Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Όσο υπάρχουν άνθρωποι...
Επειδή αισθάνομαι καταυποχρεωμένος σε έναν συμφορουμίτη, θεωρώ χρέος μου (το ελάχιστο πραγματικά) να πω δημόσια ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον κατα κόσμο Γιώργο (gnx) για την πραγματικά γενναιόδωρη κίνησή του να μου δωρήσει ένα netbook. Είχα ένα ίδιο το οποίο δυστυχώς με άφησε από μητρική και επειδή το κόστος επισκευής ήταν αρκετά μεγάλο και ασύμφορο για τα δεδομένα του μηχανήματος το εγκατέλειψα (αφού ήταν και εκτός εγγύησης). Το πρόβλημα ήταν ότι εκεί μέσα ήταν εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα το οποίο για να ξηλωθεί και να εγκατασταθεί σε άλλον πέρα του ότι έπρεπε να αποδειχτεί η "απώλεια" του pc απαιτούνταν ένα 6μηνο για την παροχή νέου κλειδιού. Για καλή μου τύχη ο υπολογιστής του Γιώργου είναι ολόιδιος και το μόνο που έχω να κάνω είναι να τοποθετήσω το δίσκο μου. Του ζήτησα να το αγοράσω και αρνήθηκε κατηγορηματικά όσες φορές έκανα κουβέντα για χρήματα. Και το καλύτερο είναι ότι το μηχάνημα είναι ολοκαίνουργιο και μέσα στο κουτί του. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν απο τα βάθη της καρδιάς μου!
Τελικά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...
-
The Following 14 Users Say Thank You to Azurius For This Useful Post:
120ie87 (20-04-13), bill_m3 (19-04-13), dark knight (19-04-13), freddys (21-04-13), gnx (19-04-13), hades7 (19-04-13), Kostas_1 (19-04-13), nikos1400 (19-04-13), Panos 316T (19-04-13), PANOS-E60 (19-04-13), S8N (19-04-13), trueno (20-04-13), vagmag (19-04-13), Vassilis ///M (19-04-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP