Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Βενζίνη vs Πετρέλαιο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Βενζίνη vs Πετρέλαιο

Λοιπόν με αφορμή αυτό

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλέον να σκέφτεσαι και τα πετρέλαια!!
    και αυτό

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου την επεσε μολις ενας συναδελφος ο οποιος εχει μια σκατοκουβαριστρα* πετρελαιο.

Μου ειπε να παρω και εγω μια (να κρατησω το si φυσικα)....

3 λιτρα πετρελαιο στα 100χλμ (επι 1,4 το λιτρο....) Μοντελο του 2009 το πηρε 8000 ευρω. Τελη κυκλοφοριας 3 ευρω....

Με δουλευει ο ατιμος? 3 λιτρα
    (5,2 ευρω στα 100 χμλ βρε παιδια???)

*smart
    από του Ντίνου το θρεντ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9934 για πώληση ή όχι του si, αντέγραψα το παρακάτω τεστ από το περιοδικό Auto Bild 19.8.2011, ώστε να μπορέσουν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα αν τους συμφέρει η αγορά πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου ή όχι.

Έχουν ληφθεί υπόψη 15.000 χλμ / χρόνο, το κόστος αγοράς, τα τέλη κυκλ. για 4 χρόνια, το κόστος καυσίμου (σημερινού) για 4 χρόνια και το κόστος σέρβις / χρόνο.

Έχουμε και λέμε:

Νέο Ford Focus TDCi (140ps) vs Ecoboost 1.6 (150ps). Νικητής η ΒΕΝΖΙΝΗ με τελικό συνολικό κόστος 28.588e και το πετρέλαιο με 31.392e.

Skoda Yeti 1.6 diesel vs 1.2 tsi. Νικητής το diesel με βάση ΜΟΝΟ τη κατανάλωσή του (5.1 vs 7.3 lt/100km), αφού δεν εισάγεται στην Ελλάδα και έτσι δε μπορεί να υπολογιστεί το συνολικό του κόστος.

Mercedes C250 CDI diesel vs C250 CDI βενζίνης. Νικητής η ΒΕΝΖΙΝΗ με συνολικό κόστος 53.396e και το ντίζελ με 53.624e.

Fiat 500 Multijet 0.9 vs Diesel. Νικητής η ΒΕΝΖΙΝΗ με συνολικό κόστος 19.582e και το ντίζελ με 20.164.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

GiannisRob (16-09-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP