Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Τρεμουλο Ηλιοροφης...

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή Τρεμουλο Ηλιοροφης...

Εδω και μερες τωρα ακουγα εναν φορηβο οταν πατουσα σε λακουβες και δεν μπορουσα να καταλαβω τη ηταν!!!
    Σημερα ανακαλυψα οτι ο θορυβος προερχεται απο την ηλιοροφη, πιεζοντας ελαφρως το τζαμι δεν ακουγεται καθολου το τριξιμο.
    Πρεπει να εχεις τελειως κλειστο το ραδιο για αν το ακουσεις και να εχει αρκετη ησυχια.....Αλλα και μονο και μονο που ακουγεται εχω ξενερωσει....
    Τη μπορει να ειναι????κανενα λαστιχο??

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ρε Διονυση εχεις σκεφτει να μην το φτιαξεις? σκεψου οταν θα εισαι επι το εργο με την κοπελα σου στο αμαξι θα φτιαξει ατμοσφαιρα θα ειναι πολυ kinky θα νομιζεις οτι τριζουν σομιεδες απο κρεβατι, εγω στο δικο μου τριζει το τζαμι του συνοδηγου και ουτε που εχω διανοηθει να το πειραξω...
    αντε γεια...

3. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δοκιμαστικά κ μόνο, εγώ θα έβαζα γράσο στους οδηγούς και θα ενυδάτωνα με σπρέι σιλικόνης την τσιμούχα περιμετρικά της οροφής. Μήπως ο θόρυβος είναι από το σκιάδιο;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

5. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (13-07-11)

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε Διονυση εχεις σκεφτει να μην το φτιαξεις? σκεψου οταν θα εισαι επι το εργο με την κοπελα σου στο αμαξι θα φτιαξει ατμοσφαιρα θα ειναι πολυ kinky θα νομιζεις οτι τριζουν σομιεδες απο κρεβατι, εγω στο δικο μου τριζει το τζαμι του συνοδηγου και ουτε που εχω διανοηθει να το πειραξω...
    Ειναι μια σκεψη και αυτη

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δοκιμαστικά κ μόνο, εγώ θα έβαζα γράσο στους οδηγούς και θα ενυδάτωνα με σπρέι σιλικόνης την τσιμούχα περιμετρικά της οροφής. Μήπως ο θόρυβος είναι από το σκιάδιο;
    ναι θα τα δοκιμασω αυτα που ειπες σωστος......Οχι δεν ειναι απο το σκιαδιο γιατι κανει βορηβο που καταλαβαινεις οτι ειναι απο τζαμι

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NionioSE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω και μερες τωρα ακουγα εναν φορηβο οταν πατουσα σε λακουβες και δεν μπορουσα να καταλαβω τη ηταν!!!
    Σημερα ανακαλυψα οτι ο θορυβος προερχεται απο την ηλιοροφη, πιεζοντας ελαφρως το τζαμι δεν ακουγεται καθολου το τριξιμο.
    Πρεπει να εχεις τελειως κλειστο το ραδιο για αν το ακουσεις και να εχει αρκετη ησυχια.....Αλλα και μονο και μονο που ακουγεται εχω ξενερωσει....
    Τη μπορει να ειναι????κανενα λαστιχο??
    Πότε ακούγεται οταν εχεις την οροφή κλειστή,ανοιχτή ή σε ανάκλιση ?
    Μάλλον στην ανάκλιση εχεις πρόβλημα !

