Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: bmw m3 e36 ΣΑΣΜΑΝ

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή bmw m3 e36 ΣΑΣΜΑΝ

καλησπερααα!!!ερωτηση...Υπαρχουν ανταλλακτικα για να επισκευασω το σασμαν μου 5αρι ε36 μ3???οχι οεμ κατι πιο αναβαθμισμενο για σκληρη χρηση γιατι εχω δει συγχρονιζε σε χοντα με επιστρωση καρμπον κ ετσι,ατσαλινα κ τετοια...πιο αγωνιστικα κομπλερς κ γενικα οτιδηποτε???διαφωτιστε με....ευχαριστωωω!!!

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί δεν πας σε κάτι άλλο?

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θεωρητικα και πρακτικα ενα γνησιο σασμαν Μ3 Ε36 αντεχει πανω απο 60kg ροπης και αρκετα σκληρη χρηση....Οποτε ειτε εισαι 600+hp και 70kg ροπης,ειτε το δικο σου ηταν αρκετα ταλαιπωρημενο και γι'αυτο παρεδωσε πνευμα,ή εισαι ατσαλος στις αλλαγες ταχυτητων και την ακουνε τα συγχρονιζε....Μην συγκρινεις με χοντα,νισσαν κτλ...αυτα πασχουν απο συγχρονιζε ετσι κι αλλιως!!Ουτε την εργοστασιακη δυναμη δεν αντεχουν....Φτιαξε παλι ΟΕΜ το σασμαν σου ή βρες αλλο.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

4. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

stefm5 (17-10-13)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρητικα και πρακτικα ενα γνησιο σασμαν Μ3 Ε36 αντεχει πανω απο 60kg ροπης και αρκετα σκληρη χρηση....Οποτε ειτε εισαι 600+hp και 70kg ροπης,ειτε το δικο σου ηταν αρκετα ταλαιπωρημενο και γι'αυτο παρεδωσε πνευμα,ή εισαι ατσαλος στις αλλαγες ταχυτητων και την ακουνε τα συγχρονιζε....Μην συγκρινεις με χοντα,νισσαν κτλ...αυτα πασχουν απο συγχρονιζε ετσι κι αλλιως!!Ουτε την εργοστασιακη δυναμη δεν αντεχουν....Φτιαξε παλι ΟΕΜ το σασμαν σου ή βρες αλλο.....
    οχι απλα το πηρα κ ειναι του 95 κ ειναι καπως ταλαιπωρημενο κ μιας κ που θα μπω στη διαδικασια να το ανοιξω κ να δω τι θελει ελεγα αν υπαρχουν αφτερμαρκετ καλυτερα ανταλλακτικα....

6. The Following User Says Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

Stunt Mike (17-10-13)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν πας σε κάτι άλλο?
    πιο ανθεκτικο σε καλη τιμη εχεις τιποτα να προτεινεις????

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αμα είναι να το παίρνεις στα χέρια κάθε λίγο και λιγάκι καλύτερα να πάρεις κάτι ακριβό μεν...αλλά θα κρατήσει δε..

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι απλα το πηρα κ ειναι του 95 κ ειναι καπως ταλαιπωρημενο κ μιας κ που θα μπω στη διαδικασια να το ανοιξω κ να δω τι θελει ελεγα αν υπαρχουν αφτερμαρκετ καλυτερα ανταλλακτικα....
    Επισκευαζονται αυτα?
    Θα το δωσεις σε καποιον να το ανοιξει?
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τελικα δεν το κρατησεις και προχωρησεις σε αγορα αλλου ή καποιου 6αριου,στειλε μου πμ μηπως τα βρουμε στην τιμη και το παρω εγω το ταλαιπωρημενο
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα είναι να το παίρνεις στα χέρια κάθε λίγο και λιγάκι καλύτερα να πάρεις κάτι ακριβό μεν...αλλά θα κρατήσει δε..
    δεν ειναι θεμα ακριβο η φθηνο ειναι ανθεκτικο κ μη...και επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για το 5αρι ε36 λεω να το επισκευασω.....απλα ψαχνομαι μηπως εχει τιποτα σε αφτερμαρκετνα βαλω μεσα πιο ανθεκτικο....

12. The Following User Says Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

Vasilis M3 (18-10-13)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τελικα δεν το κρατησεις και προχωρησεις σε αγορα αλλου ή καποιου 6αριου,στειλε μου πμ μηπως τα βρουμε στην τιμη και το παρω εγω το ταλαιπωρημενο
    αν υπαρχει μια περιπτωση να βαλω 6αρι αυτο θα ειναι σουπρα φιλε μ...αλλιως οτιδηποτε αλλο θα κλασει γρηγορα....οχι οτι εχει πατηει κατι τωρα το 5αρι μου...απλα απο τον πρωτευον κατοθραει βαλβολινη κ τα κανει ολα μουνι...γρατζουναει λιγο η 3η κ η 5η οταν την εχω πλλη ωρα μεσα στο ασε του γκαζιου μου την πεταει σε νεκρο...τεσπα απλα μια που θα το ανοιξω θελω να το αναβαθμισω αν μπορω κ να επισκευασω τη τσιμουχα κ να δω τι ειναι αυτο στην 5η...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP