Mitsubishi Colt 1300 cc!
Ενα αυτοκινητακι που βγαζει τα λεφτα του καθημερινα!
Ανοιγω αυτο το θρεντ για να μοιραστω την παρακατω εμπειρια μαζι του!
Μεχρι προτεινως δεν μας πονουσε ουτε η βενζινη ουτε τα αναλωσιμα του αυτοκινητου μας...πλεον αρχιζουμε να κοιταμε πραγματα που βιωναμε καθημερινα κ επειδη η εμπειρια μου στο τελευταιο μου ταξιδι στην Λευκαδα με αφησε αναυδο σας το παραθετω...
Διαδρομη: Αθηνα - Λευκαδα
καιρος συννεφιασμενος γυρω στους 21-25 βαθμους κελσιου
Εκκινηση 24/6/2010 κ ωρα 16:30 - Tερματισμος 21:25
Συνολικα 374 χλμ διαδρομης Καταναλωση 7.4λτ/100χλμ
Το αυτοκινητο φορτωμενο με δυο ενηλικες την κορακλα μου , μπαγαζια μεχρι κ στην θεση του συνοδηγου (επισυναπτονται φωτο) + σχαρα ποδηλατου πορτ μπαγκαζ + ποδηλατο!!!
Μεση ωριαια ταχυτητα 84 χλμ με ανωτερη τα 140 χλμ ανα ωρα....
Φουλαρα βενζινη 52 ευρα απλη αμολυβδη κ πιθανοτατα ειχε κανα 10αρι ευρα μεσα απο πριν.....
Οπως φαινεται στην φωτομεχρι την Πατρα ειχε καψει μονο αυτην την βενζινη που δειχνει ο δεικτης.....
κ μεχρι την Λευκαδα
Συνεπως γυρω στα 32+ ευρα για μια διαδρομη 375 περιπου χιλιομετρων φορτωμενο τιγκα κ με γκαζια εως κ 140 (λογω ποδηλατου)
Δεν μπορω να μην δωσω τα ευσημα στον Ιαπωνα...ενα αυτοκινητακι που ανταπεξερχεται καθημερινα σε ολες τις απαιτησεις μιας οικογενειας κ με χαμηλη καταναλωση...
Να σημειωσω οτι τα διοδια εχουν απο 2,90 στην Ελευσινα κ το ιδιο στο Κιατο κ αλλα 12 ευρα στο Ριο...Συνολο 17,80 + 32 βενζινη = 50 περιπου ευρω για να κανεις αυτην την διαδρομη....!
Καλη συνεχεια σε ολους!!!