Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: ΠΟΥ............ΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή ΠΟΥ............ΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

Την Κυριακη που μας περασε ειχα κατεβει για τα βαφτισια ενος κολλητου μου στο Πορτο Ραφτη. Ασχετο αλλα By the way εκλεισε εκεινο το φανταστικο μπαρ το “del mar” μιλαμε εκεινο το μαγαζι το θυμαμαι παρα πολλα χρονια για τα φοβερα παρτυ αλλα και επειδη ητανε πραγματικο κοφτηρειο χρηματος. Τελειωσαν τα βαφτισια οποτε ξεκιναω να γυρισω προς Πεντελη. Στην Αττικη Οδο ειμαι τελειως cool, ανοιχτη οροφη, ακουω τους Stones μου και εχω βαλει τον αυτοματο στα 85 και παω στην δεξια χαλαρα. Μιλαμε με 85 χιλιομετρα σταθερα το Χ5 πρεπει να εχει αυτονομια για καμια 900αρια χιλιομετρα, χεχεχεχεχε. Φτανω διοδια χαμος απο κοσμο και παω στο τελευταιο δεξια, πληρωνω και με τραβανε δεξια τα strumf. Στην αρχη φοβερα ευγενικος, του δινω τα χαρτια του αυτοκινητου αλλα δεν ειχα το διπλωμα μαζι μου. Μου λεει θα σας δωσω μια κληση για 200,00 euro αλλα αμα παρουσιασετε το διπλωμα σας στην τροχαια της Αττικης Οδου τοτε η κληση θα παραγραφει. Ξαφνικα εκει που κοιταει τα αλλα χαρτια βλεπει οτι η αδεια ειναι φωτοτυπια η οποια ειναι σφραγισμενη απο τα ΚΕΠ για την μεταβιβαση + ενα συνοδευτικο απο τα ΚΕΠ.

Οποτε τελειωνει η ευγενεια και ξεκιναει ενα γλεντι ασυλληπτο. Αυτος να μην δεχεται την φωτοτυπια της αδειας παρολο που ειναι σφραγισμενη απο Κρατικη Υπηρεσια. Αρχιζει και γραφει 2η κληση για την αδεια. Εν τω μεταξυ μαθαινει οτι τα στοιχεια του αυτοκινητου ειναι αυτα που αναγραφονται στο επισημο χαρτι του ΚΕΠ αλλα αυτος τον χαβα του.

Γραφει την γαμο δευτερη κληση, τα παιρνω στο κρανιο και φευγω με τα οσα. Κατι μου ειπε καθως εφευγα του ειπα και ενα αντε και ******* και φτανουμε στο σημερα.
    Ζηταω απο τον κολλητο μου το Ε36. https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17600 για να παω κατω εκει γιατι τις καθημερινες το Χ5 το εχει η γυναικα μου και παω κατω να παρουσιασω διπλωμα και να τσακωθω για την δευτερη κληση. Αφου εσβησα την 200αρα που με εκαιγε η δευτερη κληση ηταν μονο 30 euro δηλαδη 15 αμα την πληρωσεις στο πρωτο 10ημερο. Ξεκιναμε εκει κατω παλι ενα party οπου φτασαμε στον δοικητη και με τα πολλα παει και η δευτερη κληση.

Καθως εφευγα ομως η μερα μου εφτιαξε φοβερα. Πισω απο το Μ3 ειχε παρκαρει ενας αλλος καημενος με μια Deltona evo II τον οποιο τον ειχανε γραψει για ταχυτητα. Τα ειπαμε λιγο για τα αυτοκινητα και την καναμε και οι 2 απο εκει με το “αναλογο οδηγικο στιλ”.
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 12-06-13 στις 10:12
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

2. The Following 13 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

A8hnaios (12-06-13), Bazil Van Sinner (12-06-13), chrisgiapz3 (12-06-13), doctore (12-06-13), Eleni (18-11-13), freddys (17-06-13), HLIAS - E36 (23-11-13), nikos1400 (12-06-13), Panos 316T (12-06-13), Ptboul (12-06-13), scania124 (17-11-13), Vasilis M3 (12-06-13), Vassilis ///M (12-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP