Καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα Ε91 (Touring) LCI (facelift) παραγωγής 10/08.
Το αυτοκίνητο φορούσε εργοστασιακά απλά φανάρια (όχι xenon) με ενσωματωμένα κίτρινα angel eyes και απλά φλας (όχι led).
Άλλαξα τις λάμπες αλογόνου με aftermarket xenon kit (4500 Κ) και τώρα θέλω να μετατρέψω και τα εργοστασιακά κίτρινα angel eyes σε λευκά.
Έχει επιχειρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο σε Ε90 facelift (LCI);
Από ό,τι γνωρίζω το Ε90 (sedan) και το Ε91 (Touring) πρέπει να φοράνε τα ίδια φανάρια.
Θα με ενδιέφερε η μετατροπή να γίνει επιτόπου σε κατάστημα στην Αθήνα, ώστε να δω άμεσα το οπτικό αποτέλεσμα και να μην παραγγείλω μέσω e-shop, e-bay κλπ. Επίσης, δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ σε κόστος (π.χ. κιτ της PIAA, Lux H8 κλπ.). Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα angel να αποκτήσουν λευκό φως με μία σχετικά φθηνή και όσο το δυνατόν αξιόπιστη λύση.
Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα (καλύτερα με pm), θα ήμουν ευγνώμων.
(Υ.Γ. Έχω διαβάσει παρόμοια thread για λευκά angel eyes σε προ-f/l E90, απλά επειδή τα φανάρια του LCI είναι διαφορετικά από του προ-f/l, θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο να ανοίξω νέο thread ειδικά για Ε90/Ε91 LCI. Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο ήδη υπάρχον thread, δεν έχω πρόβλημα να το μεταφέρετε).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις-προτάσεις σας.