-
Z4 M Coupe σταθερότητα
Προχτές οδήγησα ένα z4 m coupe που σκέφτομαι για ανταλλαγή με το m3 μου. Το αμάξι έχει πολυ λίγα χλμ και δείχνει σε άριστη κατάσταση χώρις να το έχω ελέγξει ακόμη σε συνεργείο. Αυτο που μου έκανε αρνητική εντύπωση στο test drive ηταν η μη σταθερότητα του αυτοκίνητου στις υψηλές ταχύτητες. Πήγαινα δηλαδή με 130 - 150 και στα ελαφριά σαμαρακια της λεωφόρου το αμάξι χοροπηδαγε και ψάρευε χωρίς να σου εμπνέει καμία ασφάλεια. Έχοντας συνηθίσει με το m3 που ακόμη και στα 200 βάλε πηγαίνει τρένο το z4 μου φάνηκε απαράδεκτο για γρήγορο αμάξι, οκ έχω ακούσει τα περί κοντου μεταξονιου κ απόλυτων αντιδράσεων του αυτοκινήτου αλλα δεν το περίμενα και έτσι! Δυο φορουμικοι γνωριμοι που είχαν z4 στο παρελθόν μου είπαν ότι έτσι είναι τα αυτοκίνητα αυτά. Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις κατόχων ή κάποιων που εχου οδηγήσει z4 m....thanx!!!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP