Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: [E36] Πρόβλημα με διακόπτη μίζας

atkyriazis Guest

Question [E36] Πρόβλημα με διακόπτη μίζας

Καλησπέρα παιδιά,
    Έχω ένα e36 μοντέλο 96 και εδώ και 1 μήνα περίπου είχα το εξής πρόβλημα : Έβαζα το κλειδί στον διακόπτη της μίζας και γύριζε στον αέρα μόνο του χωρίς να βρίσκει αντίσταση. Μετά από καμια 10αριά προσπάθειες συνήθως έπαιρνε. Εχθές λοιπόν πήγα να το βάλω μπροστά και αφού προσπάθησα μερικές φορές ως συνήθως μου έκανε το εξής κουφό : Βρήκε το κλειδί αντίσταση και γύρισε μέχρι την θέση που ανάβουν όλα τα λαμπάκια αλλά δεν πήρε μπροστά και μετά το κλειδί πάλι γύριζε στον αέρα. Τέλος πάντων μετά από πολλές προσπάθειες για να το βάλω μπροστά δεν κατάφερα κάτι και έβγαλα τον πόλο της μπαταρίας για να μην μείνω και από μπαταρία. Αν γνωρίζετε κάτι δώστε μου τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ή χρειάζεται μάστορα? Και αν χρειάζεται μάστορα μπορώ να το πάω οπουδήποτε ή χρειάζεται αντιπροσωπεία λόγω του κλειδιού?
    Ευχαριστώ

Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε καλως ηρθες.

Μηπως εχεις ξαναγραφτει με αλλο username?

Αν ναι πες να διαγραψουμε τον παλιο σου λογαριασμο

3. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (20-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Mάλλον πας για κλειδαριά .

Rides
    0

Προεπιλογή

Χωρίς μάλλον !!

6. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

BILL007 (20-05-13), mark e92 (19-05-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mάλλον πας για κλειδαριά .
    Εχει χαλασει η βαση που που φωλιαζει ο μυλος της κλειδαριας,θελει μαστορα για να αλλαχτει και καποιον που νατο ξερει κιολας μολις το κανεις κοιτας αν βρισκει δυσκολια το κλειδι και τοτε αλλαζεις και μυλο.Η μονη κινηση που μπορουμε να κανουμε για να μας κρατησει πιο πολυ καιρο ειναι 1ον)να μην εχουμε πολλα κλειδια μαζι με του αμαξιου και 2ον)καθε φορα που κλεινουμε και ανοιγουμε τον διακοπτη να βγαζουμε το κλειδι απο το μυλο μεχρι να ακουστει το κλακ.Αυτα!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη θανασης Φιλιππου : 19-05-13 στις 20:04

8. The Following 3 Users Say Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

BILL007 (20-05-13), Ptboul (20-05-13), Samaro (20-05-13)

atkyriazis Guest

Προεπιλογή

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Πηγα σε μάστορα και μου είπε ότι πρέπει να παραγείλω από την bmw τον οφαλό της κλειδαριάς της μίζας ώστε να μην έχω θέμα και με τη ρύθμιση του immobilizer μετά και να μην έχω άλλο κλειδί για τις πόρτες και άλλο για τη μίζα. Είχα κάνει και άλλο λογαριασμό πριν κανα 2 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι το username μου και δεν μπορώ να το βρω από το mail γιατί δεν υπάρχει πια αυτό το mail.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε καλως ηρθες.

Μηπως εχεις ξαναγραφτει με αλλο username?

Αν ναι πες να διαγραψουμε τον παλιο σου λογαριασμο
    Πω πω Γατος!!!!!

11. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Kostas_1 (20-05-13)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

απο το ip τον εχει καταλαβει

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή Πρόβλημα με κλειδαριά μίζας

Γυρνόντας σήμερα σπίτι ένα πρόβλημα έκανε την εμφάνιση του.
    Μιλάω για την κλειδαριά της μίζας,το κλειδί που έφερνε τρελά μέσα της, ώσπου τελικά να σκαλώσει με αναμένα λαμπάκια, να μη κουνιέται καθόλου και να αναγκαστω να βάλω μπροστά κυλόντας σε κατηφόρα και μετά να βγάλω το πόλο της μπαταρίας για να μην μείνει με αναμένα λαμπακια. Ότι ακριβώς δηλαδη έχει γράψει το άτομο που άνοιξε αυτό το thread.Παρακαλώ όσοι γνωρίζεται το συχνό (απότι φαίνεται) πρόβλημα στα Ε36, μπορείται να μου πείτε τι θα κάνω? Τί ακριβώς χρειάζομαι? Πόσο θα κοστίσει περίπου? και εαν υπάρχουν εναλλακτικές.

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γυρνόντας σήμερα σπίτι ένα πρόβλημα έκανε την εμφάνιση του.
    Μιλάω για την κλειδαριά της μίζας,το κλειδί που έφερνε τρελά μέσα της, ώσπου τελικά να σκαλώσει με αναμένα λαμπάκια, να μη κουνιέται καθόλου και να αναγκαστω να βάλω μπροστά κυλόντας σε κατηφόρα και μετά να βγάλω το πόλο της μπαταρίας για να μην μείνει με αναμένα λαμπακια. Ότι ακριβώς δηλαδη έχει γράψει το άτομο που άνοιξε αυτό το thread.Παρακαλώ όσοι γνωρίζεται το συχνό (απότι φαίνεται) πρόβλημα στα Ε36, μπορείται να μου πείτε τι θα κάνω? Τί ακριβώς χρειάζομαι? Πόσο θα κοστίσει περίπου? και εαν υπάρχουν εναλλακτικές.
    Θα πας αντιπροσωπια bmw με ταυτοτητα και αδεια ιδιοκτητη κανεις παραγγελια τον μυλο και σε 15 μερες στο φερνουν κοστος γυρω στα 80-100 ευρω.

15. The Following User Says Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

Akis 330Ci (04-04-15)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP