Συναδελφοι θελω αποψεις και συγκρισεις μεταξυ Greddy e-manage τον μπλε και Greddy ultimate εναντιον ΑΕΜ....Οποιος εχει ακουσει-βιωσει προβληματα και δυσλειτουργιες γι'αυτους τους παραλληλους περιμενω αποψεις....![]()
Συναδελφοι θελω αποψεις και συγκρισεις μεταξυ Greddy e-manage τον μπλε και Greddy ultimate εναντιον ΑΕΜ....Οποιος εχει ακουσει-βιωσει προβληματα και δυσλειτουργιες γι'αυτους τους παραλληλους περιμενω αποψεις....![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Panos 316T (17-09-11), z3outofmind (17-09-11)
Oxi φιλε υπαρχει ΑΕΜ παραλληλος απλως δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι..
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Panos 316T (17-09-11)
Panos 316T (17-09-11)
ο παραληλος της ΑΕΜ ειναι ο FIC
FUEL & IGNITION CONTROLER
ο προγραμματιστης μου αν και φανατικος της ΑΕΜ προτεινει σε τετοιες εφαρμογες
τον greedy ultimate ειναι πιο ευκολος στον προγραμματισμο.
για τον blue ουτε συζητηση!
BILL007 (17-09-11), m-power_01 (17-09-11), Panos 316T (17-09-11)
Δεν θελω να χαλασω το θεμα σου εαν τι βρισκεις ακυρη την ερωτηση σταματαω
εδω..Γιατι δεν βαζεις αγραφο??Μικρη διαφορα στα χρηματα και αρκετες παραπανω λειτουργιες...
Δεν το χαλας βρε!Αποψεις ζηταω...Δυστυχως εχω ηδη ξεπερασει το αρχικο budget κατα πολυ και για να βαλω επωνυμο αγραφο θελω γυρω στα 2500 ευρω...Δηλαδη +1000 απ'οτι τον παραλληλο,για τη δικη μου τσεπη δεν ειναι μικρη η διαφορα.Και δεν θα κερδισω τιποτα σε αποδοση παραπανω.Παλι ιδια πιεση θα δουλεψει λογω στοκ σωθικων(ασε που με 1000 ευρω βαζω σφυρηλατα).Επισης βλεπω πολλα τουρμπισματα σε Ε36 στο εξωτερικο,να δουλευουν με παραλληλους ακομη κι απο γνωστες εταιρειες(αν εξαιρεσεις τα Μ που λογω 6πεταλουδου κανουν επιτακτικη τη χρηση αγραφου),γεγονος που δειχνει οτι ισως ειναι βελτιωμενοι πλεον πολυ οι παραλληλοι σε σχεση με το παρελθον...Δεν μ'εχει πεισει μεχρι στιγμης κανενας να προτιμησω τον αγραφο απο εναν επωνυμο παραλληλο για Ε36 παντα(σε αλλα αυτοκινητα ειναι μονοδρομος)...Περιμενω πληροφοριες συναδελφοι για πιθανα προβληματα ή δυσλειτουργιες του Greddy ultimate κυριως γιατι μαλλον προς τα κει κλινω...βοηθηστε!![]()
Εγω για τον αγραφω 1.700 πληρωσα...μπορει να μην ειναι ΑΕΜ,,αλλα την δουλεια του μια χαρα την κανει...Βεβαια δεν ξερω εαν με τους παραλληλους που αναφερεις οτι εχουν εξελιχθει"εαν μπορεις να στηλεις το λουφτ στο πορτπαγκαζ εαν εχει την δυνατοτητα δυο προγραμματων,εαν εχει λαουντζ,εαν διαβαζει θερμοκρασια εισαγωγης για να κοβει αβανς κλπ??γιατι εγω ολα αυτα τα εχω..Μακαρι να βοηθησα και να μην σε τρελενω με την αμαθεια""μου για τους σημερινους παραλληλους..