-
Ποιοτητα καυσιμων - GASPRICE
καλησπερα....θελω να ανοιξω ενα θεμα το οποιο μας απασχολει ολους...πιστευω....εχει να κανει με το μεγαλο ''δουλεμα'' που γινεται με τα καυσιμα που χρησιμοποιουμε καθημερινα στα αυτοκινητα μας κ με τις τιμες που ποικιλουν σε διαφορα πρατηρια οπως βλεπω στο..... GASPRICE.......επειδη η κουβεντα εχει διαφορες πτυχες θα προσπαθησω να το πιασω απο την αρχη κ να σας το μεταφερω οσο πιο λαικα γινεται......να σημειωσω οτι οι πληροφοριες προερχονται απο φιλο μου που δουλευε σε εταιρια μεταφορας καυσιμων...................τα δυιληστηρια που φτιαχνουν την βενζινα που υπαρχει ειναι συγκεκριμενα κ γνωστα.....αυτα κατασκευαζουν ενα ειδος βενζινας κ μετα ερχεται ο ανθρωπινος παραγοντας να την τροποποιηση κ να την κανει π.χ.100αρα....αυτο γινεται ριχνοντας στο διαμερισμα (κρατηστε το αυτο) της βενζινας ενα χημικο που την μεταλλασει (χελωνονιτζακια χαχα)...ετσι γινεται ολοι αυτοι οι τυποι βενζινας κ πετρελαιου που υπαρχουν στην αγορα.....κ ακουγεται λογικο διοτι θα επρεπε να υπηρχαν εκατονταδες δεξαμενες με το αναλογο καυσιμο....αυτο δεν γινεται!αυτο συμβαινει μονο αν το κανει ο εκαστοτε οδηγος την ωρα που σφραγιζει το βυτιο του..αν δεν το κανει πολυ απλα δεν περνει κανεις 100αρα....προσπερναω καποιες λεπτομερειες κ αποριες που μπορει να σας δημιουργω κ θελω να τις συζητησουμε και λεω να παω στο πρατηριο....τα επωνυμα καυσιμα (τα οποια αν μου επιτρεπεται τα αναφερω) εχουν δικα τους βυτια....καλα βυτια....αυτα εχουν πανω gps οχηματος (το οποιο παραβιαζεται πολυ ευκολα) κ gps σε καθε ηλεκτρονικη βαλβιδα διαμερισματος του βυτιου....ενα βυτιο μπορει να κουβαλαει ταυτοχρονα....βενζινα....φωτι στικο....κινησης.... (σκεφτητε ενα επικαθημενο εχει νομιζω 11 η 12 διαμερισματα) για να αποφευγετε οσο γινεται η νοθεια των καυσιμων μεσα στη δεξαμενη του καθε πρατηριουχου αυτα τα βυτια εχουν ηλεκτρονικες βαλβιδες που μπορουν να ελεγχοντε απο ενα κεντρο ποτε ανοιγει καποια κ ποσα λιτρα καυσιμω αδειαζει η περνει!!!....με αυτο το τροπο αποφευγουμε οσο γινεται να βαζουμε στο αμαξι μας νοθευμενα καυσιμα....επομενως το ευλογο ερωτημα που δημιουργειτε ειναι το εξης .....δυιληστηριο 1...μεταφορικα για πρατηριο στο φαληρο κοινα....φορος κοινος....ολα κοινα....πως ρε παιδια πουλατε φθηνοτερα????...............παρακαλω να αναφερω οτι η αδικια που επικραττει στα καυσιμα κ με οσους συναναστρεφοντε με αυτα δημιουργει ολες αυτες τις καταστασεις...(νοθεια - κλεψεια)...δεν θελω να προσβαλλω κανενα αλλα με αυτα που μου εχει πει ο φιλος εχω φριξει.....να κλεισω περιμενωντας δικες σας αποριες για να κανουμε ανταλλαγη αποψεων κ να αναφερω ......υπαρχουν πρατηρια τα οποια δεν ειναι επωνυμα κ εχουν καλη βενζινα....πρεπει να ειστε τυχεροι Η μιλημενοι για να πεσετε επανω τους!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNHS M : 22-08-15 στις 12:44
-
The Following 3 Users Say Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:
A8hnaios (22-08-15), aristent (22-08-15), Nino (23-08-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP