Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Θέμα: [E36] ΣΚΥΛΙ...ΑΛΛΑ..????????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή [E36] ΣΚΥΛΙ...ΑΛΛΑ..????????

Γεια σας...παιδιά...!!!είμαι νέος στη παρέα k εγώ ως κάτοχος μιας ΜΠΈΜΠΑΣ....θέλω νας σας αναφέρω τα προβληματάκια του...τα οποια είναι αρκετά...!!!!το e36 είναι μοντέλο του 94.

1.δη έχει σταθερό ρελαντί...ειδικά όταν ήταν κρύο...τώρα που το βάλαμε αέριο...γίνεται το αντίθετο...όταν "ζαστενεται"...
    2.αλλαγή ψυγείου...είχε σαπίσει...
    3.διαρροή λαδιών τιμονιού
    4.αλλαγή τρόμπα βενζίνης
    5.εγκέφαλο 2 φορες...από βούλωμα τον λουκιών
    6.to αυτοκίνητο είναι ασταθές στο δρόμο...σαν να είναι βάρη το τιμόνι...δη ξέρω τι φταίει...k θέλω τη βοήθεια σας...
    7.κρέμασμα ουρανού και sts πόρτες...
    8.ηλεκτρική ηλιοροφή δη άνοιγε k το κάναμε πατέντα
    9.i κλειδαριά του τιμονιού έχει σπάσει...
    10.ντουλαπάκι κρέμασε
    12.το "παραθιτο" του οδηγού έπεσε 2 φορες και του συνοδηγού θέλει 2 χερια για να ανοίξει
    13.λαμπάκια στο ταμπλό μια ανάβουν μια όχι...
    14.φωτισμός στη καμπίνα...εκεί που είσαι στη πορεία αναβοσβήσει λες και είσαι σε club
    15.αλλαγής εξάτμισης k έβαλα ανοξείδωτη
    16.καίγεται πολύ συχνά η λάμπα του stop...δεξιά
    17.τρίζει όλο το αυτοκίνητο μέσα....
    18.η δεξιά ταμπουρά είχε διαρροή λαδιών
    19.ο δείκτης θερμοκρασία δη δείχνει σωστά...μονο άμα βαρέσεις μπουνιά στο ταμπλό
    20.η λάμπα στο port mpakaz ήταν πάντα αναμμένη k με χαλούσε τη μπαταρία...ώσπου τη έβγαλα...k τα βραδια ψάχνω τα ψώνια για να τα βγάλω
    21.η κλειδαριά του port mpakaz χάλασε
    22.εκεί που το e36 είναι ξεκλείδωτο κλειδώνει μονο του...
    23.τώρα καταλαβαίνω ότι θέλει μάλλον k αλλαγή δίσκο plato...em 208.000χιλ...ποτε δη το έχουμε αλλάξει
    και πολλά αλλα μικρά προβληματάκια που δη τα θυμάμαι...em τόσα που μου έβγαλε...!!!

όπως καταλαβαίνετε έχω αγανακτήσει...αλλα τη αγαπάω τη μπέμπα μου...ΕΠΊΣΗΣ θέλω να επισημάνω ότι ο πατέρας μου είναι κυνηγός k πάει πάνω στα βουνά με τρέιλορ στα βουνά...k η μπέμπα χαμηλωμένη με ζάντες...φανταστείτε...k το έχει βγάλει το αίμα ο πατέρας μου...οποτε σε γενικές γραμμές ΣΚΥΛΊ η μπέμπα...αλλα πολλά προβλήματα...το μονο που με εξέπληξε στη bmw είναι το χρώμα του....σαν καινούριο...παρόλου που είναι όλη μέρα στη ήλιο...μονο ένα ξεθώριασμα στη πίσω μάσκα...
    λίγο όμως...!!! ευχαριστώ πολύ για τη υπομονή σας που διαβάσατε ολόκληρη έκθεση...αλλα θα ήθελα να με βοηθήσετε στο 6 πρόβλημα...
    Προώθηση Μηνύματος
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 11-12-12 στις 12:07 Αιτία: Ελληνικά παρακαλώ!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP