Παιδιά καλημέρα
Θα με θυμάστε έχω ένα απο τα παλαιότερα Ε34 ,και πιο ...πως να το θεσω σωστα? Που άντεξαν τα πάντα.
Μάθαμε τελικά με το Serial οτι είναι μοντέλο του 1988,με 1η άδεια του 1990.
Πέρα απο αυτά...
Σας είχα πει οτι είχε προβλήματα τρέμουλα κτλ.
Λοιπόν το τρέμουλο ήταν όπως μου είπαν ο κεντρικός σταυρός Χ2 ,απο κάτω απο το αυτοκίνητο , πήγε για επισκευή και βάψιμο με καινούργιο χρώμα για να αντέξει στον καιρό και στις συνθήκες, 210 ευρώ πλήρωσα.
Απο εκεινη την στιγμη βελτιωση ειδα ΤΡΟΜΕΡΗ.Δεν υπαρχει τρεμουλο.
Εχουμε και λεμε ομως...
Παραμενουν καποια προβληματακια...ενταξει προβληματακια τροπος του λεγειν,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΡΕΣ
Βαλαμε φρεον πληρωσα 70 ευρω να γεμισει,και .... δεν εμεινε ουτε σταγονα μεσα εντος 3 ημερων,ειχαμε μεγαλη διαροη απο καπου ....
Συνεχιζω...
Έχουμε προβλημα με καποιο μπουζι μου ειπαν ? δεν θυμαμαι πως λεγετε,και ο κινητηρας χανει ΛΙΤΡΑ λαδιου ... μιλαμε την εβδομαδα βαζω εως και 4 λίτρα λαδι 15/50 ,πολυ χρημα ρε γμτ και δεν εχω...
Προβλημα στο φρεον το ειπα....
ΠΡΟΒΛΗΜΑ χοντρο,στο κιβωτιο ταχητυτων επειδη ειναι αυτοματο,οταν το αναψω δεν παει να ζεσταθει ... δεν παει να κανει τουμπες,ετσι και μετακινησω την 1η ταχητυτα θα την αλλαξει μονο του ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ μεσα,μιλαμε για ρουφηγμα βενζινης με ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.Μολις παρει την 1η ομως μετα τελος δεν το ξανακανει,δηλαδη ... γινεται μια φορα και δεν ξαναγινετε,μεχρι το απογευμα πχ η την επομενη μερα...(ο μαστορας λεει οτι μαλλον ειναι τ αλαδια του κιβωτιου , επειδη παιρνει 7 λιτρα , και το καθε ενα κοστιζει 25 ευρω... χρειαζονται αλλαγη μαλλον αλλα δεν ξερουμε εαν οντως ειναι αυτο... δηλαδη ρισκο κανονικο ,αλλα δεν εχουν αλλαχτει ΠΟΤΕ!)
Επομενο ???
Χμμμ....50 λίτρα έκαψε σε διάστημα 400 χλμ. ακριβώς με 100 και 2500 στροφες περιπου ,δηλαδη μονο περιφερειακο με D,ταχυτητα η οποια πλεον δεν μου παρουσιαζει ΕΥΤΧΗΩΣ προβλημα.
Αλλο ???Ααααα ναι ,τις προαλλες ειχε την βροχη Θεσσαλονικη βραδυ και εγω πηγαινα για βραδινο μπανιο παιδια,ΕΙΧΑ 4 ψυχες μεσα,με ελεγαν βλεπεις ???βλεπω βλεπω στον δρομο ... ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ πηγαινα με 50 χλμ/ωρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,μεγαλη σκαλα παντα και ΤΙΠΟΤΑ.
Τι μπορει να φταιει εδω?αλλαγμενες καινουργιες λαμπες ...Osram σε ολες τις σκαλες.
ΑΛΛΟ...Χμμμμ...το καντραν ΕΧΕΙ Προβλημα,καταναλωση δεν δειχνει. Βενζινη το ποσο εχω,διχνει αλλα δεν ξερω εαν ειναι σωστο τις περισσοτερες φορες αυτο που δειχνει....
Α,και ενα ακομα εχει προβλημα ο θερμοστατης μπορει να ειμαι καμια 3 ωρες στον δρομο και να το εχει απο τις 5 σκαλες θερμοκρασιας, δηλαδη η 1η ειναι το μπλε 2η δειχνει κενο 3η κενο 4η κενο και η 5η δειχνει κοκκινο,εμενα ειναι παντα στο 2η ενω επρεπε να ειναι στο 3η
Και τελος,παροτι αλλαξα τακακια,καινουργια εντομεταξυ ΑΚΟΥΓΩ τσιριγματα στα φρενα...
Κατα τα αλλα...παει ....
Πως τα βλεπετε τα πραγματα ???
Σας κουρασα ατιμα νιατα....