Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: Πόσο κλέφτης και καγκουρας είσαι;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή Πόσο κλέφτης και καγκουρας είσαι;

Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας το οποίο δεν είναι σοβαρό αλλά περισσότερο για να σε εκνευρίζει. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο και ενώ βρισκόμουν στην χαλκιδική στο σπίτι μου, μου πήρανε τις τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα και το διαφημιστικό από το club που έχουμε στο πλαίσιο...οι τάπες ήταν οι μεταλλικές απλές από τον χρήστο που είχα πάρει εδώ και 2 χρόνια και κανείς δεν τις είχε πειράξει. Πήραν τις 3 από τις 4 γιατί η μια ήταν σφιγμένη και δεν τα καταφεραν...εντάξει το κόστος δεν είναι μεγάλο αλλα ποσο χαζός να είσαι...τι να πω..και είμαστε ακόμα στην αρχη....τώρα όσο για το πλαίσιο δεν ξέρω...μάλλον κανένας ανταγωνιστής η ζηλιαρης...ειδωμεν

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
    Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο

https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=37

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν 10 μερες πηραν τις δυο απο την πλευρα του οδηγου

Ειχα παει για ψωνια σε μεγαλο σουπερ μαρκετ της περιοχης μου και ειχα παρακαρει κοντα σχετικα στην εισοδο, που εχει τζαμαρια και βλεπεις το παρκιγκ με ανεση ακομα και την ωρα που ψωνιζεις!!!!!!

...και ομως μεσα σε μιση ωρα τις ειχαν παρει!!!

τωρα για να μην μπουμε στη διαδικασια ποιος και τι τον οδηγησε να παρει μονο δυο απο τις 4(μαλλλον ειχε μηχανακι ή δεν προλαβε....)...εχω την εντυπωση οτι αυτα ειναι αναιμακτα γεγονοτα και δεν αξιζει καν να ασχολουμαστε,.... αλλα πραγματικα προβληματιστηκα και εγω με το γεγονος αλλα σκεφτηκα οτι ισως καποιος πιτσιρικος με μηχανακι τις πηρε......με 'γεια του!!!

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συνήθως τις παιρνουν πιτσιρικάδες είτε για τα παπάκια είτε για μαγκιά !!
    Βαλτε μαυρες πλαστικές να σωθείτε...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

m3e36 (18-07-11), Nino (18-07-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Άμα σου πήραν μόνο τις τάπες, τυχερός είσαι. Εμένα στο Clio μου έχουν πάρει τα εξής:

• 2 x καθρεύτης οδηγού
    • 3 x καθρεύτης συνοδηγού
    • 1 x προβολείς ομίχλης (κίτρινοι)
    • 1 x τάσια πλευράς συνοδηγού
    • 1 x σηματάκι με τον κυβισμό (1.4) από το φτερό του συνοδηγού
    • 1 x καπάκι πίσω υαλοκαθαριστήρα

Εντωμεταξύ, οι καθρεύτες δεν είναι βιδωτοί, αλλά συγκρατούνται με ένα ωραίο σύστημα με κλιπς. Οπότε, αν τον κοπανήσεις δεν σπάει, αλλά τον βάζεις πάλι στη θέση του. On the other hand, στον παίρνει κάποιος για πλάκα...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή Re: Πόσο κλέφτης και καγκουρας είσαι;

Και τις μαύρες τις πλαστικές πριν βάλω ζαντες τις περνανε...αλλά νόμιζα ότι είχε σταματήσει αυτή η μόδα. Τώρα για το λογότυπο τι να πω....το ξεκόλλησαν μια χαρά. Ουτε σημάδι δεν έκανε ο ατιμος...ΠΑΝΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
    Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο

https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=37

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνήθως τις παιρνουν πιτσιρικάδες είτε για τα παπάκια είτε για μαγκιά !!
    Βαλτε μαυρες πλαστικές να σωθείτε...
    Σωστός ο Κώστας. Μου τις είχαν αφαιρέσει πριν 4-5 χρόνια, έκτοκτε απορώ πως δεν ξανασυνέβει.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι ρε τα κωλοπαιδα..και μενα μου εχουν παρει απο το 92αρι....., απο ενα saxo που ειχα πριν πολλα χρονια μου ειχαν φαει τα σηματα δεξια αριστερα στις πισω κολονες.....πουσταρ$ς!!!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Καλά αυτό με τις τάπες... είναι να μην σε βάλουν στο μάτι. Εμένα στο 46άρι που είχα, με το που τις έβαζα σε 1 εβδομάδα το πολύ μου τις είχαν πάρει. Αυτό έγινε μπορεί και 10 φορές!!! Την τελευταία φορά έβαλα κάτι μεταλλικές που βιδώνανε και σφίγαννε με γερμανικό κλειδί. Κάποια μέρα που πήγα να φύγω είδα να λείπει η μία (μόνο αυτή κατάφεραν να ξεσφίξουν με γυμνό χέρι). Την άλλη μέρα έλειπαν και οι άλλες 3 (έφεραν κλειδί προφανώς). Επειδή τα νεύρα μου είχαν γίνει τσατάλια από την μαλακία του θέματος και όχι λόγο κόστους, έβαλα τελικά μαύρες πλαστικές και ησύχασα!
    Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!

10. The Following User Says Thank You to Andreas_E92 For This Useful Post:

A8hnaios (25-08-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μαυρες πλαστικες και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο

Πριν 12 χρονια, διακοπες εξω απο το Αιγιο και ολη η παρεα ειχε ποδηλατο (20+ δικυκλα σε μια λωριδα δρομο, τρομος!), ηρθαν 2 Πατρινοι καινουριοι οι οποιοι κλεβαν βαλβιδες. Ε μετα απο 2 μερες ολη η παρεα (εκτος απο μενα και αλλους 2) κυκλοφορουσαν με πενσα στη τσεπη. Στο τελος της μερας καναν και απολογισμο, ποσες πηρε ο καθενας, ποιες ηταν οι καλυτερες, ανταλλαγες μεταξυ τους κ.α

Μετα απο 3-4 μερες του σπορ, πιασαν ενα απο τα παιδια στο παρκινκ και η σφαλιαρα ακουστηκε μεχρι τη Πατρα, τοτε σταματησαν και οι επιδρομες

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εμένα τις τάπες τις φάγανε από το πάρκινγκ πυλωτής 100+ μέτρα μέσα από το δρόμο, δουλειά εκ των έσω, ο πιτσιρικάς που υποψιάζομαι δεν μένει πια εδώ, πάντως πλέον κρυφή κάμερα επιτηρεί. (ύστερα και από κλοπή μερών της μηχανής μου)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP