Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Ε36 Sedan Πρόβλημα στην πίσω πόρτα

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή Ε36 Sedan Πρόβλημα στην πίσω πόρτα

Καλησπερίζω την παρέα και μπαίνω στο θέμα μου. Σε Ε36 sedan κάτι έσπασε στην πίσω αριστερή πόρτα και δεν ανοίγει από έξω. Θα μου πείτε "Άνοιξε την από μέσα και άνοιξε την ταπετσαρία να δεις τί συμβαίνει, απλό." Εδώ έρχεται το πρόβλημα. Έχω ενεργοποιημένη από το πλάι της πόρτας την ασφάλεια για τα παιδιά! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξω την πόρτα;...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dklitiro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερίζω την παρέα και μπαίνω στο θέμα μου. Σε Ε36 sedan κάτι έσπασε στην πίσω αριστερή πόρτα και δεν ανοίγει από έξω. Θα μου πείτε "Άνοιξε την από μέσα και άνοιξε την ταπετσαρία να δεις τί συμβαίνει, απλό." Εδώ έρχεται το πρόβλημα. Έχω ενεργοποιημένη από το πλάι της πόρτας την ασφάλεια για τα παιδιά! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξω την πόρτα;...
    Ωχ! Πως τα κατάφερες και σου έκατσαν έτσι??? Που βρίσκεται η ασφάλεια για να μην ανοίγει από μέσα? Πρέπει να είναι ανοιχτη η πόρτα? Στο Maverick του θείου μου η ρύθμιση αυτή γίνονταν από το εσωτερικό χερούλι αν θυμάμαι καλά... Στο Vectra του πατέρα μου όμως ήταν εκεί που ασφαλίζει η πόρτα και έπρεπε να είναι ανοιχτή για να ρυθμιστεί αυτή η ασφάλεια για τα παιδιά...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

3. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

dklitiro (27-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

το ιδιο και στο ε36 πρεπει να ειναι ανοιχτη

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εκεί που είναι και στο Vectra είναι στο Ε36...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χμ...... Κατσαβίδια!!!! Πλάκα κάνω μην το καταστρέψεις... Αν δεν έχεις πάρει απάντηση ως αύριο από κάποιον που να ξέρει θα κάνω μια ερώτηση στον μηχνικό μου μήπως ξέρει κάτι και θα σου πω...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

7. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

dklitiro (27-01-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε αυτήν μόνο ο τζακ νόρις την ανοίγει
    Νομίζω ότι πρέπει να πας σε λαμαρινά για να σου δώσει λύση,αλλιώς τι να πω?? Ίσως αν έχεις κάποιον φίλο με 36 σεντάν ή να βρεις μια πόρτα σε παλιατζή να ανοίξεις ταπετσαρία για να δεις που ενεργεί η παιδική ασφάλεια μήπως και την φτάνεις με κανα σύρμα από πάνω απ'το παράθυρο ή από μέσα αν βγάλεις το εσωτερικό χερούλι.

9. The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

dklitiro (27-01-14), Leonidas_E39 (27-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

προσπαθησε να βγαλεις την ταπετσαρια...ισως χρειαστει να βγαλεις και το καθισμα(ευκολα θα βγαινει πιστευω) και με λιγο κοπο θα βγει και η ταπετσαρια

11. The Following 3 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

dklitiro (27-01-14), HLIAS - E36 (27-01-14), tokiko (09-02-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    προσπαθησε να βγαλεις την ταπετσαρια...ισως χρειαστει να βγαλεις και το καθισμα(ευκολα θα βγαινει πιστευω) και με λιγο κοπο θα βγει και η ταπετσαρια
    Κι εγώ σκέφτηκα να στο προτείνω όμως σαν δεύτερη λύση γιατί δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε κόπο αν υπάρχει πιο εύκολη λύση...

Πάντως μπορείς να το δοκιμάσεις...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

13. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

dklitiro (27-01-14)

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ρίξω μια ματιά αύριο στην δεξιά να δω πώς είναι αν και νομίζω έχει κάποιες βίδες περιμετρικά της ταπετσαρίας. Το κάθισμα βγαίνει πολύ εύκολα. Ελπίζω πάντως να βιδώνει μόνο από το χερούλι όπως οι μπροστινές.

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σήμερα πέρασα από έναν κλειδαρά στην περιοχή μου και μου είπε οτι έχει σπάσει το χερούλι εσωτερικά, μάλιστα μου είπε οτι είναι σύνηθες στα Ε36 και οτι πρέπει να το σπάσει από έξω για να φτάσει κάποια ντίζα ώστε να ανοίξει η πόρτα αφού είναι ενεργοποιημένη η παιδική ασφάλεια... Ωστόσο μετά από μια ματιά που έριξα είδα οτι η ταπετσαρία έχει μόνο δύο βίδες στο σημείο του χερουλιού και η υπόλοιπη προφανώς είναι κουμπωτή, όπως και οι μπροστινές. Οπότε θα προσπαθήσω να την ανοίξω από μέσα και αν αποτύχω θα προχωρήσω απ'έξω...

16. The Following User Says Thank You to dklitiro For This Useful Post:

HLIAS - E36 (29-01-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP