παίδες καταρχήν καλώς σας βρήκα. πρόσφατα αγόρασα μια BMW E46 FACELIFT 3.18 2.0 του 03 με 51.000 χιλμ ελληνικό αυτοματο. Χιλιόμετρα πραγματικά καθώς το αμάξι ελεγμένα είχε καταθέσει πινακίδες απο το 2006.το πήρα και το πήγα μόνος μου σε αντιπροσωπεια της bmw και το έλεξα πριν την αγορά. όλοι απόρρησαν για την άριστη κατάσταση που βρισκόταν μηχανικά αλλά και εσωτερικά λες και ήταν καινούργιο.όλα καλά μεχρι τωρα αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το δείκτη της βενζίνης. ξαφνικά τρελένεται και όταν βάζω το κλειδί στην μίζα αρχίζει και ανεβαίνει τρελά, λες και το χτυπαει ρευμα σβήνω το αμάξι και μένει εκεί που είναι, ξανά βάζω εμπρός και συνεχίζει να ανεβαίνει απο εκεί που έμεινε.μετά το ξανακανω το ίδιο και άντε πάλι. μετά απο ενα δυο κλεισίματα ανοίγματα λειτουργεί κανονικά αλλά όχι απο το μηδεν αλλα΄απο το σημείιο που έμεινε κολλημένος.η προχειρη λυση που βρηκα ειναι να βγαζω τους πολους για κανένα δυο΄ωρες και μηδενιζει και για κανενα μηνα δεν εχω κανενα προβλημα. μια φορα το ειχα ακινητοποιημενο κανενα δυο εβδομαδες καθως ειναι δευτερο αμαξι και εφτιαξε απο μονο του.ξεχασα να πω πως οταν ο δεικτης τρελενεται το λαμπακι της ρεζερβας λειτουρργει κανονικα. δηλαδη δεν εχω βενζινη το λαμπακι ειναι αναμμενο αλλα ο δεικτης ειναι στο φουλ. απο το συνεργειο της bmw μου ειπαν απως θελει αλλαγη το καντραν![]()