδα από κοντά αυτό το Μ3. Στην ΑΦΗ το αμάξι δίνει πολύ περίεργη αίσθηση. Είναι το ίδιο με ένα άβαφο body panel. Ειμαι πολύ περίεργος πως θα ήταν εαν είχε ένα κέρωμα.
Στο μάτι πάντως όλα τα λεφτά.
Σήμερα στο Σπανό είδα από κοντά αυτό το Μ3. Στην ΑΦΗ το αμάξι δίνει πολύ περίεργη αίσθηση. Είναι το ίδιο με ένα άβαφο body panel. Ειμαι πολύ περίεργος πως θα ήταν εαν είχε ένα κέρωμα.
Στο μάτι πάντως όλα τα λεφτά.
πολυ ωραιο ειναι το ματ, αλλα οταν θα περασει η μοδα του δεν θα το παιρνει ανταλλαγη ουτε μαντρα στα τιρανα...
Αναμφισβήτητα είναι εντυπωσιακό και φυσικά νέα μόδα!
Είναι όμως καλύτερο από ένα γυαλιστερό χρώμα??
εμενα παντως μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο χρωμα .......τοσο που σκεφτομαι να παρω το τριβιο με ενα 300ρι γυαλοχαρτο και να αρχισω το δικο !!! Πλακα κανω ενοειτε.......αλλα το χρωμα οντως ειναι απαιχτο!
Είδα κι εγώ ένα παρόμοιο έξω από καφετέρια στην παραλιακή της θεσσαλονίκης, πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά αλοίμονο αν χρειασθεί κάποια στιγμή micro repair, γιατί σύμφωνα με τον Monsta, πάει για βαφή όλο το κομμάτι και αυτό με δύσκολα αποτελέσματα για επιτυχία 100%.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
ντυστε τα με μεμβρανες..καλη λυση![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
https://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=407228
Κώστα, λες οτι ακόμα και ενα περασμα με το χερι να το ρημάξει; Θα ηθελα να δω τι ειναι αυτα τα specialized products που πουλά η BMW.
γουστάρω πολύ το ΜΑΤΤ τέλος!
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....