Οτι λεει ο τίτλος παιδιά! Το σηκώσαν μεσα απο την πυλωτή, εχουν βρει τρόπο και σπάνε το Immobilizer με Laptop, ειναι βουλγαροι. Προσοχή παιδιά στις περιοχές τούμπα- χαριλάου, εχετε το νους σας καλύτερα να το βάζετε σε 1 γκαράζ.
Οτι λεει ο τίτλος παιδιά! Το σηκώσαν μεσα απο την πυλωτή, εχουν βρει τρόπο και σπάνε το Immobilizer με Laptop, ειναι βουλγαροι. Προσοχή παιδιά στις περιοχές τούμπα- χαριλάου, εχετε το νους σας καλύτερα να το βάζετε σε 1 γκαράζ.
Dathanaso (09-02-11), nikos ///M (10-02-11), Snoo (11-02-11), tsagio (09-02-11), Vasilis (09-02-11)
ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε μου!
καλως ορισες παρεπιπτοντως κ καλη διαμονη!
υπαρχει σχετικος χωρος στο φορουμ μας για να σε καλοσωρισουμε κ να μας πεις δυο λογια για σενα!
https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Dathanaso (09-02-11)
Ευχαριστουμε φιλε ευχομαι να το βρεις γρηγορα
Η εθνικότητα και ο τρόπος που το άνοιξαν είναι εκτίμηση της αστυνομίας να υποθέσω?
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Γράψε και κάτι παραπάνω, χρώμα, πινακίδα και ό,τι άλλο εσύ νομίζεις πως το έκανε να ξεχωρίζει, ποτέ δεν ξέρεις.
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Να'στε καλα παιδια, ναι ειναι εκτίμηση της αστυνομιας. Πριν 10 μερες κοντα στον Κήπο του καλού στην Τούμπα σηκώσαν 1 αλλο 4πορτο Ε46 μεσα απο την πυλωτή πάλι. Το αμάξι ειναι μαύρο Mpacket, εχει ηλιοροφή, 18αρες ζαντες bmw και πινακίδα NIK-5445. Πίσω εχει δεξιά 1 σήμα M και η εξάτμιση πισω εχει μια νικελ απόληξη. Αλλα μαλλον το αμαξι θα εχει γίνει ανταλλακτικά ηδη Βουλγαρία, δεν ελπίζω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη destil_31 : 09-02-11 στις 19:59
Πω πω! Με επιασε μια ανατριχιλα ρε παιδια και το δικο μου μαυρο sedan 46αρι ειναι 318 και ειμαι σε αυτη την περιοχη...Καλα ας μην το μελεταω κιολας
Ευχομαι να το βρεις και σε καλη κατασταση φιλε..
Eκει κοντα μενω και γω! Το βαζω σε πυλωτη και νομιζα πως ειναι ασφαλες!!