Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: [Ε34] φιλτρο καμπινας

Question [Ε34] φιλτρο καμπινας

καλησπερα παιδια.πριν 2 μερες αγορασα ενα Ε34 απο εναν παππου σε καλη κατασταση με 170.000 χιλιομετρα.εχει κλιματισμο,συναγερμο μανισιο,4 ηλεκτρικα παραθυρα μιλαμε εχω παθει πλακα για την ηλικια του.εχει ομως ενα θεμα βρωμαει μεσα η καμπινα λες και ηταν σε γουρουνοστασιο.οι αεραγωγοι βγαζουν βρωμικο αερα.μηπως ξερει καποιος που ειναι το φιλτρο καμπινας?

ευχαριστω!

2. The Following User Says Thank You to γιαννης λαρισα For This Useful Post:

Ptboul (20-09-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και δεν είμαι σχετικός με τα Ε34 εδώ είναι μια σελίδα με φωτό (τις έχει σε links) για το πως γίνεται η αλλαγή βήμα προς βήμα https://www.nmia.com/~dgnrg/page_4.htm

4. The Following 4 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

bill_m3 (01-10-13), mark e92 (02-10-13), Nino (20-09-13), Ptboul (20-09-13)

Προεπιλογή

ευχαριστω αδερφε με βοηθησε πολυ θα το δοκιμασω κιολας να δω αν ειναι εκει αν και στην αντιπρωσοπεια που ρωτησα μου ειπανε οτι μαλλον δεν εχει φιλτρο καμπινας.γινεται ομως να εχει κλιμα και να μην εχει φιλτρο?

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο γιαννης λαρισα Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευχαριστω αδερφε με βοηθησε πολυ θα το δοκιμασω κιολας να δω αν ειναι εκει αν και στην αντιπρωσοπεια που ρωτησα μου ειπανε οτι μαλλον δεν εχει φιλτρο καμπινας.γινεται ομως να εχει κλιμα και να μην εχει φιλτρο?
    Ναι γινεται σε ορισμενα μοντελα.Πανε καπου που ασχολουντε με κλιματισμο και παρε τη λεγομενη χειροβομβιδα,σπρευ μιας χρησεως ειναι και ριξτο μηπως και βελτιωθει η κατασταση.

7. The Following 3 Users Say Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

BILL007 (20-09-13), bill_m3 (01-10-13), Ptboul (20-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε εχει φιλτρο καμπινας και ειναι πανευκολο να το αλαξεις.
    Βγαζεις ντουλαπακι,εχει 2 κλιπς στην κατω μερια.Τα σπρωχνεις προς τα εμπρος και παιρνεις το ντουλαπακι στα χερια.Λυνεις το πλαινο κοματι της μοκετας με σταυροκατσαβιδο,Λυνεις το κοματι πανω απο την πλαινη μοκετα[εχει και 2 καλωδια + -] αστο να κρεμεται.Βγαζεις τον αεραγωγο για τα ποδια και βλεπεις μια πλακετα σε κουτι με 2 φισες,αυτη στο πανω μερος εχει ενα κλιπς το πιεζεις και την τραβας εξω για να εχεις χωρο να βγαλεις το φιλτρο που ειναι αναμεσα απο το ψυγειο ac και την πλακετα.Το ψυγειο ac εχει καλυμα με 7 βιδες τορκς αν το λυσεις εχεις ποιο ευκολη προσβαση.Στο κατω μερος εκει που ειναι το φιλτρο,εχει μια βιδα τορκς χωνευτη μεσα σε κυκλικο κιτρινωπο πλαστικο αυτη την λυνεις.Στο πανω μερις εχει εναν μοχλο πεταλουδα,τον περιστρεφεις αριστεροστροφα και το τραβας εξω.Επειδη μεσα θα εχει σκονη βαλε ηλεκτρικη σκουπα και φυσατο και με αερα αν εχεις.Αν θελεις στιψε και 2 λεμονια σουρωσε τον χυμο βαλτον σε ψεκαστηρι και ψεκασε το ψυγειο και την φτερωτη του μοτερ,ετσι κανεις και απολυμανση.
    Αν θες τα ξηλονω και βαζω φωτο,η σου στελνω με πμ το τηλεφωνο μου.
    Αν εισαι κοντα στην Ταναγρα κερναω καφε και τοποθετηση

9. The Following 6 Users Say Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

aristent (28-09-13), Bazil Van Sinner (02-10-13), BILL007 (28-09-13), bill_m3 (01-10-13), mark e92 (02-10-13), nikos valvetronic (28-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασίλη αν αυτό είναι πανέυκολο τότε στο 46άρι τι είναι?? Πλάκα κάνω έτσι Η BMW ή του ύψους ή του βάθους είναι στο 36άρι θέλεις μισή ώρα για αλλαγή αν ξέρεις που είναι και στο 46άρι 30 δευτερόλεπτα με δεμμένα μάτια!!

11. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-10-13)

Προεπιλογή

καλο μου ακουγεται αλλα δεν ειμαι κοντα στην ταναγρα ειμαι λαρισα.παντως απο το διαβασμα και μονο εχει πολυ φασαρια.ρωτησα σε ενα συνεργειο και μου ειπανε 45 ευρο μαζι με την τοποθετηση και θα μου ριξει και μια μπομπα για απολυμανση.απο 120 που ζητουσε η αντιπρωσοπεια καλα ειναι πιστευω.θα δω πως θα το βγαλει αυτος και την επομενη φορα θα το αλλαξω μονος μου.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.

Τωρα απεκτησα αλλο θεμα μου σβηνουνε σιγα σιγα τα νουμερα που μετρανε τα χιλιομετρα για παραδειγμα στο το 4 δεν εχει την καθετη γραμη και στα 172000 που ειμαι εγω μου δειχνει 1 20 0.τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη γιαννης λαρισα : 01-10-13 στις 22:15

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό κυρίως στα Ε34,Ε38,Ε39 με τα pixel (αλλά και σε άλλα μοντέλα).

Εδώ είσαι https://pixelfix.net/eng/bmw.html ή εδώ για πιο φθηνά https://www.diyspareparts.net/bmw.html
    BMW E34 dash speedometer display ribbon cable
    # 254-004

The dashboard instrument cluster in several BMW E34 models came with digital mileage display - both at diesel and petrol powered models.

23.00euro
    Αν πιάνουν τα χέρια σου, παίρνεις κιτάκι και ξεκινάς

14. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

aristent (01-10-13), bill_m3 (01-10-13), Ptboul (02-10-13)

Προεπιλογή

καλαο μου φαινεται και φτηνο αλλα να σε ρωτησω BILL πως γινεται ολη αυτην η διαδικασια υπαρχει καποιο σχεδιο να το δω γιατι απο BMW δεν ξερω ενα μηνα το εχω το αυτοκινητο και ακομα το μαθαινω

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρέπει να βγάλεις και ανοίξεις το καντράν. Απο τα δυο link που σου πόσταρα πριν, το πιο ακριβό (αυτό με τα 40κάτι ευρώ) νομίζω λέει πως έχει και οδηγίες για την εγκατάσταση. Αν και αν ψάξεις στο youtube είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει σχετικό βιντεάκι

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP