Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Μήπως να μάθουμε Drift....

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Lightbulb Μήπως να μάθουμε Drift....

Αγαπητοί συμφορουμίτες bmwδόφιλοι...

Λίγο ή πολύ οι περισσότεροι από εμάς προτιμάνε την πίσω κίνηση, για να κάνουν κανένα ωραίο γλυστριματάκι και να γεμίζει το πρόσωπο χαμόγελο !!!

Σχεδόν όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε άσσοι στο Drift... είτε γιατί μάθανε να γλυστράμε τσάτρα πάτρα σε μια πλατεία σαπούνι, είτε λόγω υποδύναμης και πολλών ηλεκτρονικών βοηθημάτων κάνουμε ασφαλής χαζοπάντες...

Μήπως ήρθε η ώρα να ρίξουμε λίγο την οδηγική μας έπαρση και να μάθουμε drift ???

https://www.drivingacademy.gr/semina...WD_fourWD.html

Με δικά τους αυτοκίνητα... Μ5 Ε39, ΜΙΑΤΑ με μπλοκέ, skyline.... δικά τους λάστιχα....

Τι λέτε, μα ζητήσουμε καμιά ομαδική προσφορά ???

Εγώ ψήνομαι πολύ !!!!!!!!!!!!!!
    Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

2. The Following 4 Users Say Thank You to merlin For This Useful Post:

Nick bmwlover (13-04-11), nik200 (13-04-11), Nino (13-04-11), Samaro (18-04-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

λες να ρθω και εγω??ψηνομαι..χιχιχιχιχιχ..π ραγματικα θα θελα να δω τι ακριβως μαθαινουν το κοσμο...
    περα απο την πλακα,απο οσο εχω δει ειναι πολυ καλα τα μαθηματα και αξιζει τον κοπο..φυσικα οχι πανω στο αμαξι μας...
    και να μην ξεχνατε το εξης..αν πας να τα μαθεις μονος σου ειναι πολυ πιο δυσκολο..δοξα το θεο ειχα και εγω "δασκαλο" να με μαθει...ο οποιος με εμαθε old school drift-σκανδιναβικα και power over παρα πολυ..και ποτε χειροφρενο!!!τα υπολοιπα τα ανακαλυψα σιγα σιγα μονος!!!γιαυτο λεω οτι αξιζει..

υγ...(φωναζε ο χρηστος..παμε driving academy..και εγω δεν πηγα ποτε!!!)

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πιστεύω ότι πάντα έχεις κάτι να μάθεις... ακόμη και αν είσαι σίγουρος οτι ξέρεις τα πάντα...

Οδηγούσα μοτοσυκλέτα από 12 χρονών... στα 42 μου πήγα και έκανα σεμινάρια οδήγησης... έμαθα πράγματα που δεν τα ήξερα και αξιοποίησα καλύτερα, αυτά που ήξερα...
    Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

5. The Following 7 Users Say Thank You to merlin For This Useful Post:

alexm (13-04-11), chief (13-04-11), Nick bmwlover (13-04-11), nik200 (13-04-11), nikos1400 (13-04-11), Stefanos_Cool (14-05-11), z3 2.2 (13-04-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ καλη ιδεα Νικολα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ομως με ποιο σκεπτικο να μαθει καποιος να ντριφταρει ενα αμαξι διαφορετικο απο το δικο του με το οποιο δεν θα εχει συνεχη επαφη,με το δικο του θα θελησει να παιξει εξω στον δρομο,το δικο του θα χρειαστει να ελεγξει σε μια δυσκολη στιγμη,θα εχει κατανοησει αρκετα πως μπαινει,στριβει,πλαιγιολισ θανει,ποτε πρεπει να τραβηξει χειροφρενο,να πατησει φρενο,να κανει διορθωση κ ποσο,επαναφορα κ.λ.π.
    Αυτο που θελω να πω εγω ειναι,χιλιες φορες να μαθει ο καθενας το αμαξι του,αλλα αυτο απαιτει προσωπικα εξοδα,που σε τετοιους καιρους ειναι αξιολογα!!!
    Ι donut understeer...

7. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

Panos 316T (13-04-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ καλη ιδεα Νικολα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ομως με ποιο σκεπτικο να μαθει καποιος να ντριφταρει ενα αμαξι διαφορετικο απο το δικο του με το οποιο δεν θα εχει συνεχη επαφη,με το δικο του θα θελησει να παιξει εξω στον δρομο,το δικο του θα χρειαστει να ελεγξει σε μια δυσκολη στιγμη,θα εχει κατανοησει αρκετα πως μπαινει,στριβει,πλαιγιολισ θανει,ποτε πρεπει να τραβηξει χειροφρενο,να πατησει φρενο,να κανει διορθωση κ ποσο,επαναφορα κ.λ.π.
    Αυτο που θελω να πω εγω ειναι,χιλιες φορες να μαθει ο καθενας το αμαξι του,αλλα αυτο απαιτει προσωπικα εξοδα,που σε τετοιους καιρους ειναι αξιολογα!!!
    εκει απλα πας για να δεις τι τεχνικες..σε οσους δεν εχουν ξανακανει ποτε..αν τις δεις στην πραξη..εστω με αλλο αμαξι..πας μετα σε μια πιστα με το δικο σου και τις δοκιμαζεις..σιγα σιγα..αυτο πιστευω εχει να παρει καποιος..και αμα εχεις την γνωση σιγα σιγα θα τα κανεις..ειναι πολυ καλυτερο να πας ετσι παρα να δοκιμαζεις μονος οπως εκανα εγω...και οτι σου βγει..αν δεν αγορασεις κανα χωραφι πρωτα!!!

ακομα και εγω που υποτιθεται ασχολουμαι κατι θα παρω αν παω..δεν ειμαστε τελειοι..αν μαθουμε και μερικα πραγματα ακομα μας χαλαει??

9. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

merlin (13-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτο οντως θα ηταν μια εξαιρετικη εμπειρια...
    οι θεσσαλονικεις τι κανουν ομως??
    αν υπαρχει δυνατοτητα μαθηματων στη θεσσαλονικη εγω ειμαι μεσα.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    1

Προεπιλογή

Σύμφωνώ και επαυξάνω με τον Νικολή.

Εγώ λέω κατα καιρούς να αγγαρεύουμε 2-3 παλιοχαρακτήρες που κάνουν αυτά τα πράματα του διαβόλου να μας δείχνουν κατιτίς με το δικό μας αμάξι.

δεν πιστεύω να μας αρνηθούν...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω τα ξερω ολα...δεν ερχομαι.....

300 ευρω ειναι πολλα για μενα αυτην την περιοδο...sorry

πραγματικα αυτο που λεει ο Νικολας για το "σχολεια" ειναι πολυ σωστο.
    ειχα την τυχη να μπω στα μεγαρα με το μηχανακι και με εναν αγωνιζομενο οποιος ειχε φοβερη μεταδοτικοτητα και υπομονη και ανακαλυψα οτι 15 χρονια απλα πηγαινα το μηχανακι βολτα!!!!
    υστερα απο το "μαθημα" μαζι του ανακαλυψα ενα σωρο πραγματα και τεχνικες που ισως να εφαρμοζα χωρις να το ξερω.πλεον τα εφαρμοζω γνωριζοντας το τι κανω!!!!
    ασε...αποκαλυψη λεμε!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

13. The Following 4 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

BILL007 (03-05-11), merlin (13-04-11), nik200 (13-04-11), nikos1400 (13-04-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οποιος παρακολουθησει τετοιου τυπου σχολες οχι μονο θα μαθει να ντριφταρει αλλα να οδηγει γρηγοροτερα-ασφαλεστερα και καλυτερα, ασε που θα αντιληφθει οτι μεχρι τοτε νομιζε οτι ηξερε να οδηγαει...
    Ετσι τουλαχιστον αναφερουν οσοι εχουν παρακολουθησει παρομοια σχολεια και ειδικα στις μηχανες.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

merlin (13-04-11), nikos1400 (13-04-11), z3 2.2 (13-04-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκει απλα πας για να δεις τι τεχνικες..σε οσους δεν εχουν ξανακανει ποτε..αν τις δεις στην πραξη..εστω με αλλο αμαξι..πας μετα σε μια πιστα με το δικο σου και τις δοκιμαζεις..σιγα σιγα..αυτο πιστευω εχει να παρει καποιος..και αμα εχεις την γνωση σιγα σιγα θα τα κανεις..ειναι πολυ καλυτερο να πας ετσι παρα να δοκιμαζεις μονος οπως εκανα εγω...και οτι σου βγει..αν δεν αγορασεις κανα χωραφι πρωτα!!!

ακομα και εγω που υποτιθεται ασχολουμαι κατι θα παρω αν παω..δεν ειμαστε τελειοι..αν μαθουμε και μερικα πραγματα ακομα μας χαλαει??
    Αφησα να εννοειθη κατι τετοιο???
    Ειπα πουθενα,οτι ειμαι τελειος κ δεν παω σε αυτο το σχολειο,επειδη απλα ειμαι τελειος???
    Ειναι αυτονοητο οτι σε αυτο το σχολειο μαθαινεις τις τεχνικες,αλλα καθε αμαξι θελει διαφορετικο χειρισμο με τις γνωστες τεχνικες.Πολυ σωστα λες,οτι σιγα σιγα μαθαινεις μπαινοντας σε πιστα κ κανοντας δοκιμες,πραγμα ομως το οποιο απαιτει εξοδα,οπου συμφωνησε κ ο Δημητρης οτι ειναι πολλα,αυτον τον καιρο,ελα παλι τα ιδια λεω ρε Νικο,μη λεμε πραγματα απλως για να τα πουμε...
    Αυτοι ειναι οι λογοι που αναφερα στο προηγουμενο ποστ για το ποιο θα ηταν το ιδανικο,να μαθει καποιος κατευθειαν με το αμαξι του,εστω να εχει μια αποψη της πραγματικοτητας κ των δυνατοτητων!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 13-04-11 στις 13:17
    Ι donut understeer...

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP