Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
Οτιδηποτε σε προβληματιζει , καλο ειναι να παιρνεις γνωμες πριν αποφασισεις για αυτο κ γω ανοιξα το ζητημα εδω!
Λοιπον...
Διπλωμα εχω!
Απο Θαλασσα φυσικα ΔΕΝ κατεχω
Ιουνιο με αρχες Σεπτεμβρη ,ειναι η σκεψη μου να υπαρχει ενα βαρκακι για να μπορουμε να κανουμε μια βολτα,ενα ψαρεματακι με καθετη αιντε κ ενα σκι μετα της συζυγου που το λατρευει...συγκεκριμενα αυτο με το ενα πεδιλο (δεν ξερω καν πως το λενε)
Αν υπηρχαν τα λ7 ,χωρις σκεψη θα χτυπουσα ενα 6 μετρο φουσκωτο με κινητηρα αρκετα δυνατο (μιας κ δεν θα μας ενδιεφερε κ η βενζινη)
ή
ενα πολυεστερικο καμπινατο για να εχουμε κ την βολη μας σε κοντινες εξορμησεις!
ΟΜΩΣ
γ@μω το ΔΝΤ , μας αλλαξε κ εδω τα σχεδια!!!
Ετσι προβληματιζομαι στον αν πρεπει το ΠΡΩΤΟ μου σκαφακι να ειναι φουσκωτο ή πολυεστερικο σαν το compass!!!
Φανταζει πολυτελεια να μπορω να παρω κατι απο τα πρωτα που ανεφερα μεχρι του χρονου μιας κ υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες
Για να φυγει η κ@υλα ομως , πρεπει να παρω κατι φετος...χαχαχα
Το
compass λοιπον...θα μπορουσε να τραβηξει (με 40αρα μιας κ την παιρνει) μια σανιδα του σκι (με ανθρωπο φυσικα?

) ή θα περιοριστω σε μια κοντινη βολτιτσα με καλο ανεμο για μπανακι κ ψαρεματακι?
Σαφως τα φουσκωτα ειναι πολυ πιο ελαφρια...ετσι με μια μικροτερη μηχανη εχεις καλυτερες αποδοσεις!
Το compass ομως μου φαινεται αρκετα ικανοποιητικο για τα θελω μου
Φανταζομαι οτι αν μενει μεσα 3 μηνες το καλοκαιρι ,δεν παθαινει κατι ε?
Σαφως η συντηρηση θα γινεται το χειμωνα κ θα φυλασσεται κ σε κλειστο μερος!
Λοιπον...για να μην σας κουραζω...compass ή ενα μικρο φουσκωτο μεχρι 3,80 με γαστρα ειτε πλαστικη ειτε φουσκωτη ,
για να καλυψει αυτες τις λιγες αναγκες μου? (κ του χρονου βλεπουμε πρωτα ο Θεος!)