Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: [E46] Πρόβλημα με το air condition

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Question [E46] Πρόβλημα με το air condition

Καλημέρα στην παρέα!
    Η μπέμπα μου έκανε κάποια περίεργα κολπάκια και θα ήθελα την γνώμη ή την εμπειρία σας για το τι μπορεί να συμβαίνει...
    Προχθές λοιπόν που επέστρεφα από Ζάκυνθο, αποφάσισα να "ανοίξω" το air condition γιατί έκανε αρκετή ζέστη. Με το που το άνοιξα, άκουσα τον γνωστό θόρυβο που κάνει σαν αποσυμπίεση, αλλά δυστυχώς δεν έβγαζε καθόλου παγωμένο αέρα... Μόνο τον αέρα από τον αεραγωγό που έβγαζε και πριν...
    Τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα ήταν τον Σεπτέμβρη, όπου και δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα!
    Λέτε να έχασε τόσο γρήγορα το φρέον του? Μπορεί να έχει κάποια διαρροή στα σωληνάκια του?
    Ο κυκλοφορητής του από τον ήχο που ακούω τουλάχιστον νομίζω πάντως ότι δουλεύει κανονικά.... Καμιά ιδέα???

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισως να μην εχεις το απαιτουμενο φρεον για να σου κανει ψυξη.ισως καποια διαρροη να εχει κανει την "δουλεια".
    υπαρχει και μια περιπτωση να εχει κολλησει η εκτονωτικη βαλβιδα....ολα αυτα υποθεσεις ειναι ομως.
    να κανεις κατι μονος σου ειναι δυσκολο οποτε πηγαινε το στο συνεργειο σου και ασε τους τεχνικους να προβληματιστουν!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Unhappy

Αυτό βλέπω και εγώ Δημήτρη! Δεν το γλυτώνω...
    Το συντομότερο επίσκεψη στο συνεργείο μου...

Rides
    1

Προεπιλογή

Μαλλον ο φακιρης ειναι. Ετσι λεγεται η τερματικη αντισταση του κλιματιστικου.

Θα στο βρω και θα στο ποσταρω σε λιγο

EDIT: Κοιτα στο λινκ εδω, το ανταλλακτικο Νο 3.

Προκειται για συνηθισμενη βλαβη με τυπικη συμπεριφορα αυτη που περιγραφεις πιο πανω.

παθων με το Ε46 που ειχα...κανα 70-80αρι το ανταλλακτικο + 30 εργασια ειχα δωσει.

Α και εφοσον τελικα διαπιστωθει αυτο, προσεξε να παρεις απο τα νεου τυπου, διοτι τα παλαιοτερα χαλαγαν συνεχεια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-04-10 στις 09:55

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα ίδια μου έκανε και το δικό μου (E46) πέρσι. Στήν δική μου περίπτωση, συμπλήρωσα φρέον και όλα καλά.!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οk Κώστα σε ευχαριστώ!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον ο φακιρης ειναι. Ετσι λεγεται η τερματικη αντισταση του κλιματιστικου.

Θα στο βρω και θα στο ποσταρω σε λιγο

EDIT: Κοιτα στο λινκ εδω, το ανταλλακτικο Νο 3.

Προκειται για συνηθισμενη βλαβη με τυπικη συμπεριφορα αυτη που περιγραφεις πιο πανω.

παθων με το Ε46 που ειχα...κανα 70-80αρι το ανταλλακτικο + 30 εργασια ειχα δωσει.

Α και εφοσον τελικα διαπιστωθει αυτο, προσεξε να παρεις απο τα νεου τυπου, διοτι τα παλαιοτερα χαλαγαν συνεχεια
    Κώστα έχεις κάποιον να μου προτείνεις που κάνει "καλή" δουλειά για την συγκεκριμένη περίπτωση??

Rides
    1

Προεπιλογή

Τιμο απλο πραγμα ειναι. Βγαζουν το ντουλαπακι του συνοδηγου και ειναι χωμενο εκει πισω. Οπου και να πας το ιδιο ειναι.

Τσεκαρε το ομως πρωτα, μηπως ειναι λιγο συμπληρωμα φρεον μονο.

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για την σωστότερη λειτουργία του κλιματιστικού αλλα και για την αποφυγή τέτοιου είδους βλαβών (κολλήματα βαλβίδας-διαρροή φρέον) καλό θα ήταν να βάζετε σε λειτουργία τον κομπρέσσορα του κλιματ. και κατα τους χειμερινούς μήνες.Ετσι μετριάζεται και η συγκράτηση υγρασίας στο εσωτερικου του αυτοκινήτου.
    Το αναφέρω γιατί βλέπω πολλούς που οταν το λειτουργούν στην θέρμανση το απενεργοποιούν...
    Συγνώμη για το off topic αλλα βρηκα ευκαιρία.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

autodream-nikos (16-06-10), Pitbull (16-06-10), z3 2.2 (28-04-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστός ο Κωνσταντίνος!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα