Παει το bmwdaki..Σημερα ο πατερας μου δυστυχως συμμετειχε σε 4πλη καραμπολα στην βαρης,ηταν ο τελευταιος στην σειρα....Ξεκιναω με το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ οτι ειναι μαι χαρα και δεν επαθε τιποτα ουτε αυτος ουτε κανενας απο τους αλλους αν και ο δευτερος στη σειρα με ενα χοντα το πορτπαγκαζ ακουμπησε σχεδον τα μαξιλαρακια του οδηγου!!!Τεσπα το bmw διαλιθηκε το καπω ολοκρηρωτικα διοτι το μπροστα αμαξι ηταν ενα passat παλιο ψηλο ολο σιδερο το οποιο δεν καταλαβε τιποτα,αλλα το δικο μας βρηκε μονο καπο με την μια..Η μασκα να φανταστειτε αλοβητη με ενα χτηπηματακι λες και βαρεσε πετραδακι πανω..Καπω λοιπον,φαναρια,2φτερα,ψηγει ο,οι ανεμηστηρες μπροστα και αυριο περιμενουμε να μαθουμε τα παιρετερω(δεν εχει μπει συνεργειο ακομα)..Ζημια κοντα στα 3000 ευρω θεωρω οπως τα ειδα,εχω φωτο αλλα δεν μου παει να τις ανεβασω και να το ξαναδω ετσι δεν μπορω......Μπορει να ακουστει γελοιο αλλα οταν το ειδα τελικα επιασα το νεαυτο μου ετοιμο να δακρυζειαν δεν το εκανα..Εχω αφιερωσει τοσο χρονο και αρκετα λεφτα για τα οικονομιακ μου επιπεδα γι αυτο το αμαξι...1 μηνα πριν 900 ευρω διαφορικο!!!!!Το αμαξι σημερα το πρωι βγηκε απ οτο συνεργειο και σημερα τρακαρε....Δεν ξερω τι να πω και τι να κανω..Δεν ξερω αν θα φτιαχτει,δεν ξερω αν πρεπει να φτιαχτει η αν πρεπει να παρουμε κανα σασι απο αλλο 36 ρι και να κουμπωσουμε τα μηχανικα μερη πανω δεν ξερω τι συμφερει οικονομιακ δεν ξερω τιποτα!!!!!!Παιζει να βρεθει κανα τρακαρισμενο να του τα ξηλωσουμε ολα??Μπορει να βοηθησει κανεις σε κατι δεν ξερω παιδια...δεν ξερω τιποτα...Το μονο που ξερω ειναι οτι το αμαξι διαλυθηκε..Οπως επισης ξερω πως πρεπει να ειμαι ευγνωμονας που δεν επαθε τιποτα ο πατερας μου αν και πηγαινε μονο με 60 ευτυχως...Συγγνωμη για το μεγαλο και κουραστικο ποστ