Γεια σας παιδια έχω ένα 3.30 ε46 μετατροπη και εδώ και αρκετο καιρο έχω προβληματακια στο ρελαντι.Το οχημα είναι μοντελο του 2000 και απο το 2006 που του είχα κάνει τη μετατροπη δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πριν ένα χρονο περίπου μου ξεκίνησε τα ρεταρισματακια στο ρελαντι εντωμεταξύ έχω βάλει και γκαζι στο αυτοκινητο και για να σας προλαβω τα ρεταρισματα μου τα κάνει και στη βενζίνη.Εντωμεταξύ στάθηκα άτυχος και στη μετατροπη του γκαζιου μιας και απο τότε που το έβαλα έχω στο ενεργειτικό 2φορές επισκευη καπακι και αλλαγή του συστήματος υγραερίου γιατί αυτο που είχα δεν δουλευε.Αν βγαλουμε λοιπον απο την εξίσωση το γκαζι το οποιο αυτη τη φορά έχει ένα αξιολογο σύστημα υγραερίου κατα ομολογία όσων το έχουνε δει το προβλημα παραμένει.Το διαγνωστικο βγαζει πρόβλημα στην αναφλεξη και στα καυσαέρια του 6ου κυλινδρου.Υποτειθεται ότι το καλοκαιρι έγινε η τελευταια επισκευη στο καπάκι,έχουν ελενχθει πολαπλασιαστες βαλβιδες ρελαντι μπουζι και ότι αφορα το ηλεκτρικο σύστημα.Θελω αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρομοιο προβλημα να μου πει την αποψη του,έχω πάρει αρκετες γνώμες και θα ήθελα και τη δική σας![]()