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πότε ακούγεται οταν εχεις την οροφή κλειστή,ανοιχτή ή σε ανάκλιση ?
    Μάλλον στην ανάκλιση εχεις πρόβλημα !
    Μου το εκανε και το 92 αρι στην ανακλιση, μου το κανει και ο ασσος...ειναι κοινο προβλημα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

10. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Rides
    3

Προεπιλογή

Επανερχομαι στο θεμα,εδω και μερικες μερες αρχισα να ακουω και εγω στην ανακλιση αυτο τον ηχο,σαν να τριζει το τζαμι της ηλιοροφης στην ανακλιση.Βεβαια δεν το κανει παντα (παλι καλα) αλλα ξενερωνεις οταν μεσα στο αμαξι υπαρχει νεκρικη σιγη και ακους αυτο το γκρρρρρρρ σε καθε ελαφρια λακουβιτσα! Πηγα σε φανοποιο και μου ειπε οτι δεν παιρνει τπτ,συνηθες προβλημα σε καινουρια bmw ειπε.Ελεος!!!! Το Ε28 με 27 χρονια ηλιοροφη και ηλεκτρικη παρακαλω και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα ακομα και τωρα που μιλαμε.

12. The Following User Says Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δοκιμάστε να καθαρίσετε κι εν συνεχεία να λιπάνετε τον μηχανισμό και τα λάστιχα της ηλιοροφής. Για τον μηχανισμό δοκιμάστε κάποιο καλό γράσσο. Για τα λάστιχα μη χρησιμοποιήσετε υλικά με βάση τη σιλικόνη. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το Bumper Care της Autoglym αλλά και η βαζελίνη κάνει άψογη δουλειά.

Στα Ε60 πάντως οι τρεις βασικές πηγές θορύβων είναι α) οι τσιμούχες στις πόρτες (προ LCI), β) η ηλιοροφή και γ) η εταζέρα (κυρίως σ' εκείνα με ανακλινόμενες πλάτες πίσω καθισμάτων). Μάλλον είμαι τυχερός γιατί δεν αντιμετωπίσω κανένα από τα τρία. Αντιθέτως, με έχει ξεσκίσει ο πυροσβεστήρας στα πόδια του οδηγού.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επανερχομαι στο θεμα,εδω και μερικες μερες αρχισα να ακουω και εγω στην ανακλιση αυτο τον ηχο,σαν να τριζει το τζαμι της ηλιοροφης στην ανακλιση.Βεβαια δεν το κανει παντα (παλι καλα) αλλα ξενερωνεις οταν μεσα στο αμαξι υπαρχει νεκρικη σιγη και ακους αυτο το γκρρρρρρρ σε καθε ελαφρια λακουβιτσα! Πηγα σε φανοποιο και μου ειπε οτι δεν παιρνει τπτ,συνηθες προβλημα σε καινουρια bmw ειπε.Ελεος!!!! Το Ε28 με 27 χρονια ηλιοροφη και ηλεκτρικη παρακαλω και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα ακομα και τωρα που μιλαμε.
    Λοιπον, εγω το ειχα λυσει ριχνοντας σπρευ σιλικονης στα λαστιχα της οροφης και ενα λιπαντικο σπρευ στον μηχανισμο....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δοκιμάστε να καθαρίσετε κι εν συνεχεία να λιπάνετε τον μηχανισμό και τα λάστιχα της ηλιοροφής. Για τον μηχανισμό δοκιμάστε κάποιο καλό γράσσο. Για τα λάστιχα μη χρησιμοποιήσετε υλικά με βάση τη σιλικόνη. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το Bumper Care της Autoglym αλλά και η βαζελίνη κάνει άψογη δουλειά.

Στα Ε60 πάντως οι τρεις βασικές πηγές θορύβων είναι α) οι τσιμούχες στις πόρτες (προ LCI), β) η ηλιοροφή και γ) η εταζέρα (κυρίως σ' εκείνα με ανακλινόμενες πλάτες πίσω καθισμάτων). Μάλλον είμαι τυχερός γιατί δεν αντιμετωπίσω κανένα από τα τρία. Αντιθέτως, με έχει ξεσκίσει ο πυροσβεστήρας στα πόδια του οδηγού.

Μηπως....λεω μηπως για καποιο λογο (βλεπε παχος) δεν χωρανε καλα οι ποδαρες σου και βρισκουν????
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

S8N (06-09-11)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP