Γεια σας,

Xρειαζομαι την βοηθεια σας στην εξης ερωτημα: τα φαναρια ενος Ζ4 (2005) μπορουν να ανοιχτουν και να καθαριστουν μεσα?

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, 3 φορες τα τελευταια χρονια καηκε η λαμπα στο μπροστινο φαναρι και ενω το πηγα στην BMW αντιπροσωπια/συνεργειο αλλαξαν και τις 3 φορες τις λαμπες, με το πρωτο πλυσιμο θαμπωσαν τα φαναρια. τη δευτερη φορα το αφησα καιρο με αποτελεσμα καποιο καλωδιο να σαπισει απο την υγρασια και να αναψει ενα φωτακι.

Ολες τις τις φορες μου ελεγαν στην αρχη δε μπορουν να κανουν κατι, πρεπει να το αφησω να στεγνωσει (λες και ειναι μπουγαδα), anyway σημερα πηγα παρα πολυ τσαντισμενη γιατι και τα 2 ειχαν θολωσει, γκρινιαζοντας κλπ κλπ τελικα μου τα καθαρισαν... και ειμαι βεβαιη οτι στο επομενο πλυσιμο θα εχουμε τα ιδια....

απλα για την ωρα, το φαναρι που εμεινε καιρο με την υγρασια, το περιβλημα της λαμπας ξεφτισε, το νικελ αρχισε να φευγει.... υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισουμε? ο τυπος απο το συνεργειο μου ειπε οτι δεν γινεται και οτι το μονο που μπορω να αλλαξω ειναι ολοκληρο το φαναρι (κοστος πανω απο 300 ευρο), ειναι λογικο αυτο?

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων, ειμαι παντελως ασχετη με το θεμα: αυτοκινητο
Αναστασια