Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: [E60] Αναβάθμιση φρενων

Rides
    0

Προεπιλογή [E60] Αναβάθμιση φρενων

Είμαι κάτοχος ενός ταπινου e60 m-packet και λόγο ότι πρέπει να αλαξω τα φρενα μου γιατί Έχουν κάνει τα χιλιομετρακια τους σκέφτομαι για βελτιωση τους,δηλαδή από κάποιο άλλο μοντέλο της σειράς(μεγαλύτερο).Για φρενα m5 έλεγα να πάω αλλά λόγο ότι φοραω 19 m5 μου προτινε ο μηχανικός μου να μην τα βάλω γιατί είναι πολύ βαριά και μετά το αυτοκινιτο θα κόψει πολυ...ελπίζω να μου προτινετε τιποτα γιατί δεν ξέρω σε τι να προχωρήσω..ευχαριστω

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δε νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα με τα φρενα στο αυτοκινητο.......Αφου εχεις την 19αρα πανω εχεις ειδη το μεγαλυτετο κοψιμο..........Ειμαι σε ιδια περιπτωση ακριβως γ'αυτο στο λεω...!!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιώργο και τα τέσσερα θέλουν αλλαγή ή μόνο τα εμπρός ? Χειροκίνητος είσαι ή steptronic ? Εξακύλινδρος ή LCI ?

O μηχανικός σου είπε να μην βάλεις φρένα Μ5 επειδή έχουν πολύ βάρος, ενώ ήδη φοράς 19άρες ? Εγώ δεν θα σκεφτόμουνα φρένα Μ5 λόγω τρελού κόστους ...

Σε γενικές γραμμές, αν η χρήση είναι οικογενειακή, τα φρένα του 530 σε καλύπτουν μιά χαρά και το κόστος αν βρείς μεταχειρισμένες δαγκάνες είναι πολύ λογικό. Θα σου απαντήσουν κι άλλοι εδώ, είμαι σίγουρος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 12-05-11 στις 12:47

4. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

E60_Arkadia (13-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

να βρεις σετ απο Μ5 σιγουρα θα σου κοστισει αρκετα χρηματα.
    βεβαια ειανι η εργοστασιακη λυση.
    αλλη περιπτωση ειναι να βρεις ενα μεταχειρισμενο πολυπιστονο.
    επισης μπορεις να παρεις τρυπιτους δισκους,ωστε να ψυχονται ευκολοτερα και να φαινονται πολυ πιο ωραιαοι
    η να πας στη φθηνη λυση και να ξαναβαλεις τα μαμα,βαζοντας ομως σωληνακια υψηλης πιεσης.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τη δισκοπλακες θα προτιματε (μιλαω για διατριτες η χαρακτες) στο Ε60??και τη μαρκα??

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Tσέκαρε εδώ ίσως να είναι η καλύτερη λύση....Δίσκους βάζεις της αρεσκείας σου και είσαι κομπλέ.
    https://www.car.gr/parts/view/819525/

Rides
    0

Προεπιλογή

Το e60 μου είναι 520 6κυλινδρο 2005 μοντέλο χειροκινητο..τα φρενα θέλουν αλλαγή και τα 4..ερώτηση:οι δαγκανες αυτές της 530,τι διάσταση δίσκων θέλουν;

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο καλως μας ηρθες!!!
    Εχουμε το ιδιο αμαξι με τη μονη διαφορα το δικο μου ειναι 2008 μοντ.και εχω,εκτος των αλλων,.... αναβαθμησει και εγω τα φρενα μου βαζοντας της //Μ5 και ειμαι ικανοποιημενος αλλα και συμβιβασμενος με τα οποια αρνητικα εχει αυτο στις επιδοσεις και στην ανεση.....αν και δεν ειναι τραγικα τα πραγματα.....οπως και να εχει καλυτερο φρεναρισμα εχω αλλα σε εμενα το ζητουμενο ηταν η εμφανιση και ετσι δεν με πειραζε η διαφορα που ειναι μικρη για τα δικα μου δεδομενα.

ΥΓ. ...επειδη θα ρωτησεις,.....το κοστος ηταν 1000ευρω απο γερμανια,ATD sportscar, μεταχειρισμενα, με σχετικα καλους δισκους αλλα "τελειωμενα τακακια".

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Georgee60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι κάτοχος ενός ταπινου e60 m-packet και λόγο ότι πρέπει να αλαξω τα φρενα μου γιατί Έχουν κάνει τα χιλιομετρακια τους σκέφτομαι για βελτιωση τους,δηλαδή από κάποιο άλλο μοντέλο της σειράς(μεγαλύτερο).Για φρενα m5 έλεγα να πάω αλλά λόγο ότι φοραω 19 m5 μου προτινε ο μηχανικός μου να μην τα βάλω γιατί είναι πολύ βαριά και μετά το αυτοκινιτο θα κόψει πολυ...ελπίζω να μου προτινετε τιποτα γιατί δεν ξέρω σε τι να προχωρήσω..ευχαριστω
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Georgee60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το e60 μου είναι 520 6κυλινδρο 2005 μοντέλο χειροκινητο..τα φρενα θέλουν αλλαγή και τα 4..ερώτηση:οι δαγκανες αυτές της 530,τι διάσταση δίσκων θέλουν;
    Γιωργο μονο και μονο που φορας 19αρες το αμαξι εχει κοψει αρκετα και εχει και μεγαλυτερη καταναλωση απο το κανονικο.
    Τα φρενα του Μ5 ειναι πραγματι πιο βαρια αλλα δεν νομιζω οτι θα κοψουν τρελα την ταχυτητα και την επιταχυνση του αυτοκινητου.

Σκεψου οτι θα γεμισουν οι ζαντες σου και θα εχεις εντελως διαφορετικα φρενα απο αυτα που μεχρι τωρα ηξερες,ειδικα σε φρεναρισμα απο πολλα χιλιομετρα δεν θα πιστευεις την διαφορα.
    Το μονο αρνητικο ειναι η τιμη τους αν μιλαμε για καινουργια,αν μιλαμε για μεταχειρισμενα θελει αρκετο ψαξιμο γιατι δεν βρισκεις ευκολα.

Επειδη εισαι με χειροκινητο σασμαν φορας τα πιο μικρα φρενα που εβγαλε στο Ε60,αν θες μια καλη λυση ειναι απο 530 που "υπαρχουν" αμμεσα ή απο 545 που θα ψαξεις να βρεις στη αγορα ή αν εχει καποιος ας στο γραψει.

Αν σε ενδιαφερουν του 520-stertronic που ειναι ιδια με του 530 στειλε μου Π.Μ. το τηλεφωνο σου,εχω φυλαξει τα δικα μου απο την αλλαγη που εκανα σε Μ5.

Rides
    0

Προεπιλογή

Σας εφχαριστω για τις συμβουλες σας όλους..κοιτάζοντας λίγο στο ΝΕΤ μου αρέσουν πολυ σαν ιδέα τα φρενα από το 545..βέβαια δεν ξέρω όμως που μπορώ να τα βρω...αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει please..!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP