Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: [E46 M3] ΜΠΑΖΕΙ ΑΕΡΑ!!!!

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Wink [E46 M3] ΜΠΑΖΕΙ ΑΕΡΑ!!!!

εχω μ3 ε46 κ το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι στα 200++ μπαζουν αερα τα παραθυρα οδηγου συνοδηγου.εχω μετατοπισει το "μεντεσε" για να σφιξει προσ τα μεσα η πορτα αλλα τπτ.υπαρχει καμια λυση ποιο αποτελεσματικη?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο saulm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω μ3 ε46 κ το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι στα 200++ μπαζουν αερα τα παραθυρα οδηγου συνοδηγου.εχω μετατοπισει το "μεντεσε" για να σφιξει προσ τα μεσα η πορτα αλλα τπτ.υπαρχει καμια λυση ποιο αποτελεσματικη?
    Πριν πας για αντικατασταση, κανε μια μια τελευταια προσπαθεια! Καθαρισε καλα καλα τα κρυσταλα σου! Καθαρισε πολυ σχολαστικα τις τσιμουχες σου ,να φυγουν σκονες και χωμα πουν εχει μαζεψει στα αυλακια τους! Αφου το κανεις αυτο , ειτε με αερα ειτε με βρεγμενα πανια ... Παρε ενα καλο σπρευ σιλικονης και ψεκασε τες ολες ,οσες φορες χρειαστει για να μαλακωσουν! Αν και μετα απο αυτο δεν σφραγιζουν σωστα, τοτε πρεπει να πας για καινουριες, που το κοστος ειναι λιγο τσουχτερο!

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Τι εννοεις (μπαζει) Λογικα δεν πρεπει.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850 CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εννοεις (μπαζει) Λογικα δεν πρεπει.
    Δεν ειναι κατι καινουριο για Ε46 κουπε ,μιας που δεν εχουν πλαισιο οι μπροστινες πορτες!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθαρισε πολυ σχολαστικα τις τσιμουχες σου ,να φυγουν σκονες και χωμα πουν εχει μαζεψει στα αυλακια τους! Αφου το κανεις αυτο , ειτε με αερα ειτε με βρεγμενα πανια ... Παρε ενα καλο σπρευ σιλικονης και ψεκασε τες ολες ,οσες φορες χρειαστει για να μαλακωσουν! Αν και μετα απο αυτο δεν σφραγιζουν σωστα, τοτε πρεπει να πας για καινουριες, που το κοστος ειναι λιγο τσουχτερο!
    Όπως πολύ σωστά σου γράφει πρώτα ξεκίνα με καθάρισμα. Για σπρέϋ προσωπικά σου προτείνω WD-40 (στο PRAΚTIKER) και τέλειωσες.

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

αυτην την διαδικασια την εχω κανει πολλεσ φορεσ μ αποτελεσμα να μειωθει αλλα οχι τελειωσ.ποσο κοστιζουν τα καινουργια?

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

να πηγαινεις με λιγοτερα απο 200χλμ/ωρα... η πιο απλη και οικονομικη απ'ολες τις αποψεις λυση!
    Μη τα συζητας αδερφε...

9. The Following User Says Thank You to Tsakirakos For This Useful Post:

aris (22-05-10)

Προεπιλογή

αυτην την διαδικασια την εχω κανει πολλεσ φορεσ μ αποτελεσμα να μειωθει αλλα οχι τελειωσ.ποσο κοστιζουν τα καινουργια?
    Πριν καποια χρονια για τις μπροστα πορτες 170+170 =340

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

200 κάτι είχα δώσει πρόσφατα για του οδηγού + τοποθέτηση (έχει δουλίτσα μιας και βγαίνει μέχρι και ο αερόσακος κεφαλιού).

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP