Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: [E46] Κοστος ανταλλακτικων??

Περιοχή
    Μπραχαμι
    Rides
    1

Προεπιλογή [E46] Κοστος ανταλλακτικων??

Καλησπερα σε ολους.Παιδες θελω τα φωτα σας καθως μου προεκυψε προβλημα στο αυτοκινητο.Πριν κανενα δημινο μου ετυχε να μην σβηνει τον λαμπακι της μηχανης ,το ιδιο μου ετυχε και χθες.Ο μηχανικος που το πηγα ειδε μεσω το εγκεφαλου του αυτοκινητου οτι υπηρχε προβλημα σε ενα σωληνα να το πω, δεν ξερω το κανονικο ονομα του εξαρτηματος.Μου ειπε οτι ειχε μπουκωσει και αλλες φορες αντλουσε λιγοτερη βενζινη και αλλες φορες περισσοτερη.Μου ειπε οτι εσβησε αν καταλαβα καλα απο τον εγκεφαλο οτι υπηρξε προβλημα και και να βαλω σουπερ αμολιβδη και να το τρεξω μηπως ξεμπουκωσει.Να κανω μια διευκρινησει το λαμπακι και τις δυο φορες εμεινε ανοιχτο για μια ημερα και μετα εσβησε μονο του.Μπορει να μου πει κανεις περιπου το κοστος του συγκεκριμενου ανταλλακτικου και κοστος ψαλιδιου γιατι πρεπει να αλλαξω στον μπροστα δεξι τροχο?
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE BMW 316ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σε ολους.Παιδες θελω τα φωτα σας καθως μου προεκυψε προβλημα στο αυτοκινητο.Πριν κανενα δημινο μου ετυχε να μην σβηνει τον λαμπακι της μηχανης ,το ιδιο μου ετυχε και χθες.Ο μηχανικος που το πηγα ειδε μεσω το εγκεφαλου του αυτοκινητου οτι υπηρχε προβλημα σε ενα σωληνα να το πω, δεν ξερω το κανονικο ονομα του εξαρτηματος.Μου ειπε οτι ειχε μπουκωσει και αλλες φορες αντλουσε λιγοτερη βενζινη και αλλες φορες περισσοτερη.Μου ειπε οτι εσβησε αν καταλαβα καλα απο τον εγκεφαλο οτι υπηρξε προβλημα και και να βαλω σουπερ αμολιβδη και να το τρεξω μηπως ξεμπουκωσει.Να κανω μια διευκρινησει το λαμπακι και τις δυο φορες εμεινε ανοιχτο για μια ημερα και μετα εσβησε μονο του.Μπορει να μου πει κανεις περιπου το κοστος του συγκεκριμενου ανταλλακτικου και κοστος ψαλιδιου γιατι πρεπει να αλλαξω στον μπροστα δεξι τροχο?
    φιλε καλισπερα το ανταλακτικο που ζιτας λεγετε maf στο Μ3 που αλαξαμε πρην λιγο κερο εκανε 230 ευρο για το 316 ησος να κανει πιο λιγα... κ ψαληδι που αλαξα πρην 2 χρονια στο Ε46 εκανε 150 ευρο..

3. The Following User Says Thank You to anisos For This Useful Post:

GEORGE BMW 316ci (08-07-12)

Προεπιλογή

Maf θέλεις λοιπόν. Δεν θυμάμαι πόσο κάνει γιατί έχει πέσει η τιμή του.
    Για Maf βάζεις μόνο Bosch! Τίποτε άλλο.
    Το ψαλιδι κάπου στα 130-150 παίζει. Βάζεις meyle ή lemforder

5. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

GEORGE BMW 316ci (08-07-12), zaharias (09-07-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το MAF της BOSCH είναι ακριβό... ψάξου στο internet για γνήσιο και θα το βρεις πολύ πολύ φθηνότερα απ ότι εδώ... είχα πάρει πριν κάνα χρόνο για το δικό μου από Γερμανία σχεδόν τα μισά τα λεφτά απ ότι μου ζήταγαν εδωπέρα....ΠΡΟΣΟΧΗ θα αγοράσεις μόνο BOSCH και όχι μαϊμού γιατί τα ιμιτασιόν δεν μετράνε σωστά....

7. The Following User Says Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

Περιοχή
    Μπραχαμι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατι ομως απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα με το μαφ σβηνει το φωτακι και δεν μενει αναμμενο?

Προεπιλογή

Γιατι ομως απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα με το μαφ σβηνει το φωτακι και δεν μενει αναμμενο?
    Δεν είναι απαραίτητο να μείνει αναμένο όταν είναι από ΜΑΦ

10. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί όταν μπεί στο διαγνωστικό και σβήσει το λαμπάκι κάνει reset τις τιμές.
    Οπότε θέλει περίπου 100-150 χιλιόμετρα (ήσυχα) για να κάνει ξανά adaptation τις τιμές και να δει αν είναι σωστές ή όχι

Αμα έχει πρόβλημα το maf και το αλλάξεις με καινούργιο, αποφεύγοντας να κάνεις reset στο διαγνωστικό, θα σβήσει μόνο του το check engine μετά τα χιλιόμετρα του adaptation (το έχω δοκιμάσει προσωπικά)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 08-07-12 στις 20:42

12. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Περιοχή
    Μπραχαμι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί όταν μπεί στο διαγνωστικό και σβήσει το λαμπάκι κάνει reset τις τιμές.
    Οπότε θέλει περίπου 100-150 χιλιόμετρα (ήσυχα) για να κάνει ξανά adaptation τις τιμές και να δει αν είναι σωστές ή όχι

Αμα έχει πρόβλημα το maf και το αλλάξεις με καινούργιο, αποφεύγοντας να κάνεις reset στο διαγνωστικό, θα σβήσει μόνο του το check engine μετά τα χιλιόμετρα του adaptation (το έχω δοκιμάσει προσωπικά)

Μαλιστα .Οποτε την αλλαγη δεν την γλητωνω.Να ρωτησω κατι τελευταιο υπαρχει η περιπτωση να μπουκωσει το μαφ λογο λαθους τροπου οδηγησεις?

Προεπιλογή

Μαλιστα .Οποτε την αλλαγη δεν την γλητωνω.Να ρωτησω κατι τελευταιο υπαρχει η περιπτωση να μπουκωσει το μαφ λογο λαθους τροπου οδηγησεις?
    ΟΧΙ

15. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

GEORGE BMW 316ci (09-07-12)

Περιοχή
    Μπραχαμι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδες καλησπερα.Μετα το λουφτ που αλλαξα (250ευρω) και μπουζια(60 ευρω).Πρεπει να αλλαξω και αισθητηρα λαδιων της μηχανης.Εχει κανεις ιδεα περιπου ποσο παει?Τα ανταλλακτικα της μπεμβε ειναι ακριβα ρε παιδια η εμενα μου φαινεται?.

17. The Following User Says Thank You to GEORGE BMW 316ci For This Useful Post:

wheelman (31-07-12)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP