Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Αλλαγή λαδιών σε ε60

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή Αλλαγή λαδιών σε ε60

Καλημέρα σας, πρόσφατα ενημερώθηκα από τον υπολογιστή του αυτοκινήτου ότι χρειάζομαι αλλαγή λαδιών, το θέμα είναι ότι έχω μια άκρη σε αντιπροσωπεία της ΜΒ και μπορώ να πάρω λάδια aral σε πολύ χαμηλές τιμές, έχω βρεί μάλιστα και με ίδιο ιξώδες με αυτό που προτείνει η BMW, το θέμα είναι αν πληρούν και τις ίδιες λοιπές προδιαγραφές πέρα απο το ιξώδες... Θεωρείται ότι μια τέτοια αλλαγή λαδιών με χρήση λιπαντικών απο άλλη εταιρεία είναι ενδεδειγμένη ; Το αυτοκίνητο μου είναι καινούργιο και αυτή θα είναι η πρώτη αλλαγή που θα κάνω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!

ΥΓ τα λάδια που σκοπεύω να χρησιμοποιήσω χρησιμοποιούνται και στο W211 (1800cc kompressor)

Rides
    1

Προεπιλογή

Eιναι πολυ καλα λαδια τα aral.

Αν πληρουν τις προδιαγραφες του κινητηρα σου δεν υπαρχει θεμα.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το θέμα φίλε μου είναι αν δέχεται το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της BMW να σου σφραγίσει κανονικά το βιβλίο του service ... Παίζεται ... Κατά τα άλλα, τα λαδάκια μιά χαρά θα είναι.

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

εκτος εγγυησης ειναι το αυτοκινητο, μια χαρα πρεπει να το δεχτουν!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν είναι εκτός εγγύησης, κάντο. Εδώ όμως λες άλλο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hexdec Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αυτοκίνητο μου είναι καινούργιο και αυτή θα είναι η πρώτη αλλαγή που θα κάνω.

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

εννοουσα πρωτο χερι, αγορασμενο απο εμενα, η εγγυηση 2 ετων τελειωσε τον απριλιο που μας περασε και τωρα ζητησε αλλαγη λαδιων πρωτη φορα!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχην τα λαδια επρεπε να τ'αλλαζες καθε χρονο ασχετως χλμ.Οταν λες ''ζητησε'' τι ακριβως εννοεις???Εβγαλε κραυγη και φωναξε θελω λαδι ρεεε??Ποσα χλμ εχεις κανει μ'αυτα τα λαδια?Ειναι αυτα που ειχε απ'το εργοστασιο?Οσον αφορα τωρα την αλλαγη λαδιων,τα λαδια γραφουν περα απ'το ιξωδες και την προδιαγραφη που εχουν στο πλαι του μπουκαλιου πχ ΜΒ,VW505,BMW ll98-01 κτλ.....δες στο manual του αυτοκινητου σου τι προδιαγραφη παιρνει το Ε60 σου και αγορασε οποια μαρκα γουσταρεις.Και στην εγγυηση να'τανε τ'αμαξι σου δεν θα'χες προβλημα....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

8. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

120ie87 (12-08-11)

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή

@MikeT328E36
    idrive, αυτο αποφασίζει ποτε και γιατι, γίνονται οι αλλαγές, τα χλμ ειναι περιπου 9000 και επαναλαμβάνω είναι τα εργοστασιακα λαδια τα οποια θα αλλαχθουν για πρώτη φορά και όσον αφορά τις προδιαγραφες το γνωρίζω πολυ καλα αυτό που λές καθώς το αναφέρω στο πρωτο μου μνμ, αλλά στο εγχειρίδιο του κατασκευαστη δεν αναφερει τπτ για αυτές, επίσης σε ένα λίτρο λάδι που πήρα για να έχω ρεζέρβα δεν αναφερει πουθενα προδιαγραφες περα απο το ιξώδες, για αυτο και έθεσα το ερώτημα, μηπως κανείς γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηδη επρεπε να τα'χες αλλαξει τα πρωτα λαδια πριν τα 5000χλμ και σιγουρα στο χρονο πανω καθοτι το λαδι με τον καιρο και τη χρηση χανει μεγαλο μερος των ιδιοτητων του.Με μια προχειρη αναζητηση,ολες οι καινουριες 5αρες και οι F10 φορανε τα ιδια λαδια 5W-30 με προδιαγραφη LL-01.Εναλλακτικα βαζεις 0W-30 και 0W-40.Εχει 4 μαρκες για την Αμερικανικη αγορα προτεινομενες αλλα δεν μπορω να το γραψω για λογους διαφημισης.Παντως ARAL δεν ειναι...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Drama
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε ερώτηση στην αντιπροσωπεία κατα την αγορά αναφέρθηκε επι λέξη ότι οι αλλαγές λαδιών γίνονται με βάση τον υπολογιστη του αυτοκινητού και θεωρίες για γρέζια κτλ απο την κατασκευη έιναι τουλάχιστον αστείες, για τον λόγο αυτό τα λάδια παρέμειναν μέχρι και σήμερα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές, θα πράξω τα δέοντα!

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP