Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Παραλληλοι εγκεφαλοι σε Ε36...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή Παραλληλοι εγκεφαλοι σε Ε36...

Συναδελφοι θελω αποψεις και συγκρισεις μεταξυ Greddy e-manage τον μπλε και Greddy ultimate εναντιον ΑΕΜ....Οποιος εχει ακουσει-βιωσει προβληματα και δυσλειτουργιες γι'αυτους τους παραλληλους περιμενω αποψεις....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συναδελφοι θελω αποψεις και συγκρισεις μεταξυ Greddy e-manage τον μπλε και Greddy ultimate εναντιον ΑΕΜ....Οποιος εχει ακουσει-βιωσει προβληματα και δυσλειτουργιες γι'αυτους τους παραλληλους περιμενω αποψεις....
    Νομιζω οτι μονο ο AEM ειναι stand alone, οι αλλοι δυο ειναι παραλληλοι οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

3. The Following 2 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

Panos 316T (17-09-11), z3outofmind (17-09-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Oxi φιλε υπαρχει ΑΕΜ παραλληλος απλως δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι..
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

5. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Panos 316T (17-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Oxi φιλε υπαρχει ΑΕΜ παραλληλος απλως δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι..
    Οκ τωρα τον ειδα εχει βγαλει και παραλληλο

7. The Following User Says Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

Panos 316T (17-09-11)

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο παραληλος της ΑΕΜ ειναι ο FIC
    FUEL & IGNITION CONTROLER

ο προγραμματιστης μου αν και φανατικος της ΑΕΜ προτεινει σε τετοιες εφαρμογες
    τον greedy ultimate ειναι πιο ευκολος στον προγραμματισμο.
    για τον blue ουτε συζητηση!

9. The Following 3 Users Say Thank You to mormon For This Useful Post:

BILL007 (17-09-11), m-power_01 (17-09-11), Panos 316T (17-09-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mormon Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο παραληλος της ΑΕΜ ειναι ο FIC
    FUEL & IGNITION CONTROLER

ο προγραμματιστης μου αν και φανατικος της ΑΕΜ προτεινει σε τετοιες εφαρμογες
    τον greedy ultimate ειναι πιο ευκολος στον προγραμματισμο.
    για τον blue ουτε συζητηση!
    Προς τα εκει κλινω κι εγω φιλε....εχεις πμ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θελω να χαλασω το θεμα σου εαν τι βρισκεις ακυρη την ερωτηση σταματαω
    εδω..Γιατι δεν βαζεις αγραφο??Μικρη διαφορα στα χρηματα και αρκετες παραπανω λειτουργιες...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θελω να χαλασω το θεμα σου εαν τι βρισκεις ακυρη την ερωτηση σταματαω
    εδω..Γιατι δεν βαζεις αγραφο??Μικρη διαφορα στα χρηματα και αρκετες παραπανω λειτουργιες...
    Δεν το χαλας βρε!Αποψεις ζηταω...Δυστυχως εχω ηδη ξεπερασει το αρχικο budget κατα πολυ και για να βαλω επωνυμο αγραφο θελω γυρω στα 2500 ευρω...Δηλαδη +1000 απ'οτι τον παραλληλο,για τη δικη μου τσεπη δεν ειναι μικρη η διαφορα.Και δεν θα κερδισω τιποτα σε αποδοση παραπανω.Παλι ιδια πιεση θα δουλεψει λογω στοκ σωθικων(ασε που με 1000 ευρω βαζω σφυρηλατα).Επισης βλεπω πολλα τουρμπισματα σε Ε36 στο εξωτερικο,να δουλευουν με παραλληλους ακομη κι απο γνωστες εταιρειες(αν εξαιρεσεις τα Μ που λογω 6πεταλουδου κανουν επιτακτικη τη χρηση αγραφου),γεγονος που δειχνει οτι ισως ειναι βελτιωμενοι πλεον πολυ οι παραλληλοι σε σχεση με το παρελθον...Δεν μ'εχει πεισει μεχρι στιγμης κανενας να προτιμησω τον αγραφο απο εναν επωνυμο παραλληλο για Ε36 παντα(σε αλλα αυτοκινητα ειναι μονοδρομος)...Περιμενω πληροφοριες συναδελφοι για πιθανα προβληματα ή δυσλειτουργιες του Greddy ultimate κυριως γιατι μαλλον προς τα κει κλινω...βοηθηστε!

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν το χαλας βρε!Αποψεις ζηταω...Δυστυχως εχω ηδη ξεπερασει το αρχικο budget κατα πολυ και για να βαλω επωνυμο αγραφο θελω γυρω στα 2500 ευρω...Δηλαδη +1000 απ'οτι τον παραλληλο,για τη δικη μου τσεπη δεν ειναι μικρη η διαφορα.Και δεν θα κερδισω τιποτα σε αποδοση παραπανω.Παλι ιδια πιεση θα δουλεψει λογω στοκ σωθικων(ασε που με 1000 ευρω βαζω σφυρηλατα).Επισης βλεπω πολλα τουρμπισματα σε Ε36 στο εξωτερικο,να δουλευουν με παραλληλους ακομη κι απο γνωστες εταιρειες(αν εξαιρεσεις τα Μ που λογω 6πεταλουδου κανουν επιτακτικη τη χρηση αγραφου),γεγονος που δειχνει οτι ισως ειναι βελτιωμενοι πλεον πολυ οι παραλληλοι σε σχεση με το παρελθον...Δεν μ'εχει πεισει μεχρι στιγμης κανενας να προτιμησω τον αγραφο απο εναν επωνυμο παραλληλο για Ε36 παντα(σε αλλα αυτοκινητα ειναι μονοδρομος)...Περιμενω πληροφοριες συναδελφοι για πιθανα προβληματα ή δυσλειτουργιες του Greddy ultimate κυριως γιατι μαλλον προς τα κει κλινω...βοηθηστε!
    Εγω για τον αγραφω 1.700 πληρωσα...μπορει να μην ειναι ΑΕΜ,,αλλα την δουλεια του μια χαρα την κανει...Βεβαια δεν ξερω εαν με τους παραλληλους που αναφερεις οτι εχουν εξελιχθει"εαν μπορεις να στηλεις το λουφτ στο πορτπαγκαζ εαν εχει την δυνατοτητα δυο προγραμματων,εαν εχει λαουντζ,εαν διαβαζει θερμοκρασια εισαγωγης για να κοβει αβανς κλπ??γιατι εγω ολα αυτα τα εχω..Μακαρι να βοηθησα και να μην σε τρελενω με την αμαθεια""μου για τους σημερινους παραλληλους..

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω για τον αγραφω 1.700 πληρωσα...μπορει να μην ειναι ΑΕΜ,,αλλα την δουλεια του μια χαρα την κανει...Βεβαια δεν ξερω εαν με τους παραλληλους που αναφερεις οτι εχουν εξελιχθει"εαν μπορεις να στηλεις το λουφτ στο πορτπαγκαζ εαν εχει την δυνατοτητα δυο προγραμματων,εαν εχει λαουντζ,εαν διαβαζει θερμοκρασια εισαγωγης για να κοβει αβανς κλπ??γιατι εγω ολα αυτα τα εχω..Μακαρι να βοηθησα και να μην σε τρελενω με την αμαθεια""μου για τους σημερινους παραλληλους..
    Αν σου'ναι ευκολο στειλε μου με πμ πληροφοριες για τον αγραφο σου και ποιος στον τοποθετησε-προγραμματισε να επικοινωνησω μαζι του
    Ειναι καλη τιμη για αγραφο αυτη...

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP