Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Acrapovic σε Μ3 Ε92....

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Acrapovic σε Μ3 Ε92....

Καλησπερα κ παλι απο μενα!
    Σημερα εβαλα επιτελους την εξατμιση που καιρο τωρα ζαχαρωνω κ ευελπιστω οτι ειναι οτι καλυτερο στην αγορα αυτη την στιγμη!

Θα πω απλα τις πρωτες εντυπωσεις κ περνωντας ο καιρος κ κανοντας κ τις δοκιμες μου θα εχω ακομα περισσοτερες πληροφοριες!
    Καταρχην ευχαριστω κ δημοσια τον Νικο (speed and style) κ τα παιδια στο συνεργειο BMW οπου εκανα την τοποθετηση....(δεν γνωριζω αν μπορω να το αναφερω η οχι...) ...Αψογοι κ στην συνενοηση αλλα κ γενικα στην εξυπηρετηση!

Εχουμε κ λεμε λοιπον .... με αριστα το 10....

ΗΧΟΣ.....για μενα 11.....οχι πολυ δυνατος, αλλα οσο πρεπει μπασος κ ηψισυχνος οσο ανεβαινουν τα χλμ....11 με τονο λοιπον....(αποκλειω εξατμισεις που ουρλιαζουν διοτι γνωμη μου χαλανε το ''υφος'' κ τον χαρακτηρα του αυτοκινητου αυτου)

ΠΟΙΟΤΗΤΑ.....απλα 11 κ παλι.......η εξατμιση εκτος του οτι ειναι πουπουλο σε σχεση με την μαμα εχει κ μια ποιοτητα, απο τα καζανια μεχρι ακομα κ τις ραφες στο τιτανιο που απλα θα την ζηλευε κ το εργοστασιο....

ΑΠΟΔΟΣΗ.....λογο του οτι πριν ειχα κ προγραμα, αλλα ειχα ξυλωσει κ τους ΠΡΟκαταλυτες, ακομα ειμαι στην φαση λεπτομερης αναζητησης, διοτι ο ηχος δεν θελω να με ξεγελαει!
    Αν αυτο που ειδα σε μια δοκιμη που εκανα ειναι αληθινο, πιστευω με την καταλληλη ρυθμιση στο προγραμα θα μπορω να βαλω κ εδω ανετα 10!...προς το παρον ειμαστε στο 9....

Αντε κ εις ανωτερα λοιπον....ανοιξε κ ο δρομος για τον ESS πλεον....

Υ.Γ.....καλα το βαρος της μαμα σε σχεση με τουτη εδω απλα ειναι στανταρ η πιο σιγουρη απο ολες τις βελτιωσεις.........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-01-10 στις 19:32

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP