Το αδιανόητο
Το αδιανόητο
υπερβολικο σφυριγμα απο τα τουρμπο θα ελεγα...επισκιαζουν ολο το μοτερ...
Από άλλο κόσμο το Huyara παιδιά! Ο ίδιος ο Harry Metacalfe κατά την πρώτη παρουσίαση του Huyara στο ΕVO είχε εκφράσει αμφιβολίες πως με την έλευση των turbo θα χαθεί η ηχητική πανδαισία του V12 όπως αυτή υπήρχε σε υπερθετικό βαθμό στην zonda! Παρόλα αυτά ο ήχος του Huyara όπως τον ακούμε στο video είναι ανατριχιαστικός...ένα αμάξι σίγουρα εμπνευσμένο από αεροπλάνο όπως λέει και ο Horcio με τόσο turbo-σφύριγμα! Το απόλυτο σύγχρονο supercar....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Μόλις μου έλεγε ο γιός μου, οτι την προηγούμενη εβδομάδα, είδε δύο στην πίστα
της Nardo στην Ιταλία, για endurance testing.
Ο θόρυβος της εξάτμισης ήταν εκκωφαντικός !!!
![]()
και αμα ο δρομος εχει και στροφες?
τι γινεται?
οδηγιεται αυτο το πραμα?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Καταπληκτικό. Μου θύμησε πολύ τo video της παρουσίασης της McLaren F1 με τον Tiff Needell. Το μόνο που με χαλάει είναι όλο αυτό το αλουμίνιο στο κοκπιτ. Το ταμπλώ γυαλίζει πιο πολύ κι από το σκρίνιο με τα ασημικά της μάνας μου.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
S8N (23-07-11)
δεν πιστεύω αμάξι του μύριου να μην μπορεί να στρίψει...και εγώ το βρίσκω to much πάντως...
ότι είναι τελείως μπροστά απο οτιδήποτε άλλο έχουμε δεί, είναι το μόνο σίγουρο...το ότι δεν
είναι για τα μούτρα μου, είναι το δεύτερο βέβαιο!!!
sympether with chiefτης