Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: H βενζινη αυξανεται μονη της ......!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή H βενζινη αυξανεται μονη της ......!

Βολτα καλαμακι χτες με φιλους και εννοειται και βολτα με την bmw για να κανει τις αναγκες της διοτι μια βδομαδα ηταν ψιλοαραχτη!
    Ξεκιναω απο το σπιτι με τον δεικτη βενζινης ακριβως κεντρο ....... και φτανω καλαμακι με αντισπιν οφφ και πατημα με το δεικτη να βρισκεται ενα-δυο χιλιοστα πιο κατω οχι παραπανω ! Φευγοντας απο την καφετρια τραβαω δυο παρα πολυ καλες μπαντες ( τα λαστιχα μου ειναι σχεδον οφφ και ειναι αρκετα διασκεδαστικα στις πλαγιολισθισεις ......στο δρομο κυρια μεχρι να τα αλλαξω εννοειται)
    Σταματαω στο φαναρι για να μπω καλαμακιου και βλεπω δεικτη βενζινης μια γραμμη πανω απο το μισο στην αρχη μου αρεσε .......αλλα μετα λεω να τα μας θα θελουμε τωρα τον ασθητηρα σταθμης! Βεβαια σκεφτηκα οτι με τα περα δωθε την ανακατεψα αρκετα οποτε μπορει να οφειλεται εκει η διαφορα! Περιμενω λεω και βλεπουμε! Παω Μπραχαμι μετα απο βολτιτσα στα περιχωρα ....... αραζουμε για σουβλακι και ο δεικτης ηταν ξανα στο κεντρο! Μετα το χλαπακιασμα βαζω μπρος και ο δεικτης ητω μια γραμμη ολοκληρη κατω απο την μεση .......... Δεν μπορει να τα εκαψα ολα αυτα .............
    Ειναι Φυσιολογικο αυτο..........????? Αν οχι τι μπορει να φταιει????

Οπως και να εχει παντως την καταευχαριστηθηκα την βολτα και αντε γεια οι βενζινες ...... ξεδωσαμε και λιγο απο το διαβασμα της εξεταστικης με τη μυρουδια του ελαστικου!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ξεκιναω απο Καστορια,μεχρι Σαλονικη παω αιμα,οταν λεμε αιμα.....ηταν χαραματα,αδεια η εγνατια,πφφφφφ κ@υλα,φτανω τιταν και ο υπολογιστης ταξιδιου μου λεει πως με αυτον τον ρυθμο που παω μπορω να κανω ακομη 100χλμ.......νταξ λεω θα παω απ Σερρες νορμαλ θα βαλω,να μην βγαινω απ"το δρομο μου τωρα,και οντως πηγαινα νορμαλ,μπαινω στους διπλους και γραφει κανα 70αρια χλμ,λιγο πριν τη διασταυρωση του στρυμονικου και εκει που γραφει 55χλμ.......τσουφ εμεινα απο μπενζινα!!!!φαααααακ!!!!!δεν το ξαναπιστευω απο τοτε!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

3. The Following 2 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

mark e92 (03-02-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πόσα χλμ έκανες ? σύμφωνα με αυτό που λες έκαψες περίπου μία γραμμή βενζίνη...

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

ego pantos me to pou tha grapsei 60km stamatan ola kai pame benzinadiko
    live free and drive hard

6. The Following 2 Users Say Thank You to atha For This Useful Post:

katrin_bmw (03-02-13), ΔημήτρηςΜ3 (03-02-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ πιστεύω πως δεν είναι καλό να αφήνεις να πέφτει κάτω από το μισό το τεπόζιτο, είτε γτ κουράζεις την αντλία σου σε επιταχύνσεις είτε γτ θα πετάς βρωμιές στον κινητήρα από τα κατακάθια που μένουν στα τεπόζιτα μας από τις πεντακάθαρες βενζίνες μας.

8. The Following 6 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

120ie87 (03-02-13), Dermatis (03-02-13), katrin_bmw (03-02-13), mark e92 (03-02-13), michaelp900 (03-02-13), zaharias (04-02-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνω αλλωστε δεν εχεις να χασεις τιποτε...........εγω το αδειαζω μεχρι αηδιας μονο οταν θελω να αλλαξω βενζινη.........πχ σε κανα ταξιδη που βαζω 100αρα γτ πλεον δεν μπορουμε να το ταιζουμε συνεχεια με 100αρα
    * Θυμαμαι εποχη οπου ο πατερας μου ειχε την Ε30 και γεμιζαμε με 0,50 ευρω .........αχχχχχχχ
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εκεί που έφτασε η βενζίνη τι 100αρα βάλεις τι 95αρα ...μικρή η διαφορά.
    Με 95 θέλεις 100ευρώ γέμισμα ενώ με 100αρα 112-114 ευρώ..
    Ε εντάξει δεν θα πάθουμε κάτι για τα 12-14 ευρώ...ας γλυτώναμε τα 100 και θα είμαστε καλά...

11. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

Dermatis (03-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν κουραζεις καμια αντλια βενζινης αυτη ειναι δουλεια της..Γιατι αμα πεσει ο δεικτης κατω απ την μεση θα παθει ο λοκως του? Εγω του δουλευα και πολλες φορες κατω απ το μηδεν ο υπολογιστης εβγαζε παυλιτσες..Το μονο κακο ειναι οτι τοτε ρουφαει και τα κατακαθια και δουλευει με τις λασπες το μοτερ..Αλλα αμα γινει αυτο 5-6 φορες δεν παθαινει και τιποτα..Οσο αναφορα τα χιλιομετρα που μπορεις να διανησεις ακομα, πρεπει να πηγαινεις με εναν σταθερο και νορμαλ ρυθμο για μερικα λεπτα ωστε να γινουν οι υπολογισμοι με βαση τις φυσιολογικες καταναλωσεις
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

13. The Following User Says Thank You to Gregor_Marga For This Useful Post:

atha (03-02-13)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregor_Marga Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κουραζεις καμια αντλια βενζινης αυτη ειναι δουλεια της..Γιατι αμα πεσει ο δεικτης κατω απ την μεση θα παθει ο λοκως του? Εγω του δουλευα και πολλες φορες κατω απ το μηδεν ο υπολογιστης εβγαζε παυλιτσες..Το μονο κακο ειναι οτι τοτε ρουφαει και τα κατακαθια και δουλευει με τις λασπες το μοτερ..Αλλα αμα γινει αυτο 5-6 φορες δεν παθαινει και τιποτα..Οσο αναφορα τα χιλιομετρα που μπορεις να διανησεις ακομα, πρεπει να πηγαινεις με εναν σταθερο και νορμαλ ρυθμο για μερικα λεπτα ωστε να γινουν οι υπολογισμοι με βαση τις φυσιολογικες καταναλωσεις

χαχαχαχ εισαι πρωτος.. εγω μεχρι 3κμ το εχω φτασει απο την βαρεμαρα μου να σταματηση δεν εβαζα και μια μερα το χρειαστηκα βραδυ και απο ηλιουπολη με 10κμ αυτονομια εφτασα κατεχακη με 2-3...

αρα δουλευει καλα!

15. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

Gregor_Marga (03-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εε ναι ρε φιλε σιγα..Με την λογικη που εχουν καποιοι, να πηγαινουμε και με μισο γκαζι μην κουραζουμε το μοτερ..αχαχαχχα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gregor_Marga : 03-02-13 στις 19:57
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP