Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Κινητο & Οδηγηση ...

Περιοχή
    Kalamata
    Rides
    0

Προεπιλογή Κινητο & Οδηγηση ...

Ξέρω είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα κινητό και οδήγηση αλλά ήμαρτον !!!

Είμαι στο φανάρι και είναι μια μπροστά μου (δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες οδηγούς) , έχει πιάσει το μπουρου μπουρου στο τηλέφωνο και δεν λέει να σταματήσει, για να δείτε έμπειρη οδηγό την ταχύτητα την έβαλε με το αριστερό και προχώρησε αφού με το δεξί κράταγε το γαμ@κινητο.

Λίγο πιο κάτω κάνει αριστερά χωρίς να κοιτάξει αν έχει στοπ με το τηλέφωνο στο χέρι και παραλίγο να πάρει παραμάζωμα ένα παλικάρι που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά και είχε και προτεραιότητα, ευτυχώς το παλικάρι φάνηκε έμπειρος μοτοσικλετιστής και αποφεύχθηκε το μπαμ.

Η κ..........α συνέχισε αμέριμνη με το τηλέφωνο στο χέρι και να αλλάζει ταχύτητες με το αριστερό!

Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτή τη κατάσταση και μιλάω και για τον εαυτό μου, παρτους τις πινακίδες για Κανά χρόνο, να δεις ξαναμιλούν στο κινητό εφόσον οδηγανε ...!!!???

Τι πας και με γράφεις στην εθνική που το όριο είναι 120 και εγώ πάω με 138 !!!

Αυτά φίλοι μου και συγνώμη για τον τόνο αλλά ...

2. The Following 11 Users Say Thank You to andreas110080 For This Useful Post:

Eleni (08-06-11), gant (08-06-11), Jimmakos (09-06-11), johnnye46 (08-06-11), Kostas_1 (08-06-11), merlin (08-06-11), nikos-Mpacket (08-06-11), nikos1400 (09-06-11), Ptboul (08-06-11), sophie (08-06-11)

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντρεα ολοι λιγο πολυ το εχουμε ζησει αυτο , κ σε ολους μας εχει τυχει να μιλησουμε στο κινητο κατα τη διαρκεια της οδηγησης, αλλα εχουμε παρει κ μετρα π.χ Μπλουτουθ μου εχει τυχει κ με το μηχανακι κ με το αυτοκινητο κ εχω γλυτωσει παρα τριχα ... οσο για τους αστυνομικους καλα θα κανουν πιστευω να πιασουν κατι τετοιους οδηγους που θετουν σε κινδυνο τις ζωες των αλλων γιατι κ μενα μου ετυχε τις προαλες να δω εκτροπα στην εθνικη... τι να πω αφου δεν εγινε τπτ , παλι καλα να λεμε ...

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αχ ρε Αντρεα τι μου θυμησες.........

Το Πασχα πηγαινα στην Ζακυνθο,λογω κινησης και εργων καθυστερησα αρκετα και υπηρχε πιθανοτητα να χασω το τελευταιο φερρυ,ετσι λοιπον μετα τα τουνελ της Πατρας ανεβασα αρκετα τον ρυθμο μου.
    Μετα το τελευταιο τουνελ εχει ενα ωραιο κατηφορικο κομματι που στο τελος στενευει και γινετε μια λωριδα στην οποια βγαινουν και αυτοκινητα απο ενα δρομο που ερχεται απο την παραλια.
    Εκει λοιπον και καθως πηγαινα με ΠΟΛΛΑ πεταχτηκε μια κυρια που μιλαγε στο κινητο της και πηγαινε με 70 χλμ,ευτυχως για μενα που φοραω καλα φρενα-Αλεξη ευχαριστω- αλλιως θα ειχαμε γινει καδρο.
    Και σαν μην εφτανε αυτο λιγο πιο κατω που εχει ενα φαναρι-αν ειναι δυνατον μεσα στην Εθνικη φαναρι- και ενω απο μακρια ειχα δει το πρασινο ενα αυτοκινητο με μια κυρια δεν ξεκινησε ποτε γιατι εγραφε μηνυμα στο κινητο.

Μπορει να εφταιγα και εγω που ειχα την βιασυνη μου αλλα απο την αλλη τετοια συμπτωση μεσα σε λιγα χιλιομετρα μου κανει καπως,μεχρι και η γυναικα μου αγανακτησε και αρχισε να βριζει.

Να πω μονο κατι τελευταιο οτι δεν ειναι μονο γυναικες που τα κανουν αυτα αλλα και αντρες.

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παρομοια περιπτωση χθες με εναν καραγκιοζη στον περιφερειακο..Μολις εχω περασει την αερογεφυρα και κινουμαι προς παπαγεωργιου.Στο υψος του πλαισιου εχω μπροστα μου εναν καραγκιοζη ο οποιος ταλαντευεται μεταξυ μεσαιας και αριστερης λωριδας και ξαφνικα βγαζει αριστερο φλας.Υποθετω οτι θα στριψει αριστερα στο φαναρι της ευκαρπιας.Δεν μπαινει στην αναλογη λωριδα οποτε υποθετω οτι θα κανει την λαμογια και θα χωθει μπροστα.Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ σταματα ακαριαια στη μεση της διασταυρωσης, στην αριστερη λωριδα προσπαθωντας να στριψει αριστερα ενω ερχονται αυτοκινητα απο το αντιθετο ρευμα..Παταω κορνα,κατεβαζω καντηλια και εν τελει συνεχιζει ευθεια προς παπαγεωργιου,στην αριστερα λωριδα παλι πηγαινωντας με 30χλμ..
    Συνεχιζω ακαθεκτος ,κορνα,φωτα τιποτα και αναγκαστηκα τον προσπερασα απο δεξια ενω ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μιλουσε στο τηλεφωνο..

Πραγματικα εκεινη την ωρα ηθελα να χωθω μπροστα του και να σταματησω επιτοπου στο δρομο για να τον σπασω στο ξυλο.Εχω βαρεθει σε σημειο αηδιας την λαμογια του ελληνα και γραφω τους παντες στα @@ μου.Πρεπει να σταματησει αυτο..

6. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Ptboul (08-06-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω βαρεθει σε σημειο αηδιας την λαμογια του ελληνα και γραφω τους παντες στα @@ μου.Πρεπει να σταματησει αυτο..
    Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης για την σύγχρονη Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως αυτό δε θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Ίσως με το πέρασμα των γενεών απαλειφθεί αργά κ σταθερά αλλά το υπολογίζω μετά από 177 χρόνια.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

ειμαστε βουτηγμενοι στη παρανομια...
    ομως καποιες παρανομιες ειναι προκλητικες.
    δεν δικαιολογω καμμια,παρολο που πολλες φορες τα κανω και εγω.ξερω οτι γινομαι καφρος.
    ομως το να βλεπεις ενα δολοφονο(γιατι περι δολοφονου προκειτε..απλα ακομα δεν εχει σκοτωσει)να κανει χαζομαρες και στο τελος να βλεπεις οτι μιλαει στο τηλεφνο τοτε αυτοςπρεπει να του αφαιρειται για παντα το διπλωμα.
    ανθρωποι ειμαστε και παντα υπαρχει καποια αναγκη.
    γιαυτο και εγω οταν ΕΠΡΕΠΕ να κανω αναστροφη σε δυσκολο δρομο μιλωντας στο κινητο γιατι μιλυοσα με το γιατρο εβγαλα τη διαδρομη με αλαρμ και φωτα αναμενα.
    οχι οτι σωζω τη κατασταση,αλλα τουλαχιστον ο αλλος καταλαβαινει οτι κατι δεν παει καλα....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

και εγω εχω ξαναπει οτι ξεχναμε οτι καβαλαμε
    1500 κιλα (το λιγοτερο) φονικο οπλο.

πολλοι δεν τα καταφερνουν και με τα δυο χερια στο τιμονι,
    οχι να κρατανε και κινητο.

οπως λεει και ο Γιωργος, πολλοι απλως δεν εχει τυχει να σκοτωσουν ακομα...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα σας πω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου....

Προ 3-4 ημερών γυρνούσα σπίτι, πήρα τον παράδρομο απο Κηφισιά, "παλιάγιαννη", Άγιο Νεκτάριο κλπ για Μελίσσια....

Όπως πήγαινα λοιπόν φτάνω στο φανάρι που δεξιά βγαίνεις στην Λεοφ. Δημοκρατίας και αριστερά στην βάση του Ναυτικού (Λεοφ. Πεντέλης)

1 χλμ πρίν το φανάρι πίσω μου τζιπάκι μαύρο με φιμέ τζάμια και να με πηγαίνει προφυλακτήρα, διακρίνω γκομενάκι 35plus ξανθό σγουρομάλλικο να μιλάει στο κινητό και να έχω τρελαθεί να κάνω ελιγμούς να αποφύγω το μπάμ επειδή δεν ένιωθε πολύ απο όσο καταλάβαινα....
    Με τα πολλά φτάνουμε στο φανάρι του Ζαχαριά και της κάνω νόημα να κατεβάσει το τζάμι, και λέω ευγενέστατα "κυρία μου γιατί δεν προσέχετε? με κλείνετε στις στροφές, με πάτε καρότσι και προφυλακτήρα σε όλη την διαδρομή, έχω κοντέψει να πέσω πάνω σε ότι περίπτερο βρώ και εσείς δεν βλέπετε τίποτα?"

Απάντηση με βλέμμα νεόπλουτης Εκαλιώτισας: "Πότε καλέ? δεν βλέπεις οτι έχω μεγαλύτερο όχημα και 2500cc? που πας με την αρχαιολογία ρε kwλ0παιδο και μου κλείνεις τον δρόμο? που αν πατήσω το γκάζι θα ρίχνεις κυάλι?"

Απάντησή μου: "Για να σε δώ ρε θεία τι ψάρια πιάνει η ιαπωνική αποβολή σου"

Φυσικά και την πέρασα σουβλάκι με την αρχαιολογία μου.... Και το θέμα δεν είναι η κόντρα. το θέμα είναι ρε σούργελο, μιλάς με τον γκόμενο στο τηλέφωνο και έχεις χάσει την μπάλα, κοντέυω να αγοράσω ότι στάση λεοφωρείου έχω βρεί μπροστά μου και ότι περίπτερο επίσης επειδή με κλείνεις σε όλες τις στροφές και δεν έχω περιθώρια να κάνω τίποτα γιατί ο δρόμος είναι στενός. Μου την λες και απο πάνω?

Κάτσε στην άκρη μίλα όσο θες και μετά πιάσε το βολάν να πάρει!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP