Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: ΠΕΡΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή ΠΕΡΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

καλησπερα κυριοι.....οπως πιθανον να ξερετε εχω ενα ε39 2.0 150 αλογακια....δεδομενου οτι η αναρτηση μου τα επαιξε σκεφτομαι σιγα σιγα την επιλογη μιας ρυθμιζομενης....επειδη τα οικονομικα μου περιοριζονται αυστηρα απο 1000 κ κατω ξεχναω τις δυο πρωτες μου προτιμησεις kw - pss...ξεφευγουνε στα λεφτα....κ σκεφτομαι κατι σε bc - d2 - xyz απο γνωστες κ μετα ειναι κατι αλλες που εχω δει πιο οικονομικες.....

αυτη τη στιγμη φοραω μια bilstein κιτρινη απο την οποια αν τα καταφερω θελω να ξεφυγω....

https://www.ebay.com/itm/BC-Racing-BR...c13275&vxp=mtr

https://www.ebay.com/itm/D2-RACING-RS...028a1c&vxp=mtr

https://www.ebay.com/itm/XYZ-SPORT-CO...4459b5&vxp=mtr

απο μια αναρτηση ζηταω..... βασικα να μην κοπαναει το αμαξι κ να εχει την δυνατοτητα να ρυθμιστει στα μετρα του αυτοκινητου ετσι ωστε να δουλευει σωστα.

το αμαξι ποτε δεν θα το βαλω σε πιστα ετσι ωστε να αναζηταω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...
    απλα στις βολτες μου κ στα ταξιδια μου με την οικογενεια θελω να εχω ενα καλοστημενο αμαξι.
    επειδη ομως δεν εχω ξαναασχοληθει με αυτο το θεμα θα ηθελα τα φωτα σας κ τα σχολια σας απο εμπειριες δικες σας ή φιλων σας που εχουν δοκιμασει κατι αναλογο......

......................................ευχαρι στω... .........................................

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η ρυθμιζομενη αναρτηση σε υψος θελει πολυ δουλεια και γνωσεις.
    Πρεπει να ξερεις να διαβαζεις το αυτοκινητο σου αναρτησιακα.... και να κανεις πολλες ρυθμισεις - δοκιμες για να μπορεσεις να το φερεις στο προσωπικο σου στυλ οδηγησης.
    Εαν δεν εχεις διαθεση και χρονο να ασχοληθεις αστο καλυτερα.
    Για το στυλ οδηγησης και τον τροπο που χρησιμοποιεις το αυτοκινητο σου, θα σου προτεινα μαμα μ-πακ αμορτισερ - ελατηρια.

3. The Following 10 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

120ie87 (21-03-14), aristent (21-03-14), chrisgiapz3 (21-03-14), gant (21-03-14), ghost-rider (21-03-14), HLIAS - E36 (21-03-14), Konstantinos E60 (21-03-14), Kostas Maras (28-03-14), Leonidas_E39 (21-03-14), steliosm46 (22-03-14)

Rides
    2

Προεπιλογή

+1 m-pack

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

+2 Mpack
    Ηθελα και εγω αυτο το" κατι διαφορετικό" αλλα τελικά ξαναεβαλα mpack.Οτι ποιο ιδανικό για κρατημα και ανεση στους ελληνικούς καρόδρομους.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

120ie87 (21-03-14), alexm (21-03-14), aristent (21-03-14)

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ρυθμιζομενη αναρτηση σε υψος θελει πολυ δουλεια και γνωσεις.
    Πρεπει να ξερεις να διαβαζεις το αυτοκινητο σου αναρτησιακα.... και να κανεις πολλες ρυθμισεις - δοκιμες για να μπορεσεις να το φερεις στο προσωπικο σου στυλ οδηγησης.
    Εαν δεν εχεις διαθεση και χρονο να ασχοληθεις αστο καλυτερα.
    Για το στυλ οδηγησης και τον τροπο που χρησιμοποιεις το αυτοκινητο σου, θα σου προτεινα μαμα μ-πακ αμορτισερ - ελατηρι.

αν με το καλο βαλω κατι θα ασχοληθω αν χρειαστει.....επειτα παραδειγματισμενος απο δυο φιλους, ο ενας με bc σε ε36 καμπριο - κ ο αλλος xyz σε ε46,δεν ειδα οτι ταλαιπωρηθηκαν να στησουν τα αυτοκινητα τους.ισως γιατι αυτοι που τις βαλανε ξερανε απο αλλες περιπτωσεις το πλησιεστερο set up πολης.....βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι εχουν πιασει κ το 100% της αποδοσης........τα μ-πακ απο την αλλη δεν τα εχω νιωσει πως δουλευουν κ απλα σκεφτομουνα κατι πιο αναβαθμισμενο..............ενδει κτικη τιμη για μ-πακ ξερουμε?????
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNHS M : 21-03-14 στις 15:18

Περιοχή
    Κιατο Κορινθιας
    Rides
    2

Προεπιλογή

+3 Mpack φοβερή άνεση-απόδοση!!!
    2 περιπτώσεις φίλων μου με xyz σε ε46 Μ3 και σε golf 4 τα αποτελέσματα ήταν τραγικά από θέμα άνεσης σε χρήση δρόμου!!
    Πολύ κοπάνιμα!!!!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον καλη η μπακ αλλα η ρυθμιζομενη ειναι αλλο πραμα. Προσωπικα δεν ασχοληθηκα με το σεταπ της καθολου μιας και ηρθε ετοιμη απο τον Στεφανο που την φορουσε. Οσοι μπηκαν στο αμαξι δεν παραπονεθηκε κανεις, μπορω να πω οτι εφυγε η ασαφεια που εδινε το τιμονι μετα τα 180 το αμαξι χαμηλωσε στο σημειο που ηθελα κα γενικα εμεινα υπερ ευχαριστημενος .

10. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

nikos1400 (21-03-14)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω θα πω ενα πραγμα μονο...η σωστη coilover δεν συγκρινεται πουθενα με τα συμβατικα αμορτισερ-ελατηρια....Οποιος ζηταει κατι διαφορετικο απο τ'αμαξι του και δεν τον ικανοποιει η εργοστασιακη οδικη συμπεριφορα,την χρειαζεται...Οι υπολοιποι παιζουν σε κατι συμβατικο....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

12. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Leonidas_E39 (21-03-14), nikos1400 (21-03-14)

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

Βαλε bc
    Οσοι γνωστοι μου εχουν μονο καλα λογια εχουν να πουνε

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλε bc
    Οσοι γνωστοι μου εχουν μονο καλα λογια εχουν να πουνε
    Απο τις 3 που ποσταρε,η D2 ειναι δοκιμασμενη χροοονια με αριστα αποτελεσματα,τοσο σε δρομο,οσο και σε πιστα.(εγω την εχω 4 χρονια τωρα!!!)
    Η BC τον τελευταιο καιρο εχει δειξει οτι ειναι πραγματικα οσο καλη φαινεται απο την παρουσια της,ειδικα σε Ε30....Ομως δεν γνωριζω καποιον να την εχει βαλει σε τοσο βαρια καροτσα οπως το Ε39....
    Η ΧΥΖ κυκλοφορει επισης χρονια,αλλα πιο πολυ εκτος Ελλαδος,οπου η ποιοτητα δρομων ειναι σαφως καλυτερη.Επισης δεν την εχω δει ποτε σε αγωνιστικη εφαρμογη,οπου θα φανει γρηγορα η αντοχη και αποτελεσματικοτητα της....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

15. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

nikos1400 (21-03-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP