Αρχικό μήνυμα απο
PATSIMINI
Ο πατερας μου σκεφτεται την πωληση της 325 model 2009 και την αγορα μιας 528 (F10).Με τα νεα μετρα ομως δυστυχως το 528 βγαινει γυρω στα 80000-85000 ευρω....μου ειπε λοιπον αν αξιζει η αγορα μιας 523 (F10) me timh 67000.Eτοιμοπαραδοτο μαυρο χρωμα καλο εξοπλισμο....τι θα κανατε εσεις????μηπως ξερουμε ποσο τα νεα μετρα θα κρατησουν με τους φορους που εχουν εκτοξευσει την τιμη της συγκεκριμενης κατηγοριας??????
Κατά τη γνώμη μου, η στιγμή αυτή είναι η χειρότερη για πώληση αυτοκινήτου και αγορά καινούριου.
Η 325 πάνω από 32-34.000 δύσκολα θα πιάσει, οπότε αξίζει να δώσεις άλλα τόσα για ένα πιο πολυτελές αυτοκίνητο μεν, αλλά συγχρόνως πιο αργό και χειρότερο οδηγικά?
Επίσης, χρειάζεται ο πατέρας σου μεγαλύτερους χώρους από την Ε90, που κατά τη γνώμη μου είναι υπερεπαρκείς?
Θεωρώ ότι 67 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο όπως η F10 με κινητήρα 200 αλόγων είναι πάρα πολλά (να'ναι καλά οι φόροι).
Προσωπικά λοιπόν δεν θα έκανα ποτέ την ανταλλαγή που λες και αν ήθελα οπωσδήποτε χώρους και πολυτέλεια, θα έπαιρνα την Ε που είναι και πιο προσιτή.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong