Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: [E46] ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ N42

Rides
    0

Angry [E46] ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ N42

Φίλοι για σας, έχω ένα Ε46 2003 με κινητήρα Ν42Β20. Αύριο θα αλλάξω αισθητήρα στροφών (στροφάλου) γιατί στην πορεία μου σβήνει ή στο ρελαντί κάνει ανεβοκατεβάσματα μικρά βέβαια, ή δεν έχει καλή απόδοση γενικά. Κάποιες στιγμές βέβαια έχει τέλειες επιδώσεις. Επειδή σε συνεργείο της BMW μου είπαν να το πάω εκεί να μου το φτιάξουν, ενώ εγώ θα το αλλάξω μόνος μου, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει αν χρειάζεται επαναπρογραμματισμό μετά την αλλαγή αισθητήρα ή όχι. Σκέφτομαι να βγάλω τους πόλους της μπαταρίας να κάνω την αλλαγή και να ξαναβάλω τους πόλους. Χρειάζεται να προσέξω κάτι? Στην πολλαπλή εισαγωγείς που αναγκαστικά θα βγει πρέπει να προσέξω κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Rides
    5

Προεπιλογή

Εχω αλλάξει αισθητήρα στροφάλου σε Ν45Β20. Δεν θυμάμαι να μου είπαν για επαναπρογραμματισμό.

3. The Following 2 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

nikos valvetronic (09-07-13), spar@ (10-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikpapas44 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλοι για σας, έχω ένα Ε46 2003 με κινητήρα Ν42Β20. Αύριο θα αλλάξω αισθητήρα στροφών (στροφάλου) γιατί στην πορεία μου σβήνει ή στο ρελαντί κάνει ανεβοκατεβάσματα μικρά βέβαια, ή δεν έχει καλή απόδοση γενικά. Κάποιες στιγμές βέβαια έχει τέλειες επιδώσεις. Επειδή σε συνεργείο της BMW μου είπαν να το πάω εκεί να μου το φτιάξουν, ενώ εγώ θα το αλλάξω μόνος μου, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει αν χρειάζεται επαναπρογραμματισμό μετά την αλλαγή αισθητήρα ή όχι. Σκέφτομαι να βγάλω τους πόλους της μπαταρίας να κάνω την αλλαγή και να ξαναβάλω τους πόλους. Χρειάζεται να προσέξω κάτι? Στην πολλαπλή εισαγωγείς που αναγκαστικά θα βγει πρέπει να προσέξω κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Προγραματισμό δέν θα χρειαστεις ! Είναι σίγουρο ,υπομονή όπωσδήποτε , έλενξε και τη βαλβίδα ccv και άλλαξε και αισθητήρας θερμοκρασίας μιας και θα τα βγάλεις όλα αυτά ..Δές και στον παρακατω σύνδεσμό πως ακριβώς βγαίνει

https://translate.google.com/transla...cument/repair/

Ευχομαι να βοηθησα ...

5. The Following 4 Users Say Thank You to E461800 For This Useful Post:

BILL007 (11-07-13), katsaraios (16-07-13), nikos valvetronic (09-07-13), Thomelef (09-07-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγώ έχω αλλάξει δεν χρειάστηκε προγραμματισμός.Λαμπάκι σου ανάβει??
    Ξέρεις ότι έχει μανούρα για να αλλαχτεί φαντάζομαι έτσι!?? Καλό κουράγιο.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

nikpapas44 στείλε μου με pm το e-mail σου να σου δώσω επακριβώς info...
    Έχει φασαρία...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos.kamv : 09-07-13 στις 21:50

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikpapas44 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από προσωπική φετινή εμπειρία ο αισθητήρας στροφάλου στον ίδιο κινητήρα ΔΕΝ έχει αυτά τα συμπτώματα...Σου βγάζει βλάβη σε διαγνωστικό αν ναι ποια?

9. The Following User Says Thank You to enatos For This Useful Post:

tasos.kamv (10-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλοι μου, τον έβγαλα τον αισθητήρα, στην αρχή αγχώθηκα ότι είναι δύσκολο αλλά όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι θέλει υπομονή, καμιά ωρίτσα έκανα. Δεν βρήκα να αγοράσω και παρήγγειλα. Θα τον έχω αύριο. Όταν τελειώσω θα σας γράψω εντυπώσεις και αποτελέσματα. Ευχαριστώ πάντως αυτό που γίνεται με την αλληλοβοήθεια είναι καλό και επιτέλους να πάψουν να μας γδέρνουν.

το mail μου είναι: nikpapas44@yahoo.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikpapas44 : 10-07-13 στις 15:00

11. The Following User Says Thank You to nikpapas44 For This Useful Post:

nikos valvetronic (11-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νίκο έχεις e-mail για βοήθεια...

13. The Following User Says Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

A8hnaios (10-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά για σας και πάλι, άλλαξα επιτυχώς τον αισθητήρα στροφάλου και το αμάξι δούλεψε στην αρχή τέλεια. Όταν όμως βγήκα εθνική οδό πάλι τα ίδια, το αμάξι δεν ανέβαζε πάνω από 4000 στροφές και σταδιακά έπεφταν, μετά δεν ανέβαζε πάνω από 3000 μέχρι που έσβηνε, όταν σβήνει πατάω μίζα παίρνει μπροστά και κάνει πάλι τα ίδια. Μετά την αλλαγή του αισθητήρα στροφών το πρόβλημα έγινε ποιο έντονο υποψιάζομαι μοτεράκι valvetronic ή κάποιο να έχει κοπεί ή ξεκουμπώσει κάποιο καλώδιο. Τι λέτε? Το mail μου είναι nikpapas44@yahoo.gr

Rides
    0

Προεπιλογή

Το διαγνωστικό έγραψε εμπρός αισθητήρα Λ. Αλλά ο μάστορας μου είπε ότι δεν είναι ο Λ. Αύριο αναγκαστικά πάει συνεργείο.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP