εχω μ3 ε46 κ το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι στα 200++ μπαζουν αερα τα παραθυρα οδηγου συνοδηγου.εχω μετατοπισει το "μεντεσε" για να σφιξει προσ τα μεσα η πορτα αλλα τπτ.υπαρχει καμια λυση ποιο αποτελεσματικη?
εχω μ3 ε46 κ το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι στα 200++ μπαζουν αερα τα παραθυρα οδηγου συνοδηγου.εχω μετατοπισει το "μεντεσε" για να σφιξει προσ τα μεσα η πορτα αλλα τπτ.υπαρχει καμια λυση ποιο αποτελεσματικη?
Πριν πας για αντικατασταση, κανε μια μια τελευταια προσπαθεια! Καθαρισε καλα καλα τα κρυσταλα σου! Καθαρισε πολυ σχολαστικα τις τσιμουχες σου ,να φυγουν σκονες και χωμα πουν εχει μαζεψει στα αυλακια τους! Αφου το κανεις αυτο , ειτε με αερα ειτε με βρεγμενα πανια ... Παρε ενα καλο σπρευ σιλικονης και ψεκασε τες ολες ,οσες φορες χρειαστει για να μαλακωσουν! Αν και μετα απο αυτο δεν σφραγιζουν σωστα, τοτε πρεπει να πας για καινουριες, που το κοστος ειναι λιγο τσουχτερο!
αυτην την διαδικασια την εχω κανει πολλεσ φορεσ μ αποτελεσμα να μειωθει αλλα οχι τελειωσ.ποσο κοστιζουν τα καινουργια?
να πηγαινεις με λιγοτερα απο 200χλμ/ωρα... η πιο απλη και οικονομικη απ'ολες τις αποψεις λυση!
Μη τα συζητας αδερφε...
aris (22-05-10)
200 κάτι είχα δώσει πρόσφατα για του οδηγού + τοποθέτηση (έχει δουλίτσα μιας και βγαίνει μέχρι και ο αερόσακος κεφαλιού